Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Daha Fazla Diyaloglara Girdiğini Görmek Zor Olmasa Gerek Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2019, Salı

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Duygusal olarak biraz kötü mü hissediyorsunuz? Sevgilinizin sizden şu anda vermeye hazır olduğunuzdan daha fazla şey bekleyeceğinden mi korkuyorsunuz? Sezgileriniz güçlü durumda. Ve bunları sevgilinizin ne hissettiğini anlamak için kullanın. Büyük olasılıkla bu kişi size bir nikah sözü vermiyor sadece eğlenmek istiyor. Siz de rahatlayın ve birlikte eğlenin!

Bugün birçok kadın tarafından kuşatılmış olabilirsiniz. Günün enerjisi kadınlarla etkileşimlerinizi arttıracak. Kendiniziyerindeki kadınlarla daha çok tartışırken bulabilirsiniz veya bazı kadın arkadaşlarınızla öğle yemeği planlayabilirsiniz. Hayata bakış açılarını keşfetmekten keyif alacaksınız. Aile, çocuklar ve ilişkiler hakkındaki bazı tartışmalar gününüzün çoğunu kaplayabilir.

İş ve maddi konuların sizin için yolunda gittiği bir dönemdesiniz. Şu an, bu eğilim doruk noktasına ulaşacak gibi görünüyor. Bugün, finans departmanında sizin için büyük bir farklılık yaratacak bir anlaşmayı başlatabilir veya sonlandırabilirsiniz. Parasal durumunuz hem artıyor hem de olduğundan daha yüksek bir seviyede istikrarda kalacak gibi görünüyor. Gayretli olduğunuz sürece, bu büyüme devam edecek.

Birinin sana olan biteni olduğu gibi anlatmadığı zaman seni uyaran kafanın içindeki o küçük sesi dinle. Çünkü insanları fazla önemsiyor olabilirsin; biri ne zaman sıkıntılarından bahsetse hemen yardım etmek için atlıyorsun. Sorun şu ki insanların çoğu duyarsız ve dikkatsiz davranarak bu belaları kendilerine çekiyor. Bazı şeyler düzeltebilirsin bazılarını ise düzeltemezsin; bazılarına ise bulaşman bile hata olur! Hataları sonucu içinde bulunduğu durumdan başkaları aracılığıyla kurtulan kişi hiçbir zaman bu hatalardan kaçınmayı öğrenemez.Bazı tatlı rüzgarların duygusal hayatınızda esmeye başlaması çok olası. Yenilenmiş ve enerjik hissedeceksiniz! Örneğin, yurt dışında yaşamayı düşünebilirsiniz, bu da sizi ve partnerinizi beraber bir gelecek düşünmeye sevk edebilir. Takım ilişkisini güçlendirmek için büyük bir proje gibisi yok, sence de öyle değil mi?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ayaklanıp mahallenizdeki birtakım işlere koşturabilir ve insanları ziyaret edebilirsiniz. Ancak karşılaştığınız herkesin oldukça dalgın ve sohbet etmeye normalde olduğundan daha az istekli olduğunu görürseniz hiç şaşırmayın. Bugün diğerleriyle ciddi meseleler üzerine konuşmaya çalışmak için uygun bir gün değil. Tüm işaretler insanların daha içe dönük ve kafalarının da biraz karışık olduğu yönünde. Bu yüzden bugün evde kalıp bir şeyler okumanın tam zamanı.

19 Kasım 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün hareketini Aslan burcunda sürdürüyor. Venüs sonra Jüpiter ile uyumlu açılar kuran Ay sayesinde bugün kariyer hayatınızdaki şansınız yükselişe geçiyor. Mars sabah Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020'ye kadar partnerinize karşı daha tutkulu olacağınız bir dönemde olabilirsiniz Enerjinizi daha çok kendinize harcayabilirsiniz. Uzun zamandır yapmak istediklerinize odaklanabilirsiniz. 2020 yılının ayrıntılı burç yorumlarını okumak için tıklayınız.

19 Kasım 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün seni şaşırtacak karşılaşmalar yaşayabilir, beklemediğin kişilerden telefon alabilirsin. Her ne kadar gün içinde kendine odaklanmak istesen de özellikle ikili ilişkiler gündeminde olacak. Yaptıklarınla herkesin takdirini kazanmak ve ön planda olmayı arzulayacaksın. İş arayışında olan bir Akrep burcuysan, sana referans olabilecek önemli biriyle tanışabilirsin. Evli bir Akrep burcuysan, ailelerinizi bir araya getirecek akşam yemeği organize edebilirsin. Bilgi ve yeteneğine güvendiğin işlere liderlik etmek, motivasyonunu artırıyor. Verimli çalışmalarının karşılığını almak, daha azimli olmanı sağlayacak. Akşamüzeri yakın arkadaşınla buluşup, zihnini arındıracak sohbetlere dâhil olabilirsin.

19 Kasım 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öğrencilik hayatınızla ya da yurt dışı işlemlerinizle ilgili araştırmaların sonucu sizi memnun edebilir. Ancak yanlış değerlendirmeleriniz sonucu gereksiz hak arayışlarınızdan kaçınmanız gerekebilir.

19 Kasım 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. İlgilendiğiniz konularla ilgili yeni düşünceler ve planlar içine girişebilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Annenizle ilgili masraflar gündeme gelebilir. Kendinize zevk aldığınız konularla ilgilenecek zamanlar yaratabilirsiniz. İlerleyen saatlerde parasal konular önem kazanabilir.

19 Kasım 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda negatif enerjilerin olmadığını anlamalı ve olayları bütünsel görmelisiniz. Bugünlerde partnerinize ve ilişkinize çok şüpheci yaklaşabilirsiniz.

19 Kasım 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Odak noktanızın ikili ilişkiler olacağı bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızla son derece keyifli paylaşımlarda bulunabilir, güzel haberler alabilir, birlikte kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

19 Kasım 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralaryerinde oldukça popülersiniz. Etrafınızdaki insanlar sizden tavsiye almak için adeta sıraya dizilmiş. İnsanlarla bilgilerinizi paylaşmaya devam edin. Yeri geldiğinde sizin de onlardan öğrenecek çok şeyiniz olacaktır.

19 Kasım 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düzen, plan ve organizasyon gereken işlerde ve konularda başarılı olabilir, hedef ve strateji belirleyebilirsiniz. Duygularınızı sergilemekte kaçınmayacağınız bir gün olabilir.

19 Kasım 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

19 Kasım 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrep burcu maddi anlamdaki isteklerinizin arttığını fark edebilirsiniz. Hem bu konuda güzel haberler alabilir, aldığınız haberler ile rehavete kapılıp gereğinden yüklü harcamalara girişebilirsiniz. Genel anlamda maddi konularda biraz daha dikkatli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Değer verdiğiniz konularda biraz daha abartılı reaksiyonlar verebilirsiniz.

19 Kasım 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; yönetici gezegenin Mars'ın burcunda hareket etmeye başlamasıyla birlikte daha atak ve cesur hamleler yapabilir, yaşamında kontrolü ele alabilirsin. Bugün kazançlarınla harcamaların arasında dengeyi kuramayabilir, gereksiz alışverişler yapabilir ya da risk içeren girişimlerde bulunabilirsin. Planlarını uygularkenbirliğine daha yatkın olmalısın.

19 Kasım 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 05' 07" R
Ay
Akrep
26° 58' 24"
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
25° 29' 51"
Mars
Balık
26° 16' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 09"
Satürn
Balık
16° 10' 17"
Uranüs
Boğa
22° 05' 38"
Neptün
Balık
28° 46' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 16"
Lilith
Başak
22° 50' 33"
True Node
Koç
15° 34' 10"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>