Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Açık Sözlülüğünle Güne Damga Vurabilirsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2019, Perşembe

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün kişisel yaşamınızda bir yenilik olabilir. Bir süredir bekarsanız, mükemmel biriyle görüşebilirsiniz. Bu harika insanla özel bir akşam planlayabilirsiniz. Onu lüks ve şık bir yerde ağırlayın. Akşam yemeğine çıkın ve bir müzikal konsere katılın. Veya sofistike bir kafede cappuccinonuzu yudumlayarak vakit geçirin. Bu kişiyi daha iyi tanımaya çalışın.

Disiplin ve sorumluluk bugünü yönetenler olacak. Görevlerinizin çerçevesinden çıkmaya çalışırsanız, anında azarlanacaksınız. Bugün herhangi bir deney tolere edilmeyecektir. Bunlar iyi bir sebep için ama. Eğer gelecekle barışmak istiyorsanız, önce buna değecek kadar ciddi olduğunuzu kanıtlamanız gerekir.

Bugün zaman duracak ve hatta geçmişe gideceksiniz. Motivasyonunuz üzerinde uzun uzadıya düşünmek için bu duraklama iyi olabilir. Burç haritanız, başka birinin geleceğini ilgilendiren sorunlara çözüm bulabileceğinizi söylüyor. Belki de, kendi geleceğinizi düşünürken de aynı derecede vakit ayırmalısınız.

Eğer bir süredir anaakım olmayan felsefi ve dini fikirler ilgili çekmekteyse, günün enerjileri bu ilgi alanını eyleme dökmek için muhteşem bir zaman olduğunu söylüyor. Neden astroloji, yoga veya Sanskrit dersi almıyorsun? Bu alanlardan biri hoşuna gidebilir, hiç olmazsa şimdilik.Bugün, sanatsal yönünüz kendini göstermek istiyor. Kendi internet sitenizi kurmayı ya da yerel bir radyoda bir programa katılmayı düşünebilirsiniz. Hayallerinizin dinleyicisine ulaşmak için bir aracıya ihtiyacı var. Onları diğer insanlara sunmanın yollarını bulun. Ppek çok insana ilham verebilecek kapasiteniz var. Bu yetinizi ciddiye alın ve yaratıcı yeteneklerinizi kullanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fikir farklılıkları, tarafları zedelemenin aksine; zengin ve çekici bir diyalog yaşanmasına sebep olabilir. Senle aynı görüşte olmayan birine karşı agresif tavırlar takınmana zaten hiç gerek yok. Herkesin kendi bakış açısına sahip olmasına sıcak bak ve onları anlamaya çalışırkenki süreçte öğrendiklerine odaklan.

14 Kasım 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün seyrine İkizler burcunda devam ediyor. Merkür'ün sabah Neptün ile oluşturduğu pozitif kontak sayesinde sabaha karşı gördüğünüz rüyalar çıkabilir. Hislerinize bugün kulak vermelisiniz. Sevdiğinizden romantik davranışlar görebilirsiniz. Akşam saatleriyle beraber Venüs ve Neptün arasındaki gergin açının oluşmasıyla ekonomik durumunuzla ilgili beklentileriniz askıda kalabilir.

14 Kasım 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün harcamalarına dikkat etmen gerekiyor. Yeteneklerini, çalışmalarına daha fazla yansıtacağın durumlar ortaya çıkabilir. Oldukça tempolu geçen bu günlerde rutin işlerini toparlamakta güçlük çekebilirsin. İşbirliği yapmak isteyenleri, işlerinin kolaylaşmasını arzuladığın için geri çevirmeyeceksin. Aşk ve ilişkiler konusunda temkinli davranmak yerine heyecanlı ve daha fazla beklentiye girebilirsin. Gün içinde bir araya geleceğin arkadaşlarının keskin fikirleri seni düşündürebilir. Bunlara rağmen doğrucu davranmaktan da vazgeçmeyeceksin. Yoğun tempon içinde kendini yorgun hissedebilirsin. Özellikle mide ağrıların nüksederken, sağlığına daha çok dikkat etmen gerektiğini fark edeceksin.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda oldukça cesaretli olabilir ve başlatıcı enerjileri aktifleştirmekten çekinmeyebilirsiniz. Eşinizle bir konuda anlaşamıyor olabilirsiniz. Ya daortağınızla bir konuda ufak bir krizi yönetmeniz gerekebilir. Bu konularda uzlaşmacı olmayı ve ne istediğinizi söylemeyi seçmelisiniz.

14 Kasım 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu olaylar size kriz yaratabilir. Sinirlerinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Gün içinde sizi uğraştıracak olaylardan uzak durun. Sorumlu olduğunuz konulara vereceğiniz mücadeleler önem kazanabilir. İlerleyen saatlerde ilişkilerinizde kopmalar olabilir.

14 Kasım 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki dedikoduya meyilli kişileri fark edip ve iletişiminizi bitirebilirsiniz. İş konusunda çalışmanız gereken kişilere diplomatik olmanız gerektiğini hatırlayın.

14 Kasım 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev, yuva, gayrimenkul, alım satım konularıyla ilgili olarak kurduğunuz hayalleri gerçekleştirmek isteyebilir; finansal riskler almaya meyilli olabilirsiniz. Ancak ödemelerinizi iyi planlamakta fayda var. Gerçekçi olmak gerekecek.

14 Kasım 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün alacağınız bir haber sizi mutluluktan havalara uçuracak! Hatta yerinizde durmakta zorlanacaksınız. Güzel haberi paylaşmak için sevdiklerinizin yanına koşacaksınız. Birlikte güzel bir akşam geçirmek mutluluğunuza mutluluk katacak.

14 Kasım 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün psişik yönden tüm güçlerinizi ve yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. İçinize doğan her şey gerçekleşebilir. Piyangoda şansınızı denemenizi öneririz. Gizli kalan sıraları adeta dedektif gibi su yüzüne çıkarıp herkesi şaşırtırsınız. Sevdiğiniz kişiye ilan-ı aşk etmek için elinizi çabuk tutun.

14 Kasım 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

14 Kasım 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sadece sizinle ilgili güzel haberler alacak, çok fazla yeni fikir üreteceksiniz. Keyfiniz bol olsun zaten de yerinde. Maddi anlamda tam olarak hedeflerinize ulaşamasanız da, işler geçen çeyrekten çok daha iyi durumda. Günlük rutinlerinizde, çok fazla dürtülerinizle ilerlediğiniz için hata yapma oranınız artıyor.

14 Kasım 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; yaşanan gelişmeler kafanın iyice karışmasına yol açabilir, yatırım araçlarını nasıl kullanacağını ya da bütçeni nasıl düzenleyeceğini bilemiyor olabilirsin. Risk alman gereken finansal konularda dikkatli olmalı, komisyon, faiz, prim, aile parası gibi kaynaklara fazla güvenmemelisin.

14 Kasım 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 02' 28" R
Ay
Başak
12° 13' 42"
Merkür
Koç
17° 25' 15"
Venüs
Koç
17° 51' 06"
Mars
Balık
21° 28' 53"
Jüpiter
Boğa
21° 29' 31"
Satürn
Balık
15° 34' 39"
Uranüs
Boğa
21° 44' 56"
Neptün
Balık
28° 34' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
20° 02' 43"
Lilith
Başak
22° 09' 16"
True Node
Koç
15° 36' 56"
Son Güncelleme : 19/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>