Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yeni Bir Sayfa Açma İsteğin Doğuyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2019, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, uzakta yaşayan aile üyelerinizle bağlantı kurmak isteyebilirsiniz. Bazen şehir dışında olan sevdiklerinizle teması kesmek kolay olabiliyor. Düzenli iletişim kurmak, ekstra çaba gerektir. Bugün amcanızı veya kardeşinizi ağırlamaktan zevk alabilirsiniz. Belki de en sevdiğiniz kuzenine bir mesaj gönderebilirsiniz. Eski arkadaşlarınızı da unutmayın. Üniversiteden veya liseden bir arkadaşınızla görüşüp, onunla alışverişte bulunmak eğlenceli olabilir.

Bugün gününüz çok çabuk geçebilir. Gezegenlerin enerjisi, zamanı hızlanmış gibi gösterebilir. Önünüzdeki tüm görevleri tamamlamanın zor olduğunu görebilirsiniz. Her şeyi halledebildiğinizden emin olmak için bir programa bağlı kalmaya çalışın. Günün teması hızlı iletişim olabilir. Gün boyunca yazışmalar ve telefon görüşmeleri yapabilir, müşterilerden veyaarkadaşlarınızdan sorular alabilirsiniz.

Eğer ufkuzunu sıra dışı bir şekilde genişletmek istiyorsanız, bugün düşünceleriniz aniden gerçeğe dönüşebilir. Tanıdığınız birisi yapmak istediğiniz şey için size fırsatla gelebilir. Bir süreliğine düşünebilirsiniz fakat bu aşamayı çok da uzatmayın. Bu fırsat insanın ayağına bir kere gelir! Her açıdan düşünün. Büyük ihtimalle, isteğinizin peşinden gideceksiniz.

Genel ruh halin, bu ayın adeta olumluluk açısından zirvesini yapıyor! Fakat buna rağmen düşüncelerine kararsızlık hakim. Bunun seni aşağı çekmesine izin vermemelisin. Eğer bir seçim yapmak seni bu kadar zorluyorsa, çözüm basit: vereceğin karardan tam manasıyla emin olana dek bir adım atmadan bekle. Eğer hemen vermen gereken bir karar varsa da, içinden gelen sesi dinle.Yaratıcılığınız bir kuş gibi kanat çırpıyor fakat önünüze büyük bir engel çıkacak gibi görünüyor. Biri ya da bir şeyler, ilerlediğiniz yolda devam etmenizi istemiyor çünkü muhtemelen onun hayatta pek de tasvip etmediği yepyeni bir tutkuyu keşfetmenizden korkuyor. Sahne kimin, unutmayın. Orada tek bir mikrofon var ve o sizin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Açık görüşlü bir insansınız ve diğer insanlara karşı da verici bir yapınız var. Bugün tanışacağınız insanlar sebebiyle biraz dengeniz sarsılabilir. Kim olduğunuz ve aklınızdan neler geçtiğini anlamak konusunda bir takım zorluklar yaşayabilirler. Muhtemelen sizin esnek kafa yapınızı da anlayamayacaklar.

10 Kasım 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün seyrine Koç burcunda devam ediyor. Ay'ın yaptığı gergin açılar nedeniyle sabah saatlerinde sağlığınızı ihmal etmemenizde yarar var. Çevrenize karşı verdiğiniz tepkiler de sert kaçabilir. Ay'ın Jüpiter ile olumlu kontak kurduğu öğleden sonra ise pozitif bir zamanda olacaksınız. Şansınız ve enerjiniz artmaya başlarken, finansal olarak da güzel haberler alabilirsiniz. 17:00'de ise Ay, uzun süreliğine boşluğa giriyor.

10 Kasım 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kişisel hayatında yeni bir sayfa açıyorsun. Kararlı ve cesur tavrın bildiğin her şeyi yeniden sil baştan yapmana neden olabilir. Çok zamanın kalmadığını düşünüyorsan çalıştığın projelerde ya da işlerde daha atak davranman gerekebilir. Çalıştığın sektör özellikle hizmet alanında ise gündemden kopuk hareket etmemende fayda var. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinin gereksiz kıskançlıklarına son noktayı koymak isteyeceksin. Güven eksikliği olan ilişkine son vermek bile isteyebilirsin. Geleceğini şekillendirmek adına kararsız olduğun noktalarda ailenle beyin fırtınası yapmak isteyeceksin. Onların tecrübe ve öngörüleri seni yeni fikirlere yöneltebilir.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve yakın çevrenizle aranızda var olan iletişimsel sorunların üstesinden gelmek için mücadele edebilirsiniz. Duygularınızı abartmadan tepkilerinizi ölçülü bir şekilde ortaya koymalısınız.

10 Kasım 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi yıpratmamalısınız. Bugün zaman alan işlere ve teknik konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz.

10 Kasım 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle alakalı ufak bir problemde çok fazla hırslanabilir ve gereğinden fazla çalışmaya yönelerek kendi kendinizi fazla yorma eğilimi içerisinde olabilirsiniz.

10 Kasım 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Detaylar konusunda titiz ve mükemmeliyetçi tarafınızı daha çok ortaya koyabilirsiniz. Üretkenlik ve çalışkanlık duygularıyla hareket edebilirsiniz. Kuruntuları bir kenara bırakıp işinize konsantre olduğunuzda güzel sonuçlar alabilirsiniz.

10 Kasım 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mazide kalmış tatlı anılar içinde savrulup durmak bu aralar yapmanız gereken en son şey. Önünüzde sizi bekleyen mükemmel bir fırsat var fakat siz geçmişe o kadar saplanıp kalmışsınız ki bunu fark edemiyorsunuz bile. Kendinize çekidüzen verme vakti!

10 Kasım 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda seyahat eden Ay, rutin işlerinizi çoğaltabilir. Hafta sonunda da bir toplantıdan diğerine yetişmek için koşturup durabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın fikirlerini dinlemek sizi mutlu eder. İş projeniz için yeni bir ekip kurmak ve işin detaylarını şekillendirmek için hiç vakit kaybetmeyin.

10 Kasım 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

10 Kasım 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrep burcu İnsanların sizinle ilgili düşüncelerine çok önem veriyorsunuz. Bazı yanlış intibaları düzeltmek istiyorsunuz. Geleceğiniz çok parlak. Yakın bir zaman diliminde ulaşmak istediğiniz mertebelere ulaşma fırsatı yakalayacaksınız. O aşamaya gelene kadar da kişisel problemlerinizi çözümlemeye çalışmalısınız.

10 Kasım 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; çok çalışıp, çok yorulabilir, sağlığını ve sinirlerini gereksiz yere yıpratabilirsin. Bugün emek sarf ettiğin konulardan verim alabilmek için belirli bir düzen ve plan içinde hareket etmeli, sana rağmen gelişen olaylara sakinliğini muhafaza ederek yaklaşmalısın. Gizli düşmanlıklara ve sağlık sorunlarına dikkat.

10 Kasım 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 22' 57" R
Ay
Yay
00° 48' 57"
Merkür
Koç
15° 59' 45"
Venüs
Koç
25° 52' 27"
Mars
Balık
26° 30' 54"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 24"
Satürn
Balık
16° 11' 59"
Uranüs
Boğa
22° 06' 40"
Neptün
Balık
28° 46' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 20"
Lilith
Başak
22° 52' 35"
True Node
Koç
15° 33' 14"
Son Güncelleme : 26/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>