Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yeni Bir Sayfa Açma İsteğin Doğuyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2019, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Beklediğiniz bazı fonlarda geçici bir gecikme, sizi çok ihtiyaç duyulan bir satın alma işlemini ertelemeye zorlayabilir. Sakin kalmaya çalışın, strese kapılmaya değmez. Bu yalnızca bir gecikme, tamamen iptal olan bir şey yok. Paranız gelecek ve planlarınızla devam edebileceksiniz. Bu arada, kendinizi meşgul edin! Sabırlı olun!

Önemli ortaklıklar kurmak için etrafınızdaki insanlarla bağlantı kurmanız için harika bir gün. Özellikle başkalarından yardım isteyince, hedeflerinize doğru büyük bir ilerleme kaydedebilmeniz gerekir. Görevleri başkalarına devretmek gibi bir konumdaysanız, devam edin ve yapın. Tüm işlere yüklenmek zorunda değilsiniz. Ufkunuzu genişletmek için bugün sizin gününüz.

Bugün beklenmedik bir miktar para gelebilir. Çok büyük bir miktar olmasa da, işinize yarayacak gibi duruyor. Belki borç para verdiğiniz biri size sonunda paranızı ödeyebilir ya da uzun süredir elden çıkarmak istediğiniz bir eşyanızı sonunda satabilirsiniz. Bu her ne olursa olsun, bu parayı bir arkadaşınızı akşam yemeğine çıkararak kullanmak isteyeceksiniz. O zaman, iyi eğleceler!

Kendini geliştirmekle ilgileneceksin. Yeni bir beslenme düzenine başlamak için ilham alabilirsin. Belki bir spor salonuna da kaydolabilirsin. Dahası meditasyon, olumlama veya dua etmeye bile karar verebilirsin. Hayata karşı daha olumlu bir tutum benimsemeye hazır olduğun bir dönem. Psikoloji, metafizik ya da din gibi alanlara ilgin artabilir.Açık görüşlü bir insansınız ve diğer insanlara karşı da verici bir yapınız var. Bugün tanışacağınız insanlar sebebiyle biraz dengeniz sarsılabilir. Kim olduğunuz ve aklınızdan neler geçtiğini anlamak konusunda bir takım zorluklar yaşayabilirler. Muhtemelen sizin esnek kafa yapınızı da anlayamayacaklar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aile yükümlülükleri arasında kaybolmanız muhtemel. Birkaç küçük işle ilgilenebilir, çocukları arabayla arkadaşlarına bırakabilir ve evinizi temizlemeye çalışabilirsiniz. Oldukça yoğun bir gün olacak, dolayısıyla hızınızı ayarlamanızda fayda var. Bir işten diğerine koştururarak iyi bir egzersiz yapabilir ve hatta tüm bu koşturmacada birkaç kalori bile yakabilirsiniz!

9 Kasım 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Koç burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Sabah saatlerinde Ay ve Venüs arasındaki olumlu görünümle duygusal hayatınızda mutlu olacağınız bir gündesiniz. Kafanızı karıştıran şüphelerden kurtulup, aşkı doyasıya yaşayabilirsiniz. Gece itibariyle gerçekleşen Ay-Satürn sert açısı nedeniyle kendinizi bitkin hissedebilirsiniz. Baş ağrıları yaşayabilirsiniz. Dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kişisel hayatında yeni bir sayfa açıyorsun. Kararlı ve cesur tavrın bildiğin her şeyi yeniden sil baştan yapmana neden olabilir. Çok zamanın kalmadığını düşünüyorsan çalıştığın projelerde ya da işlerde daha atak davranman gerekebilir. Çalıştığın sektör özellikle hizmet alanında ise gündemden kopuk hareket etmemende fayda var. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinin gereksiz kıskançlıklarına son noktayı koymak isteyeceksin. Güven eksikliği olan ilişkine son vermek bile isteyebilirsin. Geleceğini şekillendirmek adına kararsız olduğun noktalarda ailenle beyin fırtınası yapmak isteyeceksin. Onların tecrübe ve öngörüleri seni yeni fikirlere yöneltebilir.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle gelişebilecek bazı anlaşmazlıklara karşı daha hoşgörülü olmalısınız. Sevdiklerinizden yana beklentileriniz istediğiniz gibi karşılanmıyor olabilir. Sanki size bir mesafe koymuşlar ya da soğuk davranıyorlar gibi gelmesin. Olayları kişiselleştirmeyin.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün enerjinizi daha yapıcı şekilde kullanarak çok şey yapabilirsiniz. Hafta sonu olmasına karşın işiniz çok. Bu arada sağlık ve hizmet konuları da öne çıkabilir.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda planladığınız bazı durumlar meyvesini vermeye başlayabilir. Üst üste gelen güzel haberler kontrolünüzü kaybetmenize neden olmamalı.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca her söylediğinizi düşünmeli ve size iyi hissettirmeyen, zihninizi karıştıran ortamlarda bulunmamayı tercih etmelisiniz. İş görüşmeleri ve seyahatler edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sakin iletişim benimsemeyi tercih etmelisiniz.

9 Kasım 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün partnerinizle başlarda küçük görünen fakat zamanla büyüyecek bir tartışmanın temellerini atabilirsiniz. Bu yüzde ılımlı davranmanızda fayda var.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Koç burcundaki seyahati spontan bir enerjiyi açığa çıkarır. Gündelik hayattaki ilişkilerde olduk olmadık ortamlarda kolayca sinirlenebilirsiniz. Sağlık konularında aniden ortaya çıkan durumlar olabilir. Bu sorunun altında yatan ruhsal sebebi bulup ortaya çıkarmaya çalışın. Hiç bir hastalık vücudumuzda sebepsiz yere ortaya çıkmıyor. Dertleri biriktirip içinize atmayın.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınız çok dalgalandığı için güven kaybediyorsunuz. Biraz alkışlanmaya ve çevrenizde değer görmeye ihtiyacınız var. Takdir edilmek, eskisi gibi parmakla gösterilmek istiyor olabilirsiniz. Sosyalleşmek, uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmek bu durumunuza çözüm olabilir. En kötü senaryoyu düşünmemeye çalışın.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; çalışma ortamında yaşanan gelişmeler karşına fırsatlar çıkarabilir. Bir yandan harekete geçmenin heyecan ve hevesini hissederken, bir yandan aldığın haberler önüne engeller çıkabileceğini gösterebilir. Gelirlerinle ilgili iyimser bir ruh hali içinde olabilir, sana kazanç sağlayacakbirlikleri yapabilirsin.

9 Kasım 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 20' 19"
Ay
Akrep
26° 36' 52"
Merkür
Koç
26° 31' 45"
Venüs
Balık
21° 49' 42"
Mars
Balık
05° 06' 30"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 57"
Satürn
Balık
13° 19' 19"
Uranüs
Boğa
20° 40' 12"
Neptün
Balık
27° 48' 55"
Plüton
Kova
01° 49' 43"
Chiron
Koç
18° 48' 14"
Lilith
Başak
19° 48' 59"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>