Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Duygu Seline Bırak Kendini Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2019, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Romantizm ve seks, bugün düşüncelerinizde ve davranışlarınızda ön sıralarda yer alabilir. Bu gece bazı olağandışı rüyalar görebilirsiniz. Bu rüyalar romantik veya sanatsal olarak ilham verici olabilir veya her ikisini de içerebilirler. Onları bir yere not edin, çünkü kendiniz hakkında hayatınızda fark yaratabilecek yeni gerçekleri ortaya çıkarabilirler. Para konusundaki düşünceleriniz güven ve panik arasında gidip gelebilir. Gerçekleri gözden kaçırmayın!

Bugün ilişkinize pratik anlamda bakmaya karar verebilirsiniz. Para sorunlarına odaklanabilirsiniz ... Belki de finansal sorumlulukları yeni bir şekilde paylaşmaya karar vereceksiniz? Faturaları genellikle ödeyen sizseniz, partneriniz artık harekete geçmelidir. Bu seçenek hakkında sevgi dolu, destekleyici bir şekilde konuşabilirsiniz. Daha iyi bir finansal güvence elde etmek için birlikte çalışabilirsiniz.

Sonunda, harika bir gün! Liderlik becerileriniz bugün çok daha önemli olacak. Eğer bir ekipten sorumluysanız, bir işin başında veya bir orkestranın şefiyseniz ekibinizdeki insanlarla doğrudan konuşun. İnsanlar sizi ciddiye alacak bu da bitmeyen bazı zorlu problemleri çözmenizi sağlayacak.

Özellikle de ilişkilerinde, yeterince özgür değilsin. Mevcuttaki astral enerjiye bakılırsa, zincirlerinden kurtulabileceğin dönemlerdeyiz. Kendi hayatına artık daha fazla dahil olma zamanı. Ne düşünüyorsan söyle. İnsanlara ne istediğini ve ne zaman istediğini anlat. Belli ki arzularından biri de özgürlük. Öyleyse reddedilme korkunu aş ve istediğini talep et! İşte bu kadar basit.Bugün 'hayır' ı cevap olarak kabul etmeyin. Zaten muhtemelen buna gerek kalmayacak. İnsanlar durumunuz karşısında çok daha anlayışlı olacak ve savunduğunuz şeye merhametle yaklaşacaklar. İçinizdeki derin güç kendini apaçık gösterecek ve içten içe dilediğiniz her şeyi gerçekleştirmek istiyorsunuz. Bugün talih sizden yana ve herhangi bir proje üstlenirseniz bunun yararını göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evde yapılması gereken temizlik ve tamir işleri, ufak çaplı bir dekorasyon yapmaya sizi teşvik edebilir. Eski mobilyalardan ya da kullanmadığınız eşyalardan kurtulmak evinizi güzel gösterecek başka objelere yer açabilir. Haytınızdaki özel insanla birlikte, arkadaşlarınız da size yardımcı olmaya gönüllü olabilir. Bunu bir eğlenceye dönüştürün! Herkes bu sayede iyi vakit geçirecek.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Kova burcundaki seyrini sürdürüyor. Güne huzurlu bir başlangıç yapıyorsunuz. İş ve aile arasında her iki tarafı da dengede tutmak için çaba harcayabilirsiniz. Ay'ın Güneş ile kurduğu uyumsuz kontak nedeniyle öğleden sonra yakınlarınızla aranızda anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Evinizde ise sizin yapmamanız gereken tehlikeli hareketlerden uzak durmalısınız.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hiçbir şey için endişe duymak istemiyorsun. Duygusal meselelerde sorun yaşadığın kişilerle aranı düzeltebilirsin.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınıza dair sorunları karşı tarafın anlamasını bekleyerek zorlamamalı iletişimde açık ve net davranışlar sergilemelisiniz. Bugün mümkün oldukça ne yönde ilerleyeceğinizi iyi seçmelisiniz. İlişkilerinizde kararlı olmalı ve size zarar veren ilişkilerden kurtulmalısınız.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızdaki konularla ilgilenebilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili verimli girişimlerde bulunabileceğiniz zamanlar olacak. Ailenizle veya evinizle ilgili önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. İşlerinizde hızlı sonuç alamayabilirsiniz. Sakin kalmakta fayda var. Geçmişten getirdiğiniz işlerinizi sonlandırabilirsiniz.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızdaki negatif enerjilerin yoğun etkisi altında kalabilirsiniz. İnsanların ne yaptığını ya da ne düşündüğünü bu kadar umursamamalısınız.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinizle ilgili işlerle meşgul olabilirsiniz. Ailenizle görüşebilir, onlara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Geçmişe dair konular gündeminize gelirken eskileri karıştırma zamanı olabilir.

4 Kasım 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bulunduğunuz ortamdaki en zeki insan olabilirsiniz belki ama en iyi fikirlerden sizden çıkacak diye bir şart yok. Bugün katıldığınız toplantılarda, etkinliklerde ya da derslerde öne atılmayın. Aksi taktirde canınızı sıkacak diyaloglara girebilirsiniz.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde hayat sanki sizi zorla dönüştürüyor. Finansal anlamda kaynaklarınızı büyütme veilişkilerinizi geliştirme imkanınız olacak.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizle olan sorunlarınızı, ortağınızla olan sorunlarınızı halletmek konusunda isteklisiniz. Başarılısınız da. Bugün empati yapmaya, çok yönlü düşünmeye müsaitsiniz. İletişim konusunda yeni bir noktaya ulaşmak istiyorsunuz. Ya siyah ya beyaz diyen kişiliğinizden, sevdiğiniz kişi için ödün verebileceğiniz bir gündesiniz.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; aile içi ilişkilerin seni zorladığı bir gün geçirebilirsin. Hayatında yeni bir döneme başlamak istemene rağmen sorumlulukların ve bağlılıkların önüne engel çıkartabilir. Kendi istek ve hedeflerinin peşinden giderken başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duymalı, fazla iç içe ilişkilerden kaçınmalısın.

4 Kasım 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 15' 39" R
Ay
Yay
12° 17' 14"
Merkür
Koç
16° 04' 25"
Venüs
Koç
26° 59' 12"
Mars
Balık
27° 12' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 57"
Satürn
Balık
16° 16' 58"
Uranüs
Boğa
22° 09' 43"
Neptün
Balık
28° 48' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 26"
Lilith
Başak
22° 58' 35"
True Node
Koç
15° 30' 16"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>