Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Plan Yapmaktan Vazgeçme! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 20%

Yakın bir arkadaşınız veya sevgilinizle aranızdaki yoğun ve açık iletişim, ilişkiniz hakkında harika yeni şeyler ortaya çıkarabilir. Belki de düşündüğünüzden daha çok ortak noktanız vardır; belki de ilişki hakkında sahip olduğunuz korku ve güvensizlikler temelsizdir. Sonuç olarak, ikiniz de birbirinize daha yakın olabilir ve yeni bir karşılıklı amaç duygusu keşfedebilirsiniz. Yolunuza çıkan olumlu duyguların tadını çıkarın ve birlikte harika bir gün geçirin.

Günlük hayatınızdaki tüm küçük problemlerle başa çıkmak için daha iyi bir gün hayal edemezsiniz: bozuk çamaşır makineleri, para problemleri, küçük sağlık problemleri. Doktorunuz size bir reçete verdiyse, bunun mucize bir ilaç olmasını bekleyebilirsiniz. Bu yüzden küçük şeylere dikkat edin, düşündüğünüzden daha az zaman alacak!

Çevrenizdekilerin bugün kafası karışık olabilir bu yüzden bilgi aktarırken açık olma konusunda çok insaflı davranmak isteyeceksiniz. Buna tüm sözsel etkileşimler, elektronik veya yazılı uyarılar dahil. Her seferinde, söylediğiniz şeyde açık olmaya çalışın. İnsanlardan söylediğiniz şeyi tekrar etmelerini isteyin ki herhangi bir yanlış anlaşılma veya zaman israfı olmasın.

Günün genel modu seni şaşırtacak şeyler içerebilir. Çok fazla şeker ve kafein almamalısın. Bu sadece durumunu daha da kötüleştirecektir. Kan şekerini dengede tut. Yabancı toksinlerle sinir sistemini doldurma. Uzun uzun duş al ve sıcak bir çay iç. Ne kadar gerilirsen, o kadar sonrasında pişmanlık duyacağın şekilde davranırsın.Herkesin dışarıda golf oynadığını ya da çok fazla faydalı olmayan bir şeyler yaptığını bilirken, bir şeyler başardığınızı hissedebilirsiniz. Elbette, insanlar ne kadar aktif olduğunuzu gördüğünde size biraz tuhaf bakabilirler ama aynı zamanda hem rahat hem de üretken olabilirsiniz. Bu, sizin davranışlarınızda var zaten. Arabayı onarmak, çimleri biçmek ya da raftaki deliği yamamak, aklınızı doğru bir şekilde verebilirseniz, oldukça keyif aldığınız şeyler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen çok yoğun bir gün geçirdiniz; zira bugün bir parça keyifsiz hissetmeniz olası. Belki dün gece yemeği fazla kaçırdınız ya da gecelediniz veya her ikisi birden de olabilir. Evde kalıp dinlenmek tabiatınıza aykırı da olsa elinize güzel bir kitap alıp bir köşeye kıvrılmak için harika bir gün. Biraz egzersiz yapmak isteyeceksiniz ancak bunu da abartmamanızda fayda var. Sizin de iyi bildiğiniz gibi sevdiğiniz şeyleri çok tüketirseniz bir süre sonra eskisi kadar zevk vermeyebilirler!

2 Kasım 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, hareketine Oğlak burcunda devam ediyor. Ay'ın Satürn ile kavuştuğu gündüz itibariyle eğitim hayatınızda başarılar elde edebilirsiniz. İletişim kurduğunuz çevredeki olgun ve disiplinli çalışmalarınız sayesindehayatında da dikkat çekebilirsiniz. Akşam itibariyle meydana gelen Ay-Mars olumsuz görünümü nedeniyle sağlığınıza önem vermeniz gerekiyor. Kendi içinizde kendinizle savaşabilirsiniz. Kendinizi boş yere germeyin.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş konusunda beklediğin yükselmeler zaman olarak senin beklediğin tarihlerde isabet etmiyor. Bu durumun seni üzmesine ve yeni planlar yapmasına engel olmasına izin vermemelisin. Motivasyonunun düşmesine sebep olan beklentilerini bir kenara bırakman bugün sana kazandıracak. Arkadaşlarınla yapacağın ödev ya da proje konusunda fikir ayrılıkları oluşabilir. Ancak mantıklı kararları verecek kişi bugün sensin. Bilgi ağırlıklı konuşmaların, seni aranılan kişi haline getiriyor. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin yapacağı sürprizle çok mutlu olacaksın. Bekâr bir Akrep burcuysan, ailenin baskıları motivasyonunu düşürebilir. Hayatında yoluna koymak istediğin konuları daha da netleştirmek isteyeceksin. Açık ve net sözlülüğün insanlarda farklı izlenimler uyandırabilir. Son zamanlarda mide problemi yaşıyorsan, kontrollerini aksatmamaya özen göstermelisin.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimleriniz, dostluklarınız bazı sınavlardan geçebilir. Geçmişte iletişimsel hatalar varsa bundan dolayı zor durumda kalabilirsiniz. Kendinizi doğru ifade edebilmek için öfkenize yenilmemeniz gerekmektedir.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde çok daha aktifsiniz ve sürekli hareket halinde olabilirsiniz. Ancak sözlerinizde daha dengeli olmaya da gayret etmelisiniz.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güneş'in burcunuzda devam ettiği aynı zamanda yine burcunuzda Merkür'ün geri gittiği bir süreçten geçtiğiniz için bugün de sizler için pek kolay olmayabilir

2 Kasım 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün itibariyle sevgi ve aşk gezegeni Venüs Yay burcuna geçiş yapıyor. 1 ay boyunca finansal konularda şansınız artacak, para size gelecek. Ancak keyfiniz için, seyahatler ve eğitimler için harcamalarınız artabilir.

2 Kasım 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kafanız karmakarışık, bu yüzden kararlarınızı hislerinizle değil de mantığınızla almalısınız. Olmayacak şeyleri ise oldurtmak için zorlamamalı, akışa bırakmalısınız.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sosyal hayata mı özel hayata mı öncelik verme konusunda zorlanırsınız. Aynı saatte aynı anda ki farklı mekanda bulunmanız imkansız. Dolayısıyla kullandığınız tercihten dolayı pişmanlık duymayın. Hayatta her şey olması gerektiği gibi. Bugün araba yolculuklarına ve kardeş-komşularla ilişkilere dikkat.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşlerinizde sağlam adımlar atmanın duygusal anlamda tatminini yaşıyorsunuz. Zorlu süreçlerden geçtiniz. Bu yıl günlük rutinleriniz oldukça değişmek zorunda kaldı. Sabit bir burç olan Akrep'in böyle büyük değişimlere karşı direnişi vardır. Siz de bir süre direndiniz ama yavaş yavaş yeni düzeninize alışıyorsunuz.

2 Kasım 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 21' 36" R
Ay
Oğlak
10° 29' 43"
Merkür
Koç
16° 31' 32"
Venüs
Koç
29° 38' 54"
Mars
Balık
28° 52' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 05"
Satürn
Balık
16° 28' 41"
Uranüs
Boğa
22° 17' 04"
Neptün
Balık
28° 52' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 48"
Lilith
Başak
23° 12' 58"
True Node
Koç
15° 23' 31"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>