Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Düşüncelerini Söylemeli, Kulaklarını Tıkamamalısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 20%

Doğruluğunuzu bugün mercek altına alabilirsiniz. Hepimizin asla bırakmayacağı çok derin inançlarımız var. Ancak toplum bize baskı yapıyor ve ideallerimize tam anlamıyla uygun yaşamamamız her zaman kolay olmuyor. Bugün kendinize sorduğunuz sorular şunlar: Toplumda yaşayabilmek için en önemli inançlarınızın ne kadarını değiştirebilirsiniz? İnançlarınız konusunda cesaretli misiniz?

Bugün bütün bu telaşın ne hakkında olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Bu durum etrafınızdaki insanların hiçbir şey yapmadığından kaynaklanıyor olabilir. Bu melodramada doğru çekilmediğinizden emin olun. Olası yanlış anlamalar için açıklama yapın ve gerçeği gördüğünüz gibi ortaya çıkarın. Başkalarının cephe arkasına gizlenmelerine izin vermeyin ve aynı şeyi yapmadığınızdan emin olun. Herkesin nasıl hissettiğinizi bilmesi önemlidir.

Bugün iletişim, hayatınızda normalden daha fazla yoğun olacak. Bazı kafa karıştırıcı telefonlar alabilirsiniz. En az bir tanesi bir engel, diğerleri de neden aradığını unuttuğunuz arkadaşlarınızdan gelebilir. İlk bakışta, bazıları çöp olan diğerleri de asla duymadığınız kişilere gönderilmiş maillerle dolu mail kutunuzu görmek için heyecanlanabilirsiniz. Hepsini silin ve metin olun. Bu yoğunluk yarına kadar geçecek!

Bir kararla yüzleştiğinde, 'evet' diyebilirsin ve kendini bir şeye adayabilirsin, ya da 'hayır' diyip arkanı dönerek uzaklaşabilirsin. Her iki vakada da, kişiliğine saygı göstermiş ve enerjini tüketmemiş olursun. Eğer bir uzlaşıya kalkışırsan, unutma ki bu senin için düşündüğünden daha zarar verici olabilir. Günün sonunda bunu anlayabilirsin; tabi o zamanişten geçmiş olur...Hayatınız boyunca benimsediğiniz davranışlar ve kavramları bu dönemde sorgulayabilirsiniz. Genellikle hizmet odaklı birisiniz ve bugün bir yakınınıza yardım etmek isteyebilirsiniz. Fakat bu kişinin çok derinlere ittiği ve yalnızca kendi başına halledebileceği sorunları olabilir bu yüzden yardımınızı takdir etmeyen tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Daha sonra sorunun bu olmadığını anlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dışarısı sana adeta göz kırpıyor. Neden çocuklarla birlikle kaymaya gitmiyorsun ya da eşinle beraber kaşıya çıkmıyorsun? Emin olduğumuz bir şey var o da bugün kimse evin içine hapsolmak istemiyor. Eğer yağmur yağarsa da yaratıcı bir B planı düşün. İç mekan tırmanma aktivesine katılabilir, ya da bulunduğunuz yerde varsa I-max sinemaya gidebilirsiniz. Bu şekilde en azından evde olmuş olmayacaksınız.

28 Ekim 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyu Ay, sizlerin burcunda ilerliyor. Yeniay, Akrep burcunda saat 06:38'de oluşuyor. Burcunuzda oluşan yeniay size arkanıza bakmadan geleceğe yürümeniz için destek veriyor olacak. Yeni bir hayat karşınızda sizi bekliyor. Kötü ihtimalleri düşünerek hiçbir şeyi ertelememelisiniz. Fakat sert karşıtlıkların olduğu bu yeniayda partnerinize karşı aniden verdiğiniz tepkilerde ilişkinizde ciddi sarsıntılar olabilir. Geniş yeniay yazısı için tıklayınız.

28 Ekim 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün burcunda saat 05:39'da Yeniay gerçekleşiyor. Öncelikle kariyerin ve hedeflerinle ilgili gelişmelerin yoğunlaştığı bir güne giriş yaptığını belirtmeliyim. Duygusallık barındırmayan ve idealist düşündüğün bir süreçtesin. Bir yandan da ortak plan yaptığın insanların fikirleriyle, kendi taleplerinin çatışıyor olması bugünlerde seni koca bir ikilemin içinde bırakmış olmalı. Hem kendini hem de karşındakileri dinlemekte fayda var. Saygı, saygıyı doğurur; bugün bunu kendine hatırlatmalısın.

28 Ekim 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza bugün dahil olan kişinin özel bir anlamı olabilir. Yeni bir girişim için doğru adımlar atılabilirsiniz. İş arkadaşlarınız ile ilgili bir konuyu çözüme kavuşturabilirsiniz. Mahkemeler ya da devletle ilgili işlerinizin sonuçlarını alabilirsiniz.

28 Ekim 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz fazla olan olaylarda dönüşüm yaşayacağınız zamanlar olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha ileri gitmek isteyebilirsiniz. İstikrarlı bir başarı için işlerinizin yönlerini netleştirmek isteyeceksiniz. Sağlığınıza özen göstermeyi unutmayın.

28 Ekim 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Döneminizde seyreden Güneş'in etkisi ile problemlerden hızlıca sıyrılabilirsiniz. Aşk konusunda ne istediğinizden emin olamamak sizleri biraz da olsa zorlayabilir.

28 Ekim 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz, alım satım ve toplantılarda şartlar sizin ruhunuzu tamamen doyurucu etkiler sunmasa da, akşam saatlerinde ilişkilerde daha esnek, ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı tavrınızla uyum ve huzuru daha fazla hissedebileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

28 Ekim 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Otorite figürlerinin davranışı bugün anlaşılmaz görünebilir ve siz kesinlikle onların radarlarından uzaksınız. Dikkatlerinin dağınık olmasından yararlanmaya istekli olabilirsiniz, ancak bugün dikkatli olun.

28 Ekim 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda meydana gelen Yeni Ay, ikili ilişkilerde yeni bir dönem başlatacak.Geçmişte ayağınıza takılan her türlü zorluklardan arınma zamanı. Meditasyon, detoks bugünlerde sizi hem fiziksel hem de ruhsal açıdan rahatlatır. Zehirlenmelere karşı dikkatli olmalısınız.

28 Ekim 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

28 Ekim 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailevi konularda hem çok duygusalsınız hem de ortam karışmaya çok müsait. Hem evde olmak hem de karışıklıklara dahil olmamak istiyorsunuz ama maalesef böyle bir lüksünüz yok. En güzeli daha fazla sosyalleşip, evde geçirdiğiniz zamanı kısıtlamanız olacaktır. Çalışma hayatınızda sık sık değişiklikler yapmanız ve ani çıkışlarınız sizi maddi anlamda kötü etkileyebilir.

28 Ekim 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; burcunda gerçekleşen Yeniay hem hayatını hem de ilişkilerini tekrar gözden geçirerek, dengeni korumanı, fevri davranmamanı ve tutkularınla harekete geçmemeni söylüyor. Aynı zamanda karşında bulunan insanları ani tepkilerine ve birtakım baskılarına da maruz kalman seni bloke eden durumlarla yüzleşip, doğru stratejilerle ilerlemeni gerektirebilir.

28 Ekim 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 41' 12" R
Ay
Yay
04° 45' 60"
Merkür
Koç
16° 00' 55"
Venüs
Koç
26° 15' 33"
Mars
Balık
26° 45' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 45"
Satürn
Balık
16° 13' 43"
Uranüs
Boğa
22° 07' 43"
Neptün
Balık
28° 47' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 24"
Lilith
Başak
22° 54' 39"
True Node
Koç
15° 32' 14"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>