Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Bin Düşünüp, Bir Söylemeniz Daha İyi Olacak Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2019, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Romantik, hassas doğanız bugün ön planda ve kendinizi sevdiğiniz kişinin kollarında güvende olmak isterken bulabilirsiniz. Bugün her zamankinden daha seçici olmanız muhtemel. İnsanlara, duygulara ve genel olarak yaşama dair derin sezgilerinizi paylaşabileceğiniz bir ilişki istiyorsunuz. Daha azına razı olmayın.

Temel işiniz evde, işte ya da okul olsun bugün, arkanıza yaslanıp ilerlemenizi gözlemleme fırsatınızın olacağı bir gün. Fakat tarafsız bir gözlemci olmayı beklemeyin - tam tersi. Çevrenizdeki insanların üzerinizde bir etkisi olacak, önemli bir kararla ilgili belirsizlik nedeniyle işkenceye maruz kalabilirsiniz. Seçim yapmadan önce çok düşündüğünüzden emin olun!

Bugün gelirinizi arttırma yönünde bazı önemli bilgiler alabilirsiniz bu yğüzden gözünüzü kulağınızı dört açın. Bu, bugün gerçekleşmesi gereken harika şeylerden sadece bir tanesi. Harika görünüyorsunuz ve insanlar sizin bu sıcak ve samimi tavırlarınız karşısında kayıtsız kalmıyor. Üzerinizdeki bu ışığın keyfini çıkarın. Ne yazık ki sonsuza kadar böyle sürmeyecek.

Özel hayatında taze bir başlangıç yapmak için uygun bir ruh halindesin. Eğer bir süredir çıktığın biri varsa, ilişkinin nereye gitmekte olduğunu değerlendirmek isteyebilirsin. Uyarı sinyalleri almaktaysan, bu kişiyle olan bağını koparabilirsin. Hislerin konusunda açık ve dürüst ol. Belki de harika bir ilişki yaşıyorsundur. İleri seviyede bir bağlılığa adım atmayı düşünebilirsin.Bugün parti modundasın. Çevrendekilere karşı açık ve sosyal ol. Spontanlık ve eğlenceye karşı susuzluğunu giderecek şeyler yap. Geç saatlere kadar takıl ve uzun süredir görmediğin bir arkadaşına vakit ayır. Şimdi yaşama zamanı. Hayatının her anını yaşa.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlar sizi normalde olduğundan daha fazla dinleyebilir. Sıklıkla, bir şeyler söylüyorsunuz, insanlar sizi duyuyor ama söylediklerinizi birkaç dakika sonra unutuyorlar. Bugün öyle olmayacak. Sözleriniz daha derinlere işleyecek ve her zamankinden daha geniş bir alana yayılacak. Söyleyeceklerinizi esirgemeyin. İnsanlara durumla ilgili tüm düşüncelerinizi söyleyin. Önemli bir etki yaratacaksınız.

25 Ekim 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün büyük kısmında Ay, Başak burcunda seyrini sürdürüyor. Sabah itibariyle Ay ve Jüpiter arasında meydana gelen olumsuz açı nedeni ile çevrenize karşı sert tavırlar sergileyebilirsiniz. Bu gerginliğinizi özellikle dostlarınıza karşı gösterebilirsiniz. 15:59-23:19 aralığında Ay boşlukta ilerliyor. Konsantre gerektiren işler yerine rutin işlerinizi tamamlamak iyi olacaktır. Saat 23:19'da Ay Terazi burcuna geçiyor.

25 Ekim 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün 15:52'den itibaren boşlukta hareket ediyor. Bugünyerindeki çalışma arkadaşlarından bazılarıyla aranda tartışmalar yaşanabilir. Önyargılı davranmamaya ve agresif tavırlardan uzak durmaya çalış. Olaylar çözümsüz bir hale gelsin istemiyorsan ani tepkilerden de kaçınmanda fayda var. Karakter olarak git geller yaşadığın bir gün. Bunun yansıra hayatın içinde kendine bir statü arayabilirsin. Duygu durumlarında ani değişmeler söz konusu. Hızlı düşünen ve pratik zekâsı kuvvetli olan biri olduğun için zaman zaman sakarlıklar yaşayabiliyorsun.

25 Ekim 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eşinizin parasal konuları ya da mahkemeler şu sıralar kafanızı bulandırıyor olabilir. Bugün bu konularla ilgili bir gelişme yakalayabilirsiniz. Yepyeni fırsatlara ve yeni kariyer olanaklarına bugün daha fazla odaklanmalısınız. Eleştiriler alabilirsiniz, ancak kulak arkası etmemelisiniz.

25 Ekim 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla geçirmek isteyebilirsiniz. Sosyal konularla ilgili meseleler gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızla ilgili konularda başkalarından destek alabilirsiniz. Beklentilerinizi yüksek tutmazsanız, sizin için daha iyi sonuçlar doğabilir. Öğlen saatlerinde gizlilik içeren işlerle uğraşmak hoşunuza gidebilir. Dernek işlerinize zaman ayırabilirsiniz.

25 Ekim 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki kişiler sizden mesleki konularda yardım isteyebilir, sabırlı ve öğretici olduğunuz taktirde evrensel planda olumlu karma alacağınız bir gerçektir.

25 Ekim 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde Merkür sınır derecede olduğu için arkadaş çevreniz, finansal konular ve iletişimle ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. Saat 18.00?dan sonra ilişkilerinizde aşk ve romantizmin ön plana çıkacağı, olası teklifleri değerlendirmeniz gereken özel yaşamınızda muazzam olumlu etkiler sunan bir zamanda olacaksınız.

25 Ekim 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah uyanır uyanmaz, bedeniniz sizi her türlü heyecan verici zorluğa sokmak için canlanacak. Şu anda çok fazla enerjiniz var. Artan güven duygunuz, yapmak istediğiniz her şeyi yapabilmenizi sağlayacak.

25 Ekim 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcundaki Ay, sizin arkadaşlarla rahat ama üretken bir gün geçirmenizi sağlar. Eleştirel konuşmalardan çıkarılan dersler alacağınız kararları ve geleceğe dair görüşlerinizi destekler.Toprak alım satımı, organik tarım, sağlıklı beslenme günün gündemini oluşturur. Sosyal ilişkileriniz canlanır. Arkadaşlarınızın sorunlarına kulak vermelisiniz.

25 Ekim 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz.

25 Ekim 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkileri kuvvetlendirebilecek, tutarlı argümanlar ile istediklerinizi elde edebilecek güçtesiniz. Duygusal anlamda da sağlam hissediyorsunuz. Genel haftaya göre daha iyisiniz. Kafanızda kurduğunuz konular sizi yoruyor. Planlamadığınız tepkiler vermenize sebep oluyor. Biraz dinlenmek ve yer değiştirmek size iyi gelecektir.

25 Ekim 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; burcundaki Güneş, hayat dinamiklerine ışık tutup, seni desteklerken, fikir ve düşüncelerini kabul ettirmen, ikna gücünü kullanman, hedeflerin doğrultusunda ilerlemen oldukça kolay olabilir. Sosyal olmanın getirdiği avantajlardan faydalanabileceğin, plan ve detay gerektiren işlerini pratik bir şekilde halledebileceğin bir gündesin.

25 Ekim 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 42' 19" R
Ay
Başak
20° 15' 19"
Merkür
Koç
17° 06' 49"
Venüs
Koç
18° 41' 27"
Mars
Balık
22° 00' 30"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 52"
Satürn
Balık
15° 38' 40"
Uranüs
Boğa
21° 47' 11"
Neptün
Balık
28° 35' 25"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 06"
Lilith
Başak
22° 13' 48"
True Node
Koç
15° 37' 49"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>