Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Üstüne Gelseler de Sakin Olmalısın. Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün biraz sakinleşmek, bir kitap alıp yatağınıza gömülme vakti. Bir şeyleri ne kadar zorlarsanız, karşılaşacağınız direnişin de o kadar fazla olduğunu görebilirsiniz. Sevgi ve romantizm ile ilgili her şey inatçı bir hal alabilir ve birlikte olduğunuz kişi şu anki pozisyonundan memnun olabilir. Özgürlük ve bağlılık bugünün gündem konuları.

İşle ilgili endişelerinizi ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Günün enerjisi siziyapmamaya teşvik edecektir. Bazen o kadar çok çalışıyorsunuz ki, zihinsel olarak her şeyi geceleri ve hafta sonları yanınızda eve getiriyorsunuz. Ofiste yapmanız gereken şeyleri düşünmeyi bırakmak size zor geliyor. Bugün düşünmeyin bırakın. Arkadaşlarınız ve ailenizle biraz sosyal zaman geçirin. Zihninizin pillerini pozitif enerji ile şarj edin.

Bugün, sezgileriniz her zamankinden daha kuvvetli. Olasıfırsatları da dahil bir kaç telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Bu yüzden, bu kuvvetli sezgilerinizi hangisinin işe yarar hangisinin olmayacağını anlamak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, birkaç arkadaşınız size bir grup aktivitesine katılmayı teklif edebilir bu sizin de isteyeceğiniz türden bir aktivite olabilir. Tereddüt etmeyin. Gidin ve harika bir gün geçirin.

Yeniden organize olmak senin için günün teması olabilir. Her zaman bir şeyler geliştirmek konusunda fikirlerin olmuştur ve bugün bu fikirleri evine uygulamak isteyeceksin. Çocuklarını da ev işlerine dahil etmeyi düşünebilirsin mesela. Ya da romantik partnerinden evi dekore etmek konusunda destek alabilirsin. Günün sonunda aklına ne gelirse gelsin, bunların meyvelerini yiyebileceksin.Bugün insanlar sizi normalde olduğundan daha fazla dinleyebilir. Sıklıkla, bir şeyler söylüyorsunuz, insanlar sizi duyuyor ama söylediklerinizi birkaç dakika sonra unutuyorlar. Bugün öyle olmayacak. Sözleriniz daha derinlere işleyecek ve her zamankinden daha geniş bir alana yayılacak. Söyleyeceklerinizi esirgemeyin. İnsanlara durumla ilgili tüm düşüncelerinizi söyleyin. Önemli bir etki yaratacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dipsiz bir çukura düşüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Kendi iç enerjinizi tüketecek kadar özveride bulunmamaya özen gösterin. Kendinizi adadığınız kişilerinde gerektiğinde sizin kadar cömert davranacağını düşünüyor olabilirsiniz, ancak bundan hemen emin olmayın. Hatta hiçbir karşılık ummamanız daha yerinde olur. Kartlarınızı bu doğrultuda oynayın ve biraz daha katı olun. Bunun hiçbir sakıncası yok.

24 Ekim 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Başak burcunda ilerlediği bir güne adım atıyorsunuz. Hiç ummadığınız şekilde şanslı bir günde olacaksınız. Arka arkaya gelen güzel haberler yüzünüzü güldürebilir. Ay-Uranüs arasındaki güzel etkiyle birlikte beklemediğiniz anda dostlarınızdan sürprizler görebilirsiniz. Ay'ın Satürn ile kontak kurduğu akşam saatlerinde çevrenizde parmakla gösterilecek başarılara imza atabilirsiniz.

24 Ekim 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini bu günlerde çevrene karşı aşırı tepkiler verirken görebilirsin. Adeta pimi çekilmiş bomba gibi olacaksın. En ufak bir sese bile tahammülün azalırken, komşularınla alakalı şaşırtıcı gelişmeler yaşanabilir. Hazır cevaplarınla farkında olmadan insanların kalbini incitebilirsin. Bu konuda dikkatli olmalısın. Eğer önceden gelen bazı problemler varsa, konunun tekrar gündeme gelmesi seni rahatsız edecektir.

24 Ekim 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızın ve sosyal çevre ilişkilerinizin gündemde olduğu bir gün ama bununla ilgili önünüze bazı engeller çıkabilir. İletişiminizi kolaylaştıracak tavırlar içinde olmalısınız.

24 Ekim 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki ilişkiler bugün daha önemli bir hal alabilir. İş hayatınızdaki beklentilerinizin artması davranışlarınızda abartıya neden olabilir. Gün içinde risk almak isteyeceğiniz zamanlar var. Tamamlanması gereken işlerinizi bitirmek için uygun bir gün. Annenizle ilgili konuları gündeminize almanız gerekebilir.

24 Ekim 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir yerlere yetişmek hususunda başarılı olamayabilirsiniz. Ancak yine de bilmeniz gereken düşünüp kararlı planlama yapabilmek için zaman harcamanız gerektiği.

24 Ekim 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Görev ve sorumluluklarınız gündeme gelirken planlı ve düzenli hareket etmelisiniz. Organizasyon gerektiren işlere odaklanabilir,hayatınız ve kariyerinizle ilgili hedeflerinizi, planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

24 Ekim 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün önünüzdeki olayların tüm yönünü göreceksiniz. Sonuç olarak, büyük kararlar almak için harika bir gün. Artıları ve eksileri net bir şekilde görebileceksiniz ve duygularınız beyninizi takip edecek.

24 Ekim 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcundaki Ay, sizin arkadaşlarla rahat ama üretken bir gün geçirmenizi sağlar. Eleştirel konuşmalardan çıkarılan dersler alacağınız kararları ve geleceğe dair görüşlerinizi destekler.Toprak alım satımı, organik tarım, sağlıklı beslenme günün gündemini oluşturur. Sosyal ilişkileriniz canlanır. Arkadaşlarınızın sorunlarına kulak vermelisiniz.

24 Ekim 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. İş ve aşk birarada yürümez demeyin.

24 Ekim 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrep burçlarının ailevi konularda kafaları oldukça karışık. Ev değiştirme veya tadilat gibi yine evinizi ilgilendiren konularda da problemler yaşıyor olabilirsiniz. Son zamanlarda hayattan keyif almakta oldukça zorlanıyorsunuz. Sanki bazı şeyleri yapmak zorundaymış gibi hissediyorsunuz.

24 Ekim 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; günün ilk saatlerinde sürprizi ve sansasyonu bol haberlerle güne başlayabilirsin.  Grup içi çalışmalarından gelebilecek fırsatları kaçırmamak adına elini çabuk tutmalı, yardımlaşmaya özen göstermelisin. İşinle ilgili yenilikleri takip etmende fayda var. Büyük bir özenle oluşturduğun planlarını yapılandırıp, sabırla hedeflerine ulaşabilirsin.

24 Ekim 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 14' 40" R
Ay
Başak
14° 41' 09"
Merkür
Koç
17° 19' 24"
Venüs
Koç
18° 06' 31"
Mars
Balık
21° 38' 34"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 23"
Satürn
Balık
15° 35' 53"
Uranüs
Boğa
21° 45' 37"
Neptün
Balık
28° 34' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 27"
Lilith
Başak
22° 10' 40"
True Node
Koç
15° 37' 13"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>