Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
ilişkilerinde Dikkatli Ol! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2019, Salı

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk hayatınız hakkında endişelenebilirsiniz. İdealist bir insan olarak, her zaman sonsuz aşk yaşadığınız bir ilişki arıyorsunuz. Fakat bazen gerçekçi olmuyorsunuz! Her ilişkinin iniş çıkışları vardır ve kimse mükemmel değildir. Şu anki aşk hayatınızın filmlerdeki gibi olmasını beklemeyin. Bunun yerine partnerinizle daha iyi iletişim kurmaya odaklanın. Herhangi bir sorunu çözmek için el ele verin. Biraz çaba ile, her şey düzelecek.

Bugün, sanki bir rüyadan yeni uyanmış gibisiniz. Yine de, düşündük de, belki de hiç uyanmamış olabilirsiniz. Bu, etrafınızdaki gerçeği anlamada neden bu kadar zorlandığınızı açıklar. Masanızda oturuyorsunuz ve işinize bakıyorsunuz ama üzerinde yoğunlaşamıyor gibisiniz. Bu tatile ihtiyacınız olduğuna dair bir işaret olabilir mi? Aynen biz de öyle düşünüyoruz! Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz. Tatile gitmek istemeseniz bile, aklınız zaten tatilde! Siz de ona katılabilirsiniz.

Bugün bazı güçlü sezgisel anlar yaşayabilirsiniz. Her zaman ruhani bir tarafınız vardı ve bugün bu sezgiler size yardım edecek. Odadan içeri girdiğinde, o kişinin enerjisini okuyabiliyorsunuz. Eğer birsözleşmesi yapmak üzereyseniz, açığa vurulmamış şeylere dikkat edin! Sezgileriniz, satır aralarını okumanıza yardım edecek bu da cebinize para girecek anlamına geliyor.

Söylemen gereken her şeyi söyle. Aklındakini dışa vurmak için verimli ve istisnai bir gün - özellikle de evle ilgili meseleler söz konusuysa. Yine de konuşmayı seven yapın başını belaya da sokabilir! Düşünmeden ve hızlı konuşursan, bu patlamadan dolayı insanların keyfi kaçabilir. Nabza göre şerbet vermeyi öğrenmek ve becerebilmek ise gerçek bir yetenektir; ayrıca iyi iletişim kurmak zaman alır. Yine de böyle bir günde, içindekileri dışarı çıkarabilirsin - sonrasında otur ve insanların tepkilerini izle!Bugün amirane bir görev almanız muhtemel. Yeteneklerinize ihtiyaç duyulması sizi şaşırtabilir. Devreye girebilir ve birisine yardım edebilirsiniz. Rehberliğiniz ve uzmanlığınız fark yaratabilir ve bu kişinin doğru yoldan ilerlemesini sağlayabilir. En sonunda o keşfedilmemiş liderlik yeteneklerinizi ortaya koymaktan keyif alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen çok fazla dergi okuyor ve televizyon izliyorsun. Madison Avenue ve Hollywood-vari imajlara maruz kalmaktan çok hoşlanıyorsun. Sorun şu ki, muhtemelen bir Brad Pitt gibi gözükmüyorsun, o halde imajın ve yetilerin açısından daha gerçekçi olmalısın. Bir çeşit fantazi hayatı yaşamadığın için hemen moral bozma tabi. Bugün, ulaşabileceğin hedefler karşına gelebilir, sana medya yoluyla sunulmuş olmayan hedefler.

22 Ekim 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Aslan burcundaki seyrine devam ediyor. Kariyer hayatınızın önem kazanacağı bir gündesiniz. Ay ve Mars arasında oluşan uyumlu açı sayesinde emek verdiğiniz projelerde karlı çıkan siz olacaksınızdır. Ayrıca enerjinizi gereğinden fazla işinize ayırmanız, ailenizi ihmal etmenize neden olabilir. İkisi arasındaki dengeyi korumayı ihmal etmeyin.

22 Ekim 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Söylediklerinle insanlarda beklentiler yaratabilirsin. Bugün pişman olmayacağın konuşmalar yaptığından emin ol! Gökyüzü, fikirlerine, hislerine güvendiğin bir yakınından destek almanı öğütlüyor. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Akrep burcuysan, eski sevgilinin yaptıkları seni ondan tamamen uzaklaştıracak. Davranışları ve sana karşı tutumu kendisinden oldukça sağutmuş. Akşam saatlerinde yapacağın telefon görüşmesi seni şaşırtabilir.

22 Ekim 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konular üzerinden risk almak zorunda kalmanız sizi ruhsal olarak zor durumda bırakabilir. İsteklerinizi ve beklentilerinizi doğru kanalize etmeyi öğrenmeniz biraz süreç alacaktır. Partnerinizin parasal sorunları sizi düşündürebilir. Baskı yaratmayın.

22 Ekim 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda kendinizi duygusal baskı altında hissedebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişileri anlamak için daha fazla sarf etmeniz gereken zamanlar yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak ve faydalı olmak için çaba içinde olabilirsiniz. Parlamak ve önde olmak isteyeceğiniz zamanlar var. Sorumluluklarınıza odaklanıp, işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz.

22 Ekim 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki kişiler sakin yüzünüze şaşırıp alışmakta problem çekebilirler. Herkesle iyi geçinmek sizi bile şaşırtabilir. Çevrenizde sevileceğiniz bir gündesiniz.

22 Ekim 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yol ve yolculuklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminize gelirken dalgınlık ve unutkanlığa biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde hedeflerinize, planlarınıza daha fazla sahip çıkabileceksiniz.

22 Ekim 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizden biri sizden bir yardım için destek isteyebilir, bu da sizi biraz karışık hissettirebilir. Kendinizi ve sınırlarınızı da düşünerek hareket edin.

22 Ekim 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Örgütler, dernekler, politik ortamlar, sosyal ilişkiler için hareketli bir gün. Fikirlerin çarpıştığı hizmet temasının ön planda olduğu ortamlarda varlığınız önem kazanır.Arkadaşlarınızla bugün sakın tartışmayın. Eleştirel fikirler canınızı sıkabilir. Söylenenleri iyi niyetle dinleyin. Daha mükemmele ancak bu şekilde ulaşabilirsiniz.

22 Ekim 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

22 Ekim 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bütün çabanıza, sabrınıza karşın yine de bütün gün iyimser olabilme imkanını bulamayacaksınız. Her an, canınızı sıkacak bir gelişme yaşayabilirsiniz. Bugün müthiş bir iyi niyet içindesiniz. Bu iyi niyeti bütün gün üzerinizde taşımak için de belli problemli insanlardan uzak durmak istiyorsunuz. Bugün bu, iyimserliği elden bırakmama çabanız, birilerinden uzaklaşma niyetinize yorulabilir.

22 Ekim 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugün çalışma hayatındaki insanlara karşı çok ilgili olurken kariyerin için de olumlu adımlar atmayı başarabilirsin. Ancak duygularının etkisini hissedebilir, kişisel hassasiyetlerini ve beklentilerini işinle karşılaştırabilirsin. İnişli çıkışlı ruh halin, kafanın karışmasına yol açabilir ve çalışırken acele davranman hata yapmana neden olabilir.

22 Ekim 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 08' 46" R
Ay
Akrep
27° 45' 28"
Merkür
Koç
15° 59' 11"
Venüs
Koç
25° 34' 28"
Mars
Balık
26° 19' 38"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 01"
Satürn
Balık
16° 10' 38"
Uranüs
Boğa
22° 05' 50"
Neptün
Balık
28° 46' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 29"
Lilith
Başak
22° 50' 58"
True Node
Koç
15° 33' 59"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>