Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Mutlu ve En Önemlisi Sağlıklısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Gerçekten çok çalıştığınız dönemler ile dinlenip tembellik ettiğiniz dönemler arasında mekik dokuyorsunuz. Tüm enerjinizi fiziksel bir egzersizde veya aşk hayatınızda kullanmaya karar vermediğiniz sürece, bugün yıldızlar size çalışmanız gerektiğini söylüyor! Ne yaparsanız yapın, sizi harekete geçmeye zorlayacak kadar güçlü duyguları içinizde barındırıyorsunuz!

Grubun enerjisi ile uyum sağlamak için yaklaşımınızda bazı ciddi değişiklikler yapmanız gerekebilir. Daha içe dönük bir tutum benimseyin ve başkalarından gelen ince mesajlara gözlemleyerek neleri öğrenebileceğinizin farkına varın. Doğanızın hem erkeksi hem de kadınsı yanları uyumlu bir şekilde çalışıyor ve ikisinin de sessiz bir gece geçirmek istediğinin farkına varabilirsiniz.

Tatile çıkma planları ya da belkihedefleri bugün ortaya çıkabilir. Katılmak istediğiniz etkinlik her ne ise geçici olarak ertelenebilir. Bu sizi biraz heder olmuş gibi hissettirebilir çünkü bunu şu an için planlamıştınız ve bu sırada tek başınıza ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Her zamanki gibi aklınızı kullanın, siz bir şeyler bulursunuz.

Yaratıcılık sana enerji dalgaları halinde gelecek. Sadece sık aralıklı ve heyecan yüklü olmakla kalmayıp aynı simultane düşünce örüntüleri şeklinde kendini gösterecek. İnsanların belirli trendlere karşı tepkileri ve senin gelecek hakkındaki fikirlerin tam isabet olacak. Yaratıcı eğilimlere karşı bir duyarlılığa sahipsin ve şimdi bu değerli içgüdüyü yaratıcı şekilde kullanma zamanı geldi.Bugün dipsiz bir çukura düşüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Kendi iç enerjinizi tüketecek kadar özveride bulunmamaya özen gösterin. Kendinizi adadığınız kişilerinde gerektiğinde sizin kadar cömert davranacağını düşünüyor olabilirsiniz, ancak bundan hemen emin olmayın. Hatta hiçbir karşılık ummamanız daha yerinde olur. Kartlarınızı bu doğrultuda oynayın ve biraz daha katı olun. Bunun hiçbir sakıncası yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün amirane bir görev almanız muhtemel. Yeteneklerinize ihtiyaç duyulması sizi şaşırtabilir. Devreye girebilir ve birisine yardım edebilirsiniz. Rehberliğiniz ve uzmanlığınız fark yaratabilir ve bu kişinin doğru yoldan ilerlemesini sağlayabilir. En sonunda o keşfedilmemiş liderlik yeteneklerinizi ortaya koymaktan keyif alacaksınız.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün büyük bölümünde Aslan burcunda ilerliyor. Ay-Jüpiter pozitif etkisiyle kariyer hayatınızda şansınız açık olacak. 20:19-22:29 arasında Ay, seyrine boşlukta devam ediyor. 22:29 olduğunda ise Başak burcuna geçiyor. Güneş Akrep burcuna bugün giriş yapıyor. Sizlerin de doğum günlerini kutlamaya başladığı bir dönem geliyor. 22 Kasım'a kadar Güneş ile birlikte güçleniyorsunuz. Mutlusunuz, hayatınızda istediğiniz gelişmeler bir bir yaşanabilir. Aşk hayatınızda da hareketlenmeler olabilir.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş, bugün burcuna geçiyor ve senin için ihtişamlı günler başlıyor. Ailene ve arkadaşlarına pozitif enerji saçıyorsun. Bugünlerdearayışı içindeysen haber beklediğin görüşmeler yüzünüzü güldürecek şekilde sonuçlanabilir. Ekonomik açıdan da elin güçlenecek. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin kariyerinde yaşanacak gelişme büyük bir kutlamaya dönüşecek. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini ihmal etmemende fayda var.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte aranızda kırgınlık oluşan arkadaşlarınızla aranızda bir uzlaşmaya gidebilirsiniz. Size yaptıkları açıklamalarda kendi eksik yönlerinizi de fark edebilirsiniz.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki ilişkiler bugün daha önemli bir hal alabilir. İş hayatınızdaki beklentilerinizin artması davranışlarınızda abartıya neden olabilir. Gün içinde risk almak isteyeceğiniz zamanlar var. Tamamlanması gereken işlerinizi bitirmek için uygun bir gün. Annenizle ilgili konuları gündeminize almanız gerekebilir.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İhtiyacınız olan bilgileri toplamak hususunda yapacağınız açılımlar beklediğinizden daha hızlı başarıya ulaşabilir. Kariyer konusunda da şanslı bir gün geçirebilirsiniz.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerle ilgili tekliflere açık olduğunuz, yeni görüşmeleri değerlendirebileceğiniz, sevgi ve aşk duygusunu daha yoğun hissederek, hayatın keyifli ve eğlenceli taraflarına odaklanabileceğiniz son derece mutluluk veren bir zaman diliminde olacaksınız.

23 Ekim 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni başlangıçlar bazen korkutucu olabilir! Yeni ilişkilere, yenigirişimlerine veya yeni yolculuklara bugün başlıyorsanız, inişli çıkışlı (ama çok ilginç) bir yolculuk bekleyebilirsiniz.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Güneş içinizi ısıtacak. Kışın kendini hissettirdiği bugünlerde bu sıcaklıktan maksimum düzeyde yararlanın.İkili ilişkilerde düşüncelerinizi karşınızdakilere kolaylıkla kabul ettirebilirsiniz. Sunumlar ve toplantılarda fikirleriniz takdir görür. Yılın bu fırsat zamanını iyi değerlendirin.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda ihtiyaçlarınız giderek artıyor. Hal böyle olunca siz de maddi anlamda yeterli olmadığınızda kendinizi güvende hissetmiyorsunuz. Özgüven problemleri gün boyu sizi rahatsız edebilir. Çevrenizdeki kuru ve eski kalabalıktan sıkıldınız. Yepyeni çevreler içinde yer almak istiyorsunuz. Bazı Akrep burçları için bu durum taşınmak anlamına da gelebilir.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; üzerinde durduğun ve uzun süredir planladığın konuları ortaya çıkarma vaktinin geldiğini düşünebilirsin. Ayrıca fiziksel ve ruhsal enerjinin yükselmesi, daha cazibeli veya karizmatik olmanı sağlayabilir. Duygusal paylaşımlarında derinlik ve sezgisellik hâkim olabilir. Bugün samimiyetten uzak olan insanlara karşı söylemlerin sertleşebilir.

23 Ekim 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 59' 19"
Ay
Akrep
22° 13' 42"
Merkür
Koç
26° 22' 31"
Venüs
Balık
21° 23' 26"
Mars
Balık
04° 49' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 27"
Satürn
Balık
13° 16' 53"
Uranüs
Boğa
20° 39' 13"
Neptün
Balık
27° 48' 08"
Plüton
Kova
01° 49' 23"
Chiron
Koç
18° 46' 59"
Lilith
Başak
19° 46' 38"
True Node
Koç
15° 35' 56"
Son Güncelleme : 29/03/2024 07:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>