Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Beklentilerin Olmasına Rağmen Yumuşak Tavırların Ön Plana Çıkıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aile ve ebeveynlikle ilgili sorunlar aklınızı karıştırıyor olabilir. Son zamanlarda kendi ebeveynlerinizle vakit geçirmiyorsanız, onları ziyaret etmek size iyi gelebilir. Bir süredir görmediğiniz bir yeğeniniz varsa, ona zaman ayırmanın tam zamanı. Sevdiklerinizle iletişim kurarak ve enerjinizi onlarla paylaşarak güzel vakit geçireceksiniz. Hayatınızda olup bitenleri birbirinize anlatmanız ve birbirinize duygusal anlamda destek vermeniz gerekebilir.

Bu dönemde Akrep burçları hayatlarını her yönüyle sorgularken bugün size küçük bir iç keşif yapma şansı sunuyor. Varlık göstermek ve etrafınızdaki insan grubunun bir parçası olmak doğal bir durumdur. Örneğin, işinizin kişisel hayatınızdan önce gelmesi sizin için normaldir. Belki de ikisi arasında bir denge bulmaya çalışmalısınız?

Gecikmeler ve yanlış anlaşılmalarla dolu can sıkıcı bir gün olabilir. Evle ilgili küçük bir problem evde tamirci beklemenize sebep olacak. Aslında sabah onu aradınız ama öğle ortasına kadar gelmedi. Bugünün çöp olduğunu düşünebilirsiniz ama onun yerine bunu avantaja dönüştürmeye ne dersiniz? Evden çıkamadığınıza göre, bunu masanızı ve elbise dolabınızı toplamak ve genel olarak evde canınızı sıkan tüm karmaşıklıktan kurtulmak için bir fırsat olarak görebilirsiniz.

Beklenmedik olaylar vuku bulabilir ve seni içten içe dürtebilir. Yoktan var olan şeyler adeta seni sinir etmek için ortaya çıkmış gibi hissedebilirsin. Sabit bir tutum takınmalısın ve alışılmamışı bir şekilde günlük rutinine bugünlük dahil etmelisin. Duyguların baş döndüren yoğunluktaki hareket sebebiyle olumsuz etkilenebilir. Kontrol edemeyeceğin şeyleri düşünüp boş yere kendini huzur etmemelisin.Dışarısı sana adeta göz kırpıyor. Neden çocuklarla birlikle kaymaya gitmiyorsun ya da eşinle beraber kaşıya çıkmıyorsun? Emin olduğumuz bir şey var o da bugün kimse evin içine hapsolmak istemiyor. Eğer yağmur yağarsa da yaratıcı bir B planı düşün. İç mekan tırmanma aktivesine katılabilir, ya da bulunduğunuz yerde varsa I-max sinemaya gidebilirsiniz. Bu şekilde en azından evde olmuş olmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok sabırsız olmamaya çalışsan iyi olur. Şu an bir düzine işi aynı anda yapmaya çalışarak biraz aceleci davranabilirsin. Her bir şeyi çözmeye çalışmanın imkansız olduğunu görebilirsin. Bu yüzden sadece tek bir şeye odaklanmaya bak. Çevrendekilerden seni biraz yalnız bırakmalarını iste. Araya giren olmasın, gelen o telefonlara da bakma. Sessiz sakin şekilde odaklanırsan, daha verimli olacaksın.

27 Ekim 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın günün genelinde Terazi burcunda ilerlediği bir gündesiniz. Sizler için dünden de daha agresif bir gün olabilir. Gerek psikolojik gerek fiziksel sağlığınız Mars-Satürn arasındaki olumsuz açı nedeniyle negatif olabilir. Ay, 11:21-23:29 aralığında seyrine boşlukta devam ediyor. Ardınsan 23:29'da sizlerin burcuna geçiyor. Sabaha karşı burcunuzda yeniay oluşuyor. Yeniayın geniş içerikli yazısı için tıklayınız.

27 Ekim 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün saat 10:21'den 22:29'a kadar boşlukta hareket ediyor. Bugün önemli konular üzerinde durabilirsin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinle birlikte hayatınızı etkileyecek kararlar alabilirsin. Akşam saatlerine doğru bir arkadaşından sana olan borcu ya da sözü yerine getirmesini isteyebilirsin. Akşamüzeri ailenle zaman geçirebilirsin. Bazı inatlaşmalar söz konusu olabilir. İkili ilişkilerde dinleyen taraf olursan sorunsuz bir gün geçirebilirsin.

27 Ekim 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dargınlık ve kırgınlıklarınızı yeniden onarmak için yeni adımlar atabilirsiniz ve bazı sorunları çözmek adına partnerinizle bir araya gelebilirsiniz. Yaşamın zorlayıcı yollarında biraz bunalmış olabilirsiniz. Pazartesinden sonra her şey daha iyi bir netlik kazanacaktır. Sabırlı olun.

27 Ekim 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygularınızı ifade etmekte bazı zorluklar, engeller ortaya çıkabilir. Aynı zamanda sağlığınıza da özen göstermelisiniz.

27 Ekim 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda partnerinizle anlaşmazlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Gökyüzündeki zorlu görünüm sizleri de duygusal konularda etkileyebilir.

27 Ekim 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayat bugün kontrolünüz dışında akıp giderken kendinizi akışa bırakmakta zorlanmayabilirsiniz. Mistik, spiritüel ve maneviyatınızı güçlü kılan konularla ilgilenebilir, hayır, bağış işlerine zaman ayırabilirsiniz.

27 Ekim 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birincil hedefleriniz artık kariyerinizi veya okul hayatınızı içermiyor; kişisel hayatınız öne çıkıyor. Yolculuğunuz, bugün yüksek vitese geçmeye başlarsa şaşırmayın.

27 Ekim 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzünün iki zorba enerjisi Mars ve Satürn bugün düello yapıyor.Kardeşiniz ya da yakın akrabalarınızla aranızdaki bağı koparmak zorunda kalabilirsiniz. Sakin olmaya çalışın. Ne de olsa öfke daima zarar getirir. Arabanızı değiştirmek için uygun bir dönem değil. Finansal zorluklar gündeme gelebilir.

27 Ekim 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

27 Ekim 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Fazla efor sarf etmeyin ve dinlenin. Uzun süredir kendinize özel zaman ayıramıyorsunuz. Evde film izlemek, yeni bir kitaba başlamak, biraz yazı yazmak ve belki resim yapmak. Yatırımı ruhunuza ve bedeninize yaptığınız bir gün olsun. Maddi anlamda zaten yeterince zorlanıyorsunuz. O yüzden ihtiyacınız olmayan alış-verişten uzak durun.

27 Ekim 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; gün boyunca enerjin düşük olabileceğinden, sağlığına dikkat etmeli, gizli kapaklı dönen olaylara karşı temkinli olmaya bakmalısın. Yakın çevrenin beklenmedik hal ve tavırlarına karşı öfke kontrolünü kaybedebilir, olayları gereğinden fazla büyütebilirsin. Trafikte veya evinde de ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmanda fayda var.

27 Ekim 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 40' 47" R
Ay
Yay
04° 40' 43"
Merkür
Koç
16° 00' 53"
Venüs
Koç
26° 15' 02"
Mars
Balık
26° 45' 04"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 39"
Satürn
Balık
16° 13' 40"
Uranüs
Boğa
22° 07' 42"
Neptün
Balık
28° 47' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 23"
Lilith
Başak
22° 54' 37"
True Node
Koç
15° 32' 16"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>