Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Bugün Her Duyguya Ev Sahipliği Yapabilirsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün sizi son zamanlarda bağlayan bir şeyden kurtulabilirsiniz. Belkihayatınızda moralinizi bozan zor bir durum olmuştur. Bugün harika bir çözüm karşınıza çıkabilir. Ya da belki kişisel hayatınızda son zamanlarda çok mutlu olmadınız. Bir ilişkiyi bitirdiyseniz, bugün bunun doğru bir karar olduğuna dair işaretler alabilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa, bugün sevgilinizle romantik bir şekilde bağlantı kurarak hoş vakit geçirebilirsiniz.

Şu anda yansıtıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Profesyonel yaşamınızdaki son olaylar hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Belki de bir değişiklik yapmayı düşünüyorsunuz. Bazıilanlarına bakmak isteyebilirsiniz. Özgeçmişinizi, potansiyel işverenlere kendinden emin ve açık bir şekilde sunabilmeniz için de güncelleyebilirsiniz. Yeni potansiyel müşteriler hakkında düşünmekten keyif alacaksınız. Şu anki mesleğiniz tarafından kapana kısılmış gibi hissetmeyin.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Ailenle vakit geçirmek için güzel bir gün. Biraz rahatlamak üzere tembellik yapabilirsin. Çocuklarınla takıl ve oyunlar oyna. Aileni doğada tatlı bir yürüyüşe çıkar. Birbirinizin varlığıyla huzur bulun. Telefonlarınızı kapatın ve enerjilerinizi yükseltin. Bir aile olarak geçirdiğiniz vakti dış etkenlerin bölmesine izin vermeyin.Bugün çok sabırsız olmamaya çalışsan iyi olur. Şu an bir düzine işi aynı anda yapmaya çalışarak biraz aceleci davranabilirsin. Her bir şeyi çözmeye çalışmanın imkansız olduğunu görebilirsin. Bu yüzden sadece tek bir şeye odaklanmaya bak. Çevrendekilerden seni biraz yalnız bırakmalarını iste. Araya giren olmasın, gelen o telefonlara da bakma. Sessiz sakin şekilde odaklanırsan, daha verimli olacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün parti modundasın. Çevrendekilere karşı açık ve sosyal ol. Spontanlık ve eğlenceye karşı susuzluğunu giderecek şeyler yap. Geç saatlere kadar takıl ve uzun süredir görmediğin bir arkadaşına vakit ayır. Şimdi yaşama zamanı. Hayatının her anını yaşa.

26 Ekim 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Terazi burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Fakat uyanmanızla beraber sert etkilere alışkın olmalısınız. Çünkü bugün Ay ve Mars arasındaki olumsuz açı sizleri psikolojik olarak gelebilir. Ayrıca rahatsızlıklarınız varsa kesinlikle tehlikeli işler yapmayın. Akşam saatlerinde gerçekleşen Satürn'ün açısı nedeniyle psikolojik olarak gerçekçi olmak isterken daha fazla üzülebilirsiniz.

26 Ekim 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün itiraf günü; duyduklarının doğruluğundan şüphe etmemelisin. İç sesine güven. Gizli tutulan bilgiler ifşa olabilir.  İş ve özel hayatında odaklanma problemi yaşayabilirsin, zihnindeki karmaşa yerini netliğe bırakıncaya kadar büyük kararlar vermekten kaçınmalısın. Yapacaklarını bir plana uydurmalı ve bu uğurda hareket etmelisin. Günün etkisiyle alacağın telefonlar, yüzünde küçük tebessümler ve geçici şaşkınlıklar bırakabilir.

26 Ekim 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi oldukça rahatlamış hissedebileceksiniz. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir olay gündeme gelebilir. Bunun huzuru size ve çevrenize yansıyacaktır. Mahkemeler veya devletle ilgili işleriniz varsa bu konuda bir görüşme yapma ya da görüş almak isteyebilirsiniz.

26 Ekim 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşünceleriniz ortaklı konulara ve ilişkilere odaklanabilir. Ancak kapalı kalan ya da gizlilik yaratan koşullarla da karşılaşabilirsiniz.

26 Ekim 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tutku içeren bir konuda belirgin başarılar elde edebilirsiniz. Güneş burcunuzda seyahat ederken sizlere enerjisinden ve güç alanlarından enerjiler gönderecektir.

26 Ekim 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal yönden oldukça canlı ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir arada olmaktan, ortak aktiviteler yapmaktan, düşünce ve fikirlerinizi paylaşmaktan keyif alabilirsiniz.

26 Ekim 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün odadaki en zeki kişi olabilirsiniz, ancak bu iyi fikirleri olan tek kişi olduğunuz anlamına gelmez. Bugün geri adım atmaya çalışın ve diğer kişilerin sohbeti yönlendirmesine izin verin. Etkileşime rehberlik eden kişi olmaktan kaçının.

26 Ekim 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcuna geçiş yapmasıyla gizli ilişkilere vakit ayırmanız gerekiyor.Uzun zamandan beri ihmal ettiğiniz sizi seven biriyle zaman geçirebilirsiniz. Kimseye söylemeden güzelleşmek için bir operasyon yaptırabilirsiniz.

26 Ekim 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey her zaman kolay olmuyor. Fakat azimli kişiliğiniz sayesinde zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

26 Ekim 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizle baş başa kalmaktan daha fazla keyif aldığınız ama genel anlamda hem iletişim kurmaktan kaçındığınız hem de hayatınızı yönetmekte zorlandığınız bir dönemden geçiyorsunuz. Akrep burçlarının kafaları kazan gibi oldu. Üst üste biriktirdikleriniz hem fikirsel olarak hem de fiziksel olarak sizi yoruyor.

26 Ekim 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; psikolojik olarak agresif bir gün geçiriyor olabilirsin, geçmişte kalmış ve soğumuş bir olay tekrar gündeme gelebilir, kendi içinde bir çatışma yaşayabilir ve gerginliğini dış dünyaya yansıtarak insanları kendinden uzaklaştırabilirsin. Tekrar nüksetmesinden endişelendiğin rahatsızlığın için önlem almanda fayda var.

26 Ekim 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 14' 28"
Ay
Akrep
25° 23' 25"
Merkür
Koç
26° 29' 16"
Venüs
Balık
21° 42' 23"
Mars
Balık
05° 01' 54"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 41"
Satürn
Balık
13° 18' 39"
Uranüs
Boğa
20° 39' 56"
Neptün
Balık
27° 48' 42"
Plüton
Kova
01° 49' 38"
Chiron
Koç
18° 47' 53"
Lilith
Başak
19° 48' 20"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:58

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>