Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kafanda Her Şeyin Planını Yapıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Kendinizi cesurca ifade etmek isteyebilirsiniz. Karizmanız ve ateşli cazibeniz şu anda güçlü olacak. Güçlü kişiliğiniz insanları biraz korkutabilir, bu yüzden fazla agresif olmamaya çalışın. Başkalarının duygularını incitmeden, açıkça konuşmanın bir yolunu bulabilirsiniz. Enerjinizi olumlu ve verimli bir şekilde kullanmaya odaklanın. Bugün muhteşem şeyler başaracaksınız!

Bugün yeni bir rol üstlenebilirsiniz. Kendinizi bir durumu yöneten bir pozisyonda bulabilir ve daha iyi bir liderlik rolünü üstlenecek bir konumda bulabilirsiniz. Bir projenin sorumluluğunu üstlenecek ve üzerinde çalıştıkları şey hakkında takımı yönlendirebileceksiniz. Belki de politik bir şekilde aktif olmaya karar vereceksiniz. Aklınızdan geçenleri söyleyin ve vizyonunuzu ifade etme cesaretini gösterin, çünkü gerçek bir fark yaratmak için gerekenlere sahipsiniz!

Her zaman konsentrasyonunuz yüksek fakat bugün özellikle de sizin için çok şey ifade eden projeler üzerinde her zamankinden daha fazla odaklanmış durumdasınız. Bu işle ilgili olabilir, bir arkadaşınıza yardım etmekle ilgili olabilir ya da kendi kişisel projeniz olabilir. Her ne ise, bugün bunu başarıyla tamamlayacaksınız. Bunun dezavantajı ise, yemek yemeyi, uyumayı veya biraz ara vermeyi unutabilirsiniz. Kendinize dikkat edin!

Bugün birisinin, görevini ayak sürüye sürüye yapışını izlemek adeta bir boyanın kurumasını beklemek gibi hissettirecek. Çünkü bu işi yapmanın daha hızlı ve daha iyi bir yolu olduğunu biliyorsun ama bu kişi yavaş ve zamanın keyfini çıkara çıkara hareket etmekte kararlı. Bu durum sende rahatsızlık ve hatta sinirlilik yaratacak ve olaya müdahale etme dürtüsüyle karşılaşacaksın. Sabırsızlığınla insanları kendinden soğutmamaya dikkat et.Son zamanlarda üzerinize iyiden iyiye bir miskinlik çöktüğünü hissediyorsanız, büyük ihtimalle bugünden çok keyif alacaksınız. Bugünün gezegen etkisi sayesinde kendinizi çok daha güçlü ve enerjik hissetmeniz mümkün. Biraz dışarı çıkıp ertelediğiniz bazı şeyleri yapmak için fena bir gün olmayabilir. Bu enerjiyi en iyi şekilde değerlendirip tamamlanması gereken işleri bitirebilirsiniz; özellikle de yarıda bıraktığınız işleri düşünürseniz. Gününüzün keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bildiniz bileli canı gönülden inandığınız şeylerin tam aksi yönde düşünen biri tarafından sorgulanması moralinizi bozabilir, hatta sizi kızdırabilir. Gezegenlerin bugünkü hizalanması nedeniyle kendinizi böyle bir durumda bulabilirsiniz. Kendi görüşlerinizi perçinlemeli, ancak başka olasılıkları da tamamen göz ardı etmemelisiniz. Manevi konuları tartışırken açık görüşlü olmak size bir şeyler öğretecek ve kendi inancınız hakkında konuşma fırsatı verecektir.

30 Ekim 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk saatinde 00:58'de Ay, Yay burcuna geçiş yapıyor. Sizler için maddi kaynaklarınızın önem kazanacağı bir gün olacak. Gelirinizde artışlar yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz paralar bugün elinize geçebilir. Derin bir nefes alabilirsiniz. Merkür ve Venüs kavuşumunun burcunuzda yaşanacağı bu gece aşk hayatınızda romantik ve tutkulu bir zamanda olacaksınız.

30 Ekim 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü bugün geçmiş hesaplarını kapatman için önüne fırsatlar sunabilir. Geçmişi düşünüyor olman tesadüf değil. Bugün beklenmedik gelişmeler ile seni şaşırtan bir gün olabilir. Eski sevgilin aniden hayatına dâhil olmaya çalışarak, ?dersimi aldım, yeniden deneyelim? diyebilir. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar analiz ederek nihai karara varman senin için iyi olacaktır. Rekabetin ön planda olduğu bir işte çalışıyorsan, kendini daha iyi bir şekilde ortaya koymak isteyeceksin.

30 Ekim 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olaylara bakış açılarınızın değişeceği birtakım durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Aile üyelerinize karşı sınırlarınızı çizmeniz gerekmektedir. Bazı küslükleri sonlandırmak isterken farklı yanlış anlaşılmalara neden olabilirsiniz. Kimsenin işine fazla karışmayın.

30 Ekim 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Öğle saatlerinde kendinizi dağınık hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

30 Ekim 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her alanda tedbirli bir haldesiniz. Hiçbir şeyin size sürpriz olmasını istemiyorsunuz. Bu durumyerinizde ve ruhsal planda asilik olarak adlandırılabilir.

30 Ekim 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevreniz ve çalışma yaşamınızdaki hedeflerinize odaklanarak, sosyal ortamlarda, davetlerde ve organizasyonlarda yer alabilir, keyifli görüşmeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde aşk hayatınızda incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

30 Ekim 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gücünüzü korumak ya da kazanmak için yumurta kabuğu üzerinde yürümelisiniz. Ciddi bir şekilde test edileceksiniz. Bu test için ruhsal durumunuzu altüst etmeğe değer mi? Eğer durum bu ise, sizin olanları korumak için, köprüleri yapmadan diş ve tırnakla mücadele edin. Artık saklanamazsınız. İşin püf noktası başkalarına sizi yenmek için araçlar vermeden ayaklarını sağlam bir şekilde toprağa basmaktır.

30 Ekim 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken sizin gününüzü neşelendirecek. Kendinize vermeniz gereken değerin farkına varacaksınız.İş ortamında bir kadından destek görebilirsiniz. Kendi işinizi kurmak için cesaretinizi toplayıp harekete geçebilirsiniz. Yurt dışıyla ticari faaliyetlerinizde gelişme kaydedersiniz. Yetenekleriniz sayesinde yeni bir kazanç ve gelir elde edebilirsiniz. Yurt dışındakurmayı düşünebilirsiniz.

30 Ekim 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok.

30 Ekim 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda işler yolunda gitmiyor. Aradığınızı eşiniz veya partnerinizde bulamıyorsunuz. Duygusal anlamda beklentileriniz yükseldi. Kendiniz bile kendi beklentilerinizi karşılayamaz hale geldiniz. Acil bir tatile ihtiyacınız var. Bu mevsimde olmaz demeyin, mutlaka bir kaçamak yapın. Doğum günlerinizi kutluyoruz, kimse kendinize bir doğum günü hediyesi vermenizi yadırgamaz.

30 Ekim 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay burcunuzda ilerlerken özgüveniniz ve kendinizden emin duruşunuzla dikkat çekebilirsiniz. Işığınızla parlayacağınız bir günde ilişkilerinizde söz sahibi olabilir, kendinizi güçlü bir biçimde ortaya koyabilirsiniz.

30 Ekim 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 17' 26"
Ay
Akrep
26° 00' 39"
Merkür
Koç
26° 30' 32"
Venüs
Balık
21° 46' 06"
Mars
Balık
05° 04' 14"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 19"
Satürn
Balık
13° 18' 59"
Uranüs
Boğa
20° 40' 04"
Neptün
Balık
27° 48' 49"
Plüton
Kova
01° 49' 41"
Chiron
Koç
18° 48' 04"
Lilith
Başak
19° 48' 40"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>