Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Zamanını kaliteli kullanmak istiyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2019, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün bazı yeni teknolojilere takıntılı olabilirsiniz. Yeni bilgisayar araçlarıyla oynamayı seviyorsunuz. Sizinle aynı burçtaki herkes elektronik aletlere bayılır! Şu anda işinizi çok daha kolaylaştıracak yeni bir yazılım yükleyebilir veya heyecan verici özellikler sunacak tamamen yeni bir sistem kurabilirsiniz. Bu araçlarla denemeler yapmayı ve bunları nasıl kullanacağınızı öğrenmekten keyif alacaksınız.

Bugün işlerin başına geçme zamanı. Sizi ateşleyici bir hava var ve etkinizin kapsamı neredeyse sınırsız. Kendinizi hiçbir şekilde geri tutmayın. Her projeye, işlerin sizin lehinize sonuçlanacağını bilerek güvenle atılın. Ufkunuzu genişletin, bunun mükafatı mükemmel olacak. Aktif kalın, doğal olarak yararlı insanları ve durumları çekeceksiniz.

Ailenizden biri uzakta mı? Eviniz bir süreliğine yalnız kalabilir. Giden kişiyi özleyeceksiniz fakat size kendi projelerinize odaklanmayı sağlayan (bazen de uyumanızı) bu yalnızlıkğı ve sessizliği de seveceksiniz. Bu gece göreceğiniz rüyalar, sizeve maddi konulardaki sorunlara çözüm bulmanızı sağlayabilir. Gördüklerinizi her sabah not edin. Daha sonra hatırlamak isteyeceksiniz!

Bu aralar çevresinde bulunulması zor bir insansın. Zaman zaman kendi kendine karamsarlıklara kapılıyorsun. Fakat çevrendekiler sağladığın küçük bir miktarda eşliğe bile minnettar oluyorlar. Büyümek istemediğin, oyun oynamak istediğin günler olur bunlar. Peki kendine oyun oynamak için yeteri kadar vakit ayırıyor musun?Kendinizi bildiniz bileli canı gönülden inandığınız şeylerin tam aksi yönde düşünen biri tarafından sorgulanması moralinizi bozabilir, hatta sizi kızdırabilir. Gezegenlerin bugünkü hizalanması nedeniyle kendinizi böyle bir durumda bulabilirsiniz. Kendi görüşlerinizi perçinlemeli, ancak başka olasılıkları da tamamen göz ardı etmemelisiniz. Manevi konuları tartışırken açık görüşlü olmak size bir şeyler öğretecek ve kendi inancınız hakkında konuşma fırsatı verecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınız boyunca benimsediğiniz davranışlar ve kavramları bu dönemde sorgulayabilirsiniz. Genellikle hizmet odaklı birisiniz ve bugün bir yakınınıza yardım etmek isteyebilirsiniz. Fakat bu kişinin çok derinlere ittiği ve yalnızca kendi başına halledebileceği sorunları olabilir bu yüzden yardımınızı takdir etmeyen tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Daha sonra sorunun bu olmadığını anlayacaksınız.

29 Ekim 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, sizlerin burcunda ilerlemeye devam ediyor. Düne oranla daha pozitif bir ruh halinde olacaksınız. Kendinize dair yapmak istedikleriniz için gününüzü değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Venüs ve Merkür ile kavuşması duygusal olarak da moralinizin yükseleceğini gösteriyor. Ay, 20:34'ten itibaren yarına kadar boşluğa giriyor. Yeni bir işe başlamak yerine eskileri toparlamak iyi olacaktır.

29 Ekim 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öğleden sonra aranda alacak verecek meselesi olan insanlarla ilişkilerinin zorlandığını hissedebilirsin.

29 Ekim 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle olan ilişkilerinizde gelişen birtakım olayları aydınlatırken zorlanabilirsiniz. Gizli ilerletmeniz gereken bazı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Açık olmalısınız. Kendinizi net bir şekilde ortaya sunmalısınız.

29 Ekim 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Bazı konularda sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi duygusal hissedebilirsiniz. Derin paylaşımlar içinde olmak isteyebilirsiniz.

29 Ekim 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler iyi niyetli olsanız da bunu direkt olarak konuşmanızda fayda var. İma ya da saldırganlıkyerinizdeki kişilerle problemler yaşamanıza neden olabilir.

29 Ekim 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzda gerçekleşen yeni ay yaşamınızda yeni bir dönemin başlangıcını müjdeliyor. Hayata karşı yeni bir yaklaşım ve bakış açısı geliştirebilirsiniz. Yeni bir tarzınız veya görünümünüz olabilir, ilişkilerinizde yeni bir duruş benimseyebilirsiniz. Uranüs değişimi ani kılıyor.

29 Ekim 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşamınıza giren tüm yeni deneyimlere kendinizi açık tutun. Dışarı çıkmak, yeni insanlar tanımak ve biraz eğlenmek istiyorsunuz. O zaman sizi tutan nedir? Adım atın, gerisi gelecek.

29 Ekim 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay, ikili ilişkilerde önemli bir dönemece girmenize neden olur.Bu dönemde bir ayrılık ya da ilişkinizde durum değişikliği yaşayabilirsiniz. Kıskanmak ve şüphelenmek fiillerini yaşamınızdan çıkarmakta fayda var. Zira size hiçbir fayda sağlamaz. Cinsel organlar ve boşaltım sisteminizde hassaslık olabilir. Doktora gitmeyi ihmal etmeyin.

29 Ekim 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

29 Ekim 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yurtdışındaki bir arkadaşınızı, onunla ilgili bazı gelişmeler nedeniyle merak ediyorsunuz. Ama dostunuz muhtemelen birkaç gün içinde karşınıza çıkıp sizi sevindirecek. Haberiniz olmadan, sizi referans gösterip küçük çıkarlar elde etmeye çalışan birileri olabilir. Buna dikkat etmelisiniz. Araştırıp üstüne gitmeniz halinde, şaşıracaksınız.

29 Ekim 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kendinize, duygularınıza ve hayattan ne beklediğinize odaklanmak isteyeceksiniz. Her zamankinden daha ketum olabilirsiniz. Ta ki akşam üstü saatlerine kadar, sevdiklerinizle bir araya gelmek size iyi gelecek.

29 Ekim 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 26' 12" R
Ay
Yay
01° 31' 00"
Merkür
Koç
15° 59' 55"
Venüs
Koç
25° 56' 33"
Mars
Balık
26° 33' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 10"
Satürn
Balık
16° 12' 17"
Uranüs
Boğa
22° 06' 51"
Neptün
Balık
28° 46' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 31"
Lilith
Başak
22° 52' 57"
True Node
Koç
15° 33' 04"
Son Güncelleme : 26/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>