Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kaş Yapayım Derken Göz Çıkartmamaya Dikkat Etmelisin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2019, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün sevgiliniz eğlence havasında olabilir. Siz de her zamanki rutininizden kurtulmaya çalışın. Genellikle haftasonlarını evde geçiren biriyseniz, bu haftasonu bir gezi planlamanın tam zamanı olabilir. Parka gitmek ya da güzel bir yeri ziyaret etmek gibi sevgilinizle özel bir şeyler yapmayı planlayın. Gece ise, birlikte bir konsere gidebilirsiniz. İlişkinize pozitif, ilham verici bir enerji getirin ve eğlencenin tadına varın!

Detaylara karşı olan dikkatsizliğinizden dolayı her zamanki yüksek standartlarınızı karşılamayan projeler sizi aniden endişelendirecek. Yaptığınıziçin insanlar sizi aramaya başlayabilirler, ama bu yeterli değil. İyi haber şu ki, kurnazlığınız, içinde bulduğunuz durumdan gizlice sıyrılmanızı sağlayacak. Sadece bir bukalemun gibi renginizi değiştirin, bu sayede herhangi birinin gazabından kaçabildiğiniz, göreceksiniz.

Bugün size becerikli olduğunuzu söyleyecek bir kadınla tanışma olasılığınız çok yüksek. Ne söylerse dinleyin. Asla bir şeylerde iyi olmadığınız veya 10 yıl çalışmadan bir şeyleri başaramayacağınız konusundaki düşüncleri kafanızdan atın. Siz doğanız gereği yeteneklisiniz. Övgüleri kabul edin.

Bugün işler senin için yolunca gidiyor. Havada fazladan bir dinginlik olacak ve bu da sinirlerini gevşetmene yardım edecek. İşleri olması gerekenden daha karmaşıklaştırmaya da gerek yok. Gerekli cevaplar aslında oldukça basit. Büyük olasılıkla, her şey şu an parmaklarının ucunda. Aradığını bulmak için çok da uzaklara bakmana gerek yok.Uzakta yaşayan akrabalarınız sizi ziyaret etmeyi planlıyor olabilirler ve bugün bu konu hakkında bir süre tartışabilirsiniz. Bir çok telefon konuşması, faks ve e-mail sizi meşgul edebilir. Uzak bir bölgeye ya da yurtdışına taşınmayı düşünebilirsiniz ama şu an bu kadar kesin planlar yapmayacaksınız. Ne plan yapıyorsanız yapın, bunlar sizi fazlasıyla heyecanlandıracak ve gereği dört gözle beklemenize yol açacak. Gününüzün keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda üzerinize iyiden iyiye bir miskinlik çöktüğünü hissediyorsanız, büyük ihtimalle bugünden çok keyif alacaksınız. Bugünün gezegen etkisi sayesinde kendinizi çok daha güçlü ve enerjik hissetmeniz mümkün. Biraz dışarı çıkıp ertelediğiniz bazı şeyleri yapmak için fena bir gün olmayabilir. Bu enerjiyi en iyi şekilde değerlendirip tamamlanması gereken işleri bitirebilirsiniz; özellikle de yarıda bıraktığınız işleri düşünürseniz. Gününüzün keyfini çıkarın.

31 Ekim 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün bütününde Ay, Yay burcunda seyrini sürdürüyor. Ay'ın Jüpiter ile kavuşmasıyla bugün gelirinizde artış yaşayabilirsiniz. Ay, saat 17:29 itibariyle boşluğa giriyor. Bugün sizlerin burcunda yılın son Merkür retrosu başlıyor. 20 Kasım'a kadar retro etkisini sizler daha çok hissedebilirsiniz. Belli konularda işleriniz yavaş ilerleyebilir. İnsanlarla yanlış anlaşılmalara sebebiyet verecek durumda olabilirsiniz. Hayatınızın her konusunda dikkatli ve sabırlı olmanız gereken bir süreçte olacaksınız. Merkür retro yazısı için tıklayınız.

31 Ekim 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün saat 16:28'den itibaren boşlukta hareket ediyor. İş yerinde oldukça ön plana çıktığın bir gün. Öne çıkman senin de disiplinini ve enerjini yükseltecek. Dolayısıyla çalışma ortamındaki yüksek motivasyonlu halin ve prensipli tutumun yöneticinden takdir görmeni sağlayabilir. Jestlerde bulunasın geldiği bir güne uyanmışsın. Sevdiğin insanlar için bir şeyler yapmak istediğin bir gün? Fakat dikkat; detayları es geçtiğin bugün de bazı yanlış anlaşılmalar yaşanabilir özellikle sevgilin ve senin aranda.

31 Ekim 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı finansal işlemler yapmayı planlıyorsanız, biraz bekleyin. Finansal yapacağınız girişimlerinizde tahmin ettiğinizden farklı gelişmeler söz konusu olabilir. Bir şey almak, yatırım yapmak ya da bir şeyi satmak gibi bir fikriniz varsa biraz beklemenizi tavsiye ederiz.

31 Ekim 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelmek sizi iyi hissettirebilir. Uğraştığınız işleri tamamlamak ve eksikleri gidermek için fırsatlar yakalayacağınız bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde uğraştıran durumlar söz konusu olabilir.

31 Ekim 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdeyerinizde problemler yaşayabilirsiniz. Özellikle sizi kendisine rakip olarak gören ve başarılarınızı hazmedemeyen kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

31 Ekim 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde kazancınızı arttırmak için çalışmaya başlayacaksınız ancak enerjiniz biraz düşük olabilir. Akşam üstü 5 sularında finansal anlamda şanslısınız. Bugün başlayan Merkür retrosu ile hayatınızı, yapmak istediklerinizi, yönünüzü ve de ilişkilerinizi gözden geçirme şansınız olacak.

31 Ekim 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birinin bir sırrını öğreneceksiniz. Bu sır o kişinin kimliği kadar temel bir sır. O yüzden herkese bir iyilik yapın ve bu sırrı kendinize saklayın. Kirli çamaşırları ortaya dökerek kazanılacak hiçbir şey yok.

31 Ekim 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi Sherlock Holmes gibi hissedebilirsiniz. Bilinmeyen konuların dehlizlerinde ilerleyip önemli çıkarımlarda bulunabiliriniz. Çevrenizdekilere gizemli görünürsünüz. Sizi keşfetmeye çalışmak isterler. Başarılıgörüşmeleri yapmak için kişisel donanımlarınızı geliştirmelisiniz. Fırsatı kaçırmayın.

31 Ekim 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

31 Ekim 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oldukça hareketli bir gün. Bu hareketlilikten başka burçlar keyif almayabilir ama sizin hoşunuza gidecek. Nicedir istediğiniz gibi hareket edemiyorsunuz. Günün trafiği size iyi gelecektir. Çocuklarınızla ilgili konularda dikkatli olmanızda fayda var. Evren sizi aydınlatmaya başlıyor. Bu dönemi istediğiniz konularda adım atarak değerlendirmelisiniz.

31 Ekim 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; motivasyonu yüksek bir güne başlıyor olsan da maddi ve manevi güvenlik ihtiyacının, zihnindeki düşüncelerin kendini sorgulatırken; takıntılı bir hal almasına da sebep olabilir. İletişim ve ilişkiler konusunda hırs ve tutkuların artabilir ve dengeni korumakta zorlanabilirsin. Yanlış ifadeler ve anlaşmalar hayatını zorlaştırabilir.

31 Ekim 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 20' 52" R
Ay
Akrep
04° 54' 11" R
Merkür
Koç
16° 04' 28"
Venüs
Koç
23° 17' 51"
Mars
Balık
24° 53' 58"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 24"
Satürn
Balık
16° 00' 15"
Uranüs
Boğa
21° 59' 37"
Neptün
Balık
28° 42' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
20° 18' 07"
Lilith
Başak
22° 38' 40"
True Node
Koç
15° 38' 13"
Son Güncelleme : 24/04/2024 04:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>