Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kaş Yapayım Derken Göz Çıkartmamaya Dikkat Etmelisin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2019, Cuma

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, arkadaşlarınız ve ailenizin dikkatini çekmek için iyi bir gün. Sevdiğiniz birinin çok stresli olduğunu görebilirsiniz. Devreye girip biraz yardım etmeniz gerekebilir. Bu maddi bir yardım olabilir. Önemli bir ödeme yapması için ona biraz borç para verebilirsiniz. Ya da duygusal ve ahlaki açıdan bir destek sunabilirsiniz. Bu kişiye yardım etmek için gereken her şeye sahipsiniz, bu yüzden bugün cömert olun.

Bugünyerinde, stratejiden sorumlu kişi siz olmalısınız. Yalnız çalışıyorsanız kendi stratejiniz, veya başkalarıyla çalışıyorsanız takım stratejiniz için. Bugünden itibaren bir vizyon sahibi birisisiniz. Politikacıysanız, destekçilerinizi motive etmek için ilham verici bir konuşma yapabilirsiniz. Kim olursanız olun, konudan sapma eğiliminiz varsa endişelenmeyin. İnsanlar bugün size izin verecek!

Bugün, gününüzü hukuki konulardaki konuşmalarla geçirebilirsiniz. Belki de, birveya ortaklık kurma hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Finansal sözleşmeler, anlaşmalar ve diğer resmi belgelere odaklanmak için güzel bir gün çünkü zihniniz çok odaklanmış durumda ve başka zamanlarda kaçırabildiğiniz kavramları anlayabileceğiniz bir gündesiniz. Her şeyi dikkatlice düşünün, belirsiz şeyleri not etin ve yapacaklarınızı kafanızda hazırlayın. Büyük ihtimalle doğru kararı vereceksiniz.

Normalde pek sık deneyimlemezsin ama bugün ilginç bir ruhsal dengesizlik seni saracak. Bu senin için sert olmakla kalmayacak aynı zamanda çevreni de etkileyecek. Senden bir dakika sonra ne tepki gelebileceğini kestiremeyecekler. Birden fazla duygu tarafından boğulduğunu hissediyorsan, altında yatan temelin üzgünlük olduğunu bil. Son zamanlarda önemli birini kaybettin mi? Duygusal olarak içini dökebileceğin birini bul. Konuşmak bile başlıbaşına çok destek sağlar.Muhtemelen çok yoğun bir gün geçirdiniz; zira bugün bir parça keyifsiz hissetmeniz olası. Belki dün gece yemeği fazla kaçırdınız ya da gecelediniz veya her ikisi birden de olabilir. Evde kalıp dinlenmek tabiatınıza aykırı da olsa elinize güzel bir kitap alıp bir köşeye kıvrılmak için harika bir gün. Biraz egzersiz yapmak isteyeceksiniz ancak bunu da abartmamanızda fayda var. Sizin de iyi bildiğiniz gibi sevdiğiniz şeyleri çok tüketirseniz bir süre sonra eskisi kadar zevk vermeyebilirler!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzakta yaşayan akrabalarınız sizi ziyaret etmeyi planlıyor olabilirler ve bugün bu konu hakkında bir süre tartışabilirsiniz. Bir çok telefon konuşması, faks ve e-mail sizi meşgul edebilir. Uzak bir bölgeye ya da yurtdışına taşınmayı düşünebilirsiniz ama şu an bu kadar kesin planlar yapmayacaksınız. Ne plan yapıyorsanız yapın, bunlar sizi fazlasıyla heyecanlandıracak ve gereği dört gözle beklemenize yol açacak. Gününüzün keyfini çıkarın.

1 Kasım 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabah itibariyle 05:38'te Ay, Oğlak burcuna geçiyor. Eğitim hayatınızda başarılı bir gün geçirebilirsiniz. Alacağınız sürpriz bir haber sizi çok mutlu edebilir. Venüs hareketini bugün Yay burcuna geçerek sürdürüyor. 26 Kasım'a kadar maaşınızda, priminizde beklediğinizden fazla artış olabilir. Ayın ilerleyen kısımlarında aileniz, eviniz ön plana çıkabilir. Aşk hayatınızla ve çocuğunuzla ilgili de gelişmeler yaşayabilirsiniz.

1 Kasım 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bitmek bilmeyenyoğunluğuyla, ilgi ve yeteneklerini geri plana attığını fark edeceksin. Kendini gerçekleştirmekten vazgeçmeyip daima mücadeleye devam etmelisin. Bu durum yeniarayışlarına girmene neden olabilir. Bugünlerde kesin kararlar vermekten uzak durmanda fayda var. Kararlarından önce derin gözlemler her anlamda senin için iyi olacak. Sevgilinle zaman geçirmek duygusal açıdan sana moral olacak. Evlilik hazırlığı içinde olan bir Akrep burcuysan, düğün telaşı seni biraz yorabilir. Mutlu sona ulaşmak için biraz da olsa fedakarlık gerektiğini unutmamalısın.

1 Kasım 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki kişilere güven vermeniz ve onları geçmiş hatalardan soyutlamanız gerekli. Bu taraz konularda önemsizmiş gibi davranmayın. Ortaklaşa yürütülen finansal konularda gereken önemi verin.

1 Kasım 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli. Sorumlu olduğunuz konularda takip gerektiren işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi de etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda iletişimden kaynaklanan sıkıntılar olabilir. Bunları kişisel algılamamalısınız.

1 Kasım 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Burcunuzda gerileyen Merkür iletişimsel problemlerin ön plana çıkmasına neden olabilir. Arkadaşlarınızı ve partnerinizi bu süreçte yanlış anlayabilirsiniz.

1 Kasım 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken yakın dostlarınız, partneriniz veya eşinizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olacağı bugün ilişkilerinizde ılımlı davranmanız faydalı olacak. Mutlu yıllar.

1 Kasım 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne yüksek bir enerjiyle başlamış olmalısınız. Bu durum ilerleyen saatlerde işinizde karşılaşacağınız bir sorunu çözmenizde kolaylık sağlayacak. Bugünkü enerjinizle kafanıza koyup da başaramayacağınız bir şey yok!

1 Kasım 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler ve para gezegeni Venüs, 26 Kasım'a kadar sizin kazanç alanınıza yerleşiyor. Yurt dışı projelerinizden umduğunuzdan daha önce bir kazanç elde etmeniz mümkün. Yabancılarla ortaklık kurup ciddi sözleşmelere imza atabilirsiniz. Yurt dışına yatırım yapmak sizin için cazip hale gelebilir.

1 Kasım 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

1 Kasım 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sabah saatlerindeortamında iletişim istediğiniz gibi akmayabilir, yakınlarınızın dertleri ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Öğleden sonra partneriniz ve yakınlarınızla iletişiminiz çok daha güzel olacaktır.

1 Kasım 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Burcunuzdaki Merkür bugün geri hareketine başlarken iletişime biraz daha dikkat edip özen göstermeniz gerekebilir. Özellikle kendinizi anlatırken, ifade ederken anlaşılmak konusunda biraz daha zorluk yaşayabilirsiniz. İki kez düşünmek zorunda kalacağınız durumlar olabilir.

1 Kasım 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 30' 29"
Ay
Akrep
16° 15' 01"
Merkür
Koç
26° 08' 19"
Venüs
Balık
20° 47' 22"
Mars
Balık
04° 27' 16"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 17"
Satürn
Balık
13° 13' 33"
Uranüs
Boğa
20° 37' 52"
Neptün
Balık
27° 47' 02"
Plüton
Kova
01° 48' 55"
Chiron
Koç
18° 45' 17"
Lilith
Başak
19° 43' 23"
True Node
Koç
15° 35' 35"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>