Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hayatındaki En Önemli Olgu Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün sevgiliniz eğlence havasında olabilir. Siz de her zamanki rutininizden kurtulmaya çalışın. Genellikle haftasonlarını evde geçiren biriyseniz, bu haftasonu bir gezi planlamanın tam zamanı olabilir. Parka gitmek ya da güzel bir yeri ziyaret etmek gibi sevgilinizle özel bir şeyler yapmayı planlayın. Gece ise, birlikte bir konsere gidebilirsiniz. İlişkinize pozitif, ilham verici bir enerji getirin ve eğlencenin tadına varın!

Şu sıralar kimse sizden daha modern ve ileri görüşlü değil. Her tür yeniliği yakından takip ediyor ve avangard bir gruba dahil olmak için karşı konulamaz bir istek duyuyorsunuz. İşleri eski yöntemlerle halletmek, size "eski kafalı" geliyor ve artık herhangi bir yerde bunu görmek istemiyorsunuz. Hiddetli bir ruh hali içindesiniz. İşyerinde çatışma yaratmamaya dikkat edin.

Bugün tüm finansal giişimleriniz iyi yönde ilerleyecek. Yeni birgirişimine atılmayı düşünüyor olabilirsiniz. Eğer öyleyse, bugün idealortağınızla tanışmanız muhtemel. Rutin işinizi yapmaya devam ederken bir yandan da gözünüzü kulağınızı dört açın. Hayatınızda ihtiyacınız olan özel kişiyle ne zaman tanışacağınızı bilemezsiniz. Arkadaşlarınızla akşam biraz sosyalleşebilirsiniz.

Bugün senin için birçok güzel şey gerçekleşebilir. Gergin hissettiren ve zaptetmesi zor heyecanının da varlığıyla tetikte olacaksın. Bu durumdan profesyonel hayatın adına faydalanabilirsin. Diğerleri ise karşına çıkan beklenmedik şeylerle başa çıkış yönteminden etkilenecek! Bu ilerlemek adına kendini kanıtlayabilmen için büyük bir fırsat!Evde yapılması gereken temizlik ve tamir işleri, ufak çaplı bir dekorasyon yapmaya sizi teşvik edebilir. Eski mobilyalardan ya da kullanmadığınız eşyalardan kurtulmak evinizi güzel gösterecek başka objelere yer açabilir. Haytınızdaki özel insanla birlikte, arkadaşlarınız da size yardımcı olmaya gönüllü olabilir. Bunu bir eğlenceye dönüştürün! Herkes bu sayede iyi vakit geçirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkesin dışarıda golf oynadığını ya da çok fazla faydalı olmayan bir şeyler yaptığını bilirken, bir şeyler başardığınızı hissedebilirsiniz. Elbette, insanlar ne kadar aktif olduğunuzu gördüğünde size biraz tuhaf bakabilirler ama aynı zamanda hem rahat hem de üretken olabilirsiniz. Bu, sizin davranışlarınızda var zaten. Arabayı onarmak, çimleri biçmek ya da raftaki deliği yamamak, aklınızı doğru bir şekilde verebilirseniz, oldukça keyif aldığınız şeyler.

3 Kasım 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 08:49-14:19 aralığında seyrine boşlukta devam ediyor. İletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Aramalarınız, mesajlarınız cevapsız kalabilir. Ay, saatler 14:19'u gösterdiğinde Ay, Kova burcuna geçiyor. Sizin için haftanın en huzurlu saatleri olabilir. Ailenize vakit ayırabilirsiniz. Her şeyi bir kenara bırakıp onları mutlu etmek, manevi olarak da size çok iyi gelecektir.

3 Kasım 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hiçbir mesele için bugün endişe duymak istemiyorsun. İçsel duygusallıklara kapını açıp genel geçer konularla kendini üzmek istemiyorsun. Dostluklar, arkadaşlıklar ön planda olacak. Güvenilir insanlar sana huzur veriyor. Arkadançeviren insanlara karşı tavrın gerekenden de sert olabilir. Duygusal meseleler üzerine sorun yaşadığın kişilerle aranı düzeltmek için kolları sıvayabilirsin. Eşinle ya da sevgilinle rahatsız olduğun bir konuda dertleşmek isteyeceksin. Sorunları sakince çözmek seni daha da olgunlaştıracak. Çocukları olan bir Akrep burcuysan, birlikte çeşitli aktivitelere katılarak bağlarınızı daha da güçlendirebilirsin. Duygu ve düşüncelerinin değişim gösterdiğini içten içe hissediyorsun. Şimdi yenilik zamanı derken; bambaşka alanlara yönelebilirsin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcu isen, hayatında birine duygusal olarak ihtiyacın olduğunu bugün daha da net anlıyorsun.

3 Kasım 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi beklentilerinizin artması ve gelirlerinizi değerlendirmeniz adına bazı fırsatlar yakalayabileceksiniz. İlişkilerde karşı taraftan beklentileriniz artabilir. Eski dostlarla kurulan yeni iletişimler size bugün huzur verecektir.

3 Kasım 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evle ilgilenmek ya da evde başkalarını ağırlamak için güzel bir gündesiniz. Başkalarına cömertçe davranabilirsiniz.

3 Kasım 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Borçlarınız varsa ödenmeleri hususunda strese girmeyin ancak yeni borca da bu dönemde girmeyi. Önemli işlerinize başlamayı da ertelemenizde fayda var.

3 Kasım 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00'dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

3 Kasım 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızın herhangi bir alanında ucu açık bıraktığınız bir konu hakkında harekete geçmenin tam vakti. Bu başladığınız bir işi bitirmek için masaya oturmak da olabilir, uzun zamandır flörtleştiğiniz kişiyle bir ilişkiye başlamak da!

3 Kasım 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Kova burcundaki seyahati ev ortamınızdaki ilişkilerin gerginleşmesine neden olabilir. Özelikle canınızı sıkan konuşmalara maruz kalabilirsiniz. Çevrenizdekilerin duyarsız davranışları sizi rahatsız eder. Ilımlı, adalete önem veren yapınızla bencil tavırlı insanlardan rahatsız olursunuz. Entelektüel konulara karşı ilginiz artar. Uzay, elektrik, elektronik cihazlarla sorun yaşama potansiyeliniz yüksektir.

3 Kasım 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

3 Kasım 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizle, partnerinizle beraber olmak, onunla zaman geçirmek isteyeceksiniz. Sanki berber olursanız kendinizi güvende hissedeceksiniz. Bir aile olmak, bir arada bulunmakla ilgili sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Bazı problemleri görmezden gelmeye çalışmalısınız. Bir Akrep burcu için yapılanı unutmak zor biliyorum. Yine de denemelisiniz.

3 Kasım 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; sabah saatlerinde doğru kararlar almakta zorlanabilir, yoğun bir iletişim trafiği içinde olabilirsin. Yakın ilişkide olduğun kişilerin farklı planları olabilir ve beklemediğin gelişmeler oluşabilir. Günün geri kalanını kendine ve keyiflerine ayırabilir, sevdiklerinle de maddi manevi açıdan tatmin edici bağlar kurabilirsin.

3 Kasım 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 39' 34" R
Ay
Yay
04° 24' 52"
Merkür
Koç
16° 00' 48"
Venüs
Koç
26° 13' 30"
Mars
Balık
26° 44' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 21"
Satürn
Balık
16° 13' 34"
Uranüs
Boğa
22° 07' 37"
Neptün
Balık
28° 47' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 18"
Lilith
Başak
22° 54' 28"
True Node
Koç
15° 32' 20"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>