Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Gerçekleşmesini Umdukların Seni Hayal Kırıklığına Uğratmayacak Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün aşk listenize yeni birini ekleyebilirsiniz. Kalbiniz muhtemelen son zamanlarda, ilişkinizdeki bazı önemli değişikliklerle hatta hayatınızdaki yeni birisiyle daha da büyüdü. Aşk hayatınızdaki bu yenilik, kesinlikle büyük değişiklikler yarattı ancak henüz bunun farkında bile değilsiniz. Hayatınız nasıl değişti? Bugün bu sorunun cevabını alabilirsiniz...

Bugün her tür grup aktivitesinde başarılı olacaksınız. Sunum yapma durumunuz varsa, kendinizi güzelce ifade ederceksiniz. İnsanlar fikirlerinize hevesli yaklaşacak ve destekleyici olacaklar. Kendinizi pazarlamak ve satış yapmak için iyi bir gün. Kendinizi ortaya koyun ve network kurun. Bugün bazı önemli profesyonel temaslarda bulunabilirsiniz, bu yüzden kartvizitinizi yanınızda taşıyın!

Bugün evinizi düzende tutma konusunda endişelisiniz ve bunu ilk başta düşündüğünüzden daha ürkütücü bir görev olarak görebilirsiniz. Asla dayanıksız çatı katı merdivenleri düzeltmediğinizi fark edebilir veya salon halısında kocaman bir lekeyle karşılaşabilirsiniz. Evinizde onarma ve yeniden dekorasyona dair çok fazla yapılması gereken şey var. Bu işi yapamazmış gibi hissediyorsanız, yardımcı olabilecek profeyonel kişiler de var.

Bugün iyi bir modda olsan gerek. Geçen haftaların stresli meselelerini geride bırakıyorsun. Bunu sevdiklerinle bir araya gelip kutlayabilirsin. Hislerini sosyal olarak dışarı yansıtmak istiyorsun. Seni destekleyen ve sana önem veren arkadaşlarınla vakit geçir. Fikirlerini onlarla paylaş ve projelerin için onlardan manevi destek al. İlgileri seni olumlu etkileyecektir.Bugün dilinize hakim olmaya çalışmalısınız; zira her ne kadar bütün cevapları bildiğinizi düşünseniz de, büyük olasılıkla, bulmacanın bazı parçalarını hesaba katmıyorsunuz. Günün üzerinde kendini gösterecek şiddetli bir saldırganlık duygusu, herkesi özellikle de sizi çok fazla etkisi altından bırakabilir. Bugün bir konuşmacı olmaktan ziyade dinleyici olmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlar her yaptığınıza destekten çok köstek oluyormuş gibi göründüğü için kötü hissedebilirsiniz. Kendinizi helak etmeden önce dönüp aynaya da bir bakın, yani başkalarını suçlamadan önce kendi dürüstlüğünüzü ve üretkenliğinizi de sorgulayın. Belki de otomatik olarak savunmaya geçip kendi suçunuzu başkasının üstüne atıyor olabilirsiniz.

7 Kasım 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Balık burcunda hareket ediyor. Ay'ın meydana getirdiği olumlu açılar sayesinde bugün şansınız her konuda açık olacaktır. Cesaret edemediğiniz, geri planda kaldığınız konularda kendinizi göstermelisiniz. Ay ve Neptün arasındaki kavuşum ise, aşk hayatında ayaklarınızı yerden kesebilir. Hislerinize, rüyalarınıza da güvenmelisiniz.

7 Kasım 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma hayatındaki sorumluluklarının artmasıyla beklediğin pozisyona yaklaştığını hissedeceksin.

7 Kasım 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal ilişkilerinizle ilgili heyecan verici sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir. Yakın çevrenizle olan ilişkilere dikkat ipleri tamamen koparma yoluna gidebilirsiniz. Bunları yapmadan önce size doğurabilecek sorunların muhasebesini iyi yapmalısınız. Öfkeyle kalkan zararla oturur unutmayınız.

7 Kasım 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek istediğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde göz önünde olmak sizi iyi hissettirecektir. Gelecek yönünde atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Keyif aldığınız yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirebilir ve onlar için harcama yapabilirsiniz.

7 Kasım 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha verimli hissedebilmek isteseniz de yorgunluğunuz ön plana çıkabilir. Kendinizi bir şeyler yapmaya zorlamaya meyilli olacağınız bir gündesiniz.

7 Kasım 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi ve ılımlı ifade etmeniz gereken bugün, finansal konularda yeni çözümler üretebilir, enerjinizi kişisel gelişim ve sizi rahatlatan ortamlara aktarabilirsiniz. İlişkilerinizde karmik etkilerin hakim olduğu, geçmişin sonuçlarını görebileceğiniz bir gündesiniz.

7 Kasım 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birinin sırrını tutmak ciddi bir iştir. Yakınlarınızdan biri sizinle sırrını paylaştığında bunu kimseye söylememeye gayret edin. Hiç kimse sırrının ağızdan ağıza dolaştığını duymak istemez.

7 Kasım 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde eski konuları, durumları anıyor, geçmişe odaklanıyor olabilirsiniz. Gün boyunca aşk ve flört alanına odaklanabilir, varsa çocuğunuzla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

7 Kasım 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşı cinsle ilişkilerinizde problemler var. Ya onlar sizi anlamıyor veya siz kendinizi anlatamıyorsunuz. Biraz içinize dönük yaşıyorsunuz. Onlarla aranızda hep mesafe var. Ancak bunu olumsuz bir olay gibi görmeyin ve özgürlüğünüzün tadını çıkarın.

7 Kasım 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Biraz uzaklaşmak veya seyahat etmek isteyebilirsiniz. 'Yeni' her şey size şu dönemde iyi gelebilir. Bu sebeple rutinlerinizde değişiklikler yapmanızda fayda olacaktır. Maddi anlamda bir sınav veriyor olabilirsiniz. Gerçekleşen durumların size ne ders vermeye çalıştığını anlamaya çalışın. Bağışıklık sisteminiz düşük, kendinize daha fazla özen gösterin.

7 Kasım 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdikleriniz, aşkınız ve varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeminizde olabilir. Bireysel farklılığınızı, kişiliğinizin renkli, yaratıcı yönlerini ortaya koyma zamanı ve bundan zevk duyabilirsiniz.

7 Kasım 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 47' 12" R
Ay
Başak
21° 14' 18"
Merkür
Koç
17° 04' 42"
Venüs
Koç
18° 47' 37"
Mars
Balık
22° 04' 23"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 00"
Satürn
Balık
15° 39' 10"
Uranüs
Boğa
21° 47' 27"
Neptün
Balık
28° 35' 35"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 24"
Lilith
Başak
22° 14' 21"
True Node
Koç
15° 37' 56"
Son Güncelleme : 20/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>