Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Gerginliği Etrafını Sarmış Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2019, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün gizli bir tarafınızı ortaya çıkarmaya karar verebilirsiniz. Şu anda daha derin bir samimiyet ve dostluk isteyen bir tarafınız var. Bir şeyleri daha derin bir düzeyde paylaşabileceğiniz arkadaşlarınız olmayabilir. Ya da her şeyinizi sevgilinizle paylaşmak zor olabilir. Bugün kendinizi biraz daha fazla açmaktan korkmayın, çünkü ne kadar istekli olursanız, o kadar fazla insanla tanışacaksınız.

Gerçekten gelecekteki çalışmaların, bilgisayarlara bağlı yalıtılmış bireyler tarafından gerçekleştirileceğini düşünüyor musunuz? Size bunu kim söylerse söylesin, sizi rahatsız edeceği için, onlara ulaşmaya en yakın olan şeyleri eleştirme isteğini hissedeceksiniz. Bu geleceğe inanmazsanız, bir alternatif önerebilir misiniz? Eğer bir takımın başıysanız, bu yeni çözümler aramanın tam zamanı olabilir.

Bugün kendinizi çok halsiz hissederseniz şaşırmayın. Eskisi kadar seri bir şekilde yeni fikirler üretemeyeceksiniz veya iletişim becerileriniz çoğu zaman olduğu gibi mükemmel olmayacak. Bugün güçlü olacak yönünüz ise konsentrasyonunuz. Bir şeylere her zamankinden daha iyi odaklanabilirsiniz. Eğer dikkatli bir okuma veya araştırma yapmak istiyorsanız, bugün tam da günü. Kolay gelsin!

Kozmik şartlar fiziksel ve zihinsel enerjinin zirveye ulaşması için hiç bu kadar uygun olmamıştı! Bu şartlar altında üstesinden gelemeyeceğin bir şey yok. Sahip olduğun fazladan güvenle birlikte, hedeflerini yürümenin tam zamanı. Reddedilme gibi kaygılar yaşamaktan öte, 'risk olmadan, kazanç olmaz' kuralına odaklan. Risk almaya bayılan birisi değilsin ama bugün alacağın riskler sana güzel kazançlar getirecek.Bugün sadece kendinizle ilgilenmeye karar verseniz ne olur ki? Gezegenlerin bugün için söylemeye çalıştığı şey bu. Rahatlamaya, iyi bakılmaya, gözlerini kapatıp hayal kurmaya ve uyumaya ihtiyacın var. Bugün günlük işlerinizi arkanızda bırakın, çünkü huzura ve sessizliğe ihtiyacınız var. Uzanın ve tüm endişelerinizden uzaklaşın. Hareket etmeye ya da harekete geçmeye gerek yok, yalnızca uzanın ve rahatlayın…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün 'hayır' ı cevap olarak kabul etmeyin. Zaten muhtemelen buna gerek kalmayacak. İnsanlar durumunuz karşısında çok daha anlayışlı olacak ve savunduğunuz şeye merhametle yaklaşacaklar. İçinizdeki derin güç kendini apaçık gösterecek ve içten içe dilediğiniz her şeyi gerçekleştirmek istiyorsunuz. Bugün talih sizden yana ve herhangi bir proje üstlenirseniz bunun yararını göreceksiniz.

5 Kasım 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Kova burcunda ilerlediği bir güne adım atıyorsunuz. Haftanın en dikkat edilmesi gereken günlerinden birindesiniz. Mars-Plüton uyumsuz açısının aktif olduğu gün içinde sağlığınızı riske atacak hiçbir şey yapmamalısınız. Ayrıca psikolojik olarak geçmişte yaşadıklarınız bir anda öfke patlamaları yaşamanıza neden olabilir. Ani tepkilerinize hakim olmasınız. Ay, 17:36'dan itibaren boşlukta kalıyor.

5 Kasım 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önceden karar verilen, detay odaklı çalışmalar bugün ön planda. Ancak bazı şeylere ara vermek için nedenlerin olabilir. Ailen ile aranda çok farklı diyaloglar geçebilir. Bugün farklı kararlar ve davranışlarla dolu bir gün seni bekliyor. Gergin bir bekleyiş ile kardeşinden gelecek güzel haberlere odaklanmak isteyebilirsin. Bu bekleyişle seni anlayacak birini ya da kendini anlatmanın en doğru yolunu bulacaksın… Her şeye rağmen güvenmek lazım bunu sen de göreceksin. Hem güvenmeden nasıl yaşayacaksın? Unutma; hayatta tüm duygular bizim için… Evliliğinde sorunları olan bir Akrep burcuysan, eşinin ailesinde sevindirici gelişmeler yaşanacak. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevdiğin kişiden beklenmedik istekler gelebilir. Hazırlıklı Ol! Çevren için ayırdığın vakti kendin için de ayırmaya özen göstereceksin. Daha sağlıklı bir beslenme düzenine geçmek isteyecek ve bu hususta çeşitli araştırmalar yapacaksın.

5 Kasım 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi beklentilerinizi karşılayabileceğiniz hızlı gelişmeler ve projeler gündeme gelebilir. Aşk hayatınızla ilgili yakaladığınız düzen ve istikrar duygusu kendinizi oldukça iyi hissettirecektir. Bugün devletle alakalı çözmeniz gereken işlerin peşini bırakmamalısınız.

5 Kasım 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evinizle ilgili olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Fikirlerinizde ısrarcı davranacağınız zamanlar olabilir. İşinizle ilgili konularda huzursuzluk içinde olabilirsiniz. Parasal konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Güven ihtiyacı içinde olabilirsiniz.

5 Kasım 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişle ilgili bir takım konular tekrar edebilir. Aynı tepkileri vermemek kilidi açacaktır. Bazı konularda hatalarınızı kabul etmek size iyi gelecektir.

5 Kasım 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

5 Kasım 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün neredeyse her konuda doğru kararlar alabileceğiniz bir gün. Hislerinize güvenerek işinizde harikalar yaratabilirsiniz. Potansiyelinizi kullanın.

5 Kasım 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Kova burcunda seyahat eden Ay ile evdekilerin size karşı ekstra duyarlı olmalarını bekleyeceksiniz. Bir yandan yabancılarla ilişkiler, kardeşler, yakın akrabalar, eğitimler, ticari faaliyetler alanınızda köklü değişim getiren kararlar alabilirsiniz. Sakin kalmaya özen gösterin.

5 Kasım 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

5 Kasım 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrep burcu karanlıkta kalmış hiçbir bilgiye, sizden bir şey saklanmasına tahammülünüz yok. Gün boyu kulağınıza fısıltılar ve bu bilgilere geç ulaşmış olmanız sizi rahatsız edebilir. Kariyer hayatınızda zirveyi görme arzunuzla maddi durumunuzu paralel bir şekilde götüremiyor olabilirsiniz. Basamak atlamak her zaman kazanç sağlamak demek değildir. Aldığınız sorumluluklara dikkat etmelisiniz.

5 Kasım 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; ailene ve evine zaman ayırmak isteyebilir, taşınmak ya da gayrimenkul alım satımıyla ilgili harekete geçebilirsin. Gizli ilişkiler ve kulislerden alacağın destekle yatırımlarını yönlendirebilir,hayatına yönelik kararlar alabilirsin. Fikir alış verişi yaparak sıra dışı yollarla işlerini geliştirebilirsin.

5 Kasım 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 00' 24" R
Ay
Boğa
17° 36' 55" R
Merkür
Koç
21° 53' 36"
Venüs
Boğa
10° 37' 54"
Mars
Koç
05° 44' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 47' 24"
Satürn
Balık
17° 13' 50"
Uranüs
Boğa
22° 47' 51"
Neptün
Balık
29° 08' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 29"
Lilith
Başak
24° 12' 18"
True Node
Koç
15° 21' 09"
Son Güncelleme : 08/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>