Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yalnızca Kariyer Odaklısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

İçgüdülerinize güvenmenin zamanı geldi. Kalbinizin derinliklerinde bir şey hakkında güçlü bir his var. Sevdiğiniz biriyle ilgili bir şey hissetmiş olabilirsiniz ya daortamınızda olan bir şey hakkında bazı sezgileriniz var. İzlenimlerinize göre hareket etmekte tereddüt etmeyin. Sizi doğru yönde yönlendirmeleri için sezginize güvenebilirsiniz. Manevi duyularınıza göre hareket ederseniz gerçek bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz.

Üzerinde çok fazla çalışmak zorunda kalmadan işleriniz bugün çok iyi gidecek. Tam da sizin sevdiğiniz gibi. Beklenmedik bir servet aniden kapınıza çalarsa şaşırmayın. Hakediyorsunuz. Sohbetlerin birçok yönden son derece faydalı olacağını göreceksiniz. İmkansızı mümkün kılmak için kaynakları, fikirleri ve iradeyi birbirine bağlayabilirsiniz. Kendinize güvenin; zirveye çıkacaksınız.

Modern teknolojideki yeni ilerlemelere düşkün olduğunuz bir dönemin sonunda olabilirsiniz. Burcunuz genelde tutucu olmakla bilinir fakat aynı zamanda diğerlerinin pratik amaçlar için fazla radikal bulduğu fikirlerden beslenebilmek de burcunuzun özelliklerinden biri. Bugün, 21. yüzyıla yeni bir yol açmanın tam zamanı.

Güce yabancı birisi değilsin. Ama sahip olduğun güç senin yaratıcı enerjindir; hem profesyonel hem kişisel alanda fikirlerini gerçeğe dönüştürmektir. Bugün, kendine bu verili doğal gücü hayatını iyileştirmek için sonuna kadar kullanmaya hazır olup olmadığını sormalısın.Bugün insanlar her yaptığınıza destekten çok köstek oluyormuş gibi göründüğü için kötü hissedebilirsiniz. Kendinizi helak etmeden önce dönüp aynaya da bir bakın, yani başkalarını suçlamadan önce kendi dürüstlüğünüzü ve üretkenliğinizi de sorgulayın. Belki de otomatik olarak savunmaya geçip kendi suçunuzu başkasının üstüne atıyor olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sadece kendinizle ilgilenmeye karar verseniz ne olur ki? Gezegenlerin bugün için söylemeye çalıştığı şey bu. Rahatlamaya, iyi bakılmaya, gözlerini kapatıp hayal kurmaya ve uyumaya ihtiyacın var. Bugün günlük işlerinizi arkanızda bırakın, çünkü huzura ve sessizliğe ihtiyacınız var. Uzanın ve tüm endişelerinizden uzaklaşın. Hareket etmeye ya da harekete geçmeye gerek yok, yalnızca uzanın ve rahatlayın?

6 Kasım 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saatler 02:07 olduğunda Ay, Balık burcuna geçiyor. Bu zamanla birlikte sizler de aşk dolu bir sabaha uyanıyorsunuz. Gönül ilişkinizle ilgili harekete geçecekseniz öğleden sonraya bırakmayın. Sabah bu konuda şansınız açık olacak. Ay ve Venüs arasında oluşan olumsuz açıdan ötürü günün ikinci yarısı kalbinizi kırabilecek durumlara şahit olabilirsiniz. Çocuğunuza da agresif olmayın, sizden ilgi bekliyor olabilir.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma hayatındaki görevlerin ve sorumluluklarının artmasıyla beklediğin pozisyona yaklaştığını hissedeceksin. Bu hususta her zamankinden daha çok çaba sarf edebilirsin. Bu sıralar kariyerine adapte olduğun için çevrende olan olayları gözden kaçırabilirsin. Ailen seni bu davranışların için farklı bir şekilde yargılayabilir. Bu günlerde aksiliklere daha fazla dikkat etmen gerek. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilini sosyal medya konusunda uyarabilirsin. Ancak hiç beklemediğin tepkiler alabileceğini de unutma. Evli bir Akrep burcuysan eşin ile maddi konularda fikir ayrılıklarınız olabilir.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik rutinlerinizle ilgili gereğinden fazla çaba harcayacağınız ve var olan programlarınızda bazı değişikliklerin olabileceği bir gün olabilir. Maddi beklentilerinize dair gelişmelerde bugün ani restleşmeler içine girmemelisiniz.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade edeceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız konularda risk alabilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için alternatif planlar yapmak faydalı olabilir. Gün içinde hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aslında gerçekleşmemiş şeylerin gerçekleşme ihtimali sizi tamamen kontrolü altına aldığı taktirde istemediğiniz sonuçları kendinize daha hızlı çekebilirsiniz

6 Kasım 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ruhunuza iyi gelecek çalışmalara odaklanmak isteyeceksiniz. Yaratıcılığınız dorukta. İçinizdeki çocuk ile temasta olun.

6 Kasım 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün nostaljik hissettiğiniz bir gün; anılarınız sürekli gözünüzün önüne geliyor ve eskiye özlem duyuyorsunuz. Özellikle sizden uzakta yaşayan sevdiklerinizi düşünüyor olmalısınız. O zaman yapacağınız en doğru şey sevdiklerinizi arayıp hasret gidermek.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alkol tüketimine dikkat. Ayrıca her türlü keyif veren maddenin aşırı kullanımından kaçınmak gerekir. Böyle insanların da size fayda vermeyeceğini kabullenmelisiniz.Meditasyon yapmak, inançları sorgulamak, spiritüel grup çalışmalarına katılmak ve yalnızlığınızın keyfini çıkarmak için harika bir gün.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda zorlandığınız bir gün olabilir. Kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz. Korkularınızı ve tedirginliklerinizi tetikleyebilecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğiniz insandan ilgi görmeye ihtiyacınız var. Eğer romantik bir ilişkiniz yoksa, olmamasının sebebi sizin kendi çekinceleriniz olabilir.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; aşktan yana hareketli bir gündesin. Gelişmelerin planladığın gibi ilerlemesi seni biraz endişelendirse de hemen arkasından iyimser bir ruh haline bürünebilirsin. Hobilerinle uğraşarak ya da alışverişe çıkarak kendini şımartabilirsin. Fakat işin ekonomik tarafını görmezden gelmemelisin.

6 Kasım 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 29' 19" R
Ay
Başak
17° 38' 03"
Merkür
Koç
17° 12' 37"
Venüs
Koç
18° 25' 01"
Mars
Balık
21° 50' 11"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 49"
Satürn
Balık
15° 37' 22"
Uranüs
Boğa
21° 46' 27"
Neptün
Balık
28° 34' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
20° 04' 19"
Lilith
Başak
22° 12' 19"
True Node
Koç
15° 37' 33"
Son Güncelleme : 20/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>