Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kalıplarından Sıyrılıyor musun Yoksa? Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Gelecek günün aşk hayatınız için yenilik tohumlarını içerdiğini bilmek mutluluk verici Bugünden itibaren, gelecek ay başkalarıyla olan ilişkilerinizde olayların nasıl geliştiğine şaşıracaksınız. Yeni insanlarla tanışmaya başladıkça işler daha karmaşık bir hal alıyor. Önümüzdeki yol, her zamankinden daha az bireysel bir yol olacak.

Evde bazı olumlu haberler alabilirsiniz. Bu haber bir aile üyesini veya romantik partnerinizi içerebilir. Kendinizin büyük bir atılımını bekliyorsanız, şimdi ya da sonraki iki gün içinde olabilir. Evinizi satabilir, bir davadan borçlu olduğunuz parayı alabilir veya işyerinde zam alabilirsiniz. Ne olursa olsun, iyi haber hemen köşede!

İçinzde olanlara bir bakmak istemez misiniz? Normalde bunu yapmıyorsunuz evet fakat artık özgüven sahibi olmakla ilgili problemleriniz olduğunu inkar etmeyin. Bir defalığına, durup düşünmek sizin için faydalı olabilir. Problemlerinizi göz açıp kapayana kadar çözemeyeceksiniz tabii ki fakat en azından kendinizi çözüme ulaştıracak bir yola koyabilirsiniz.

Zihnin bir çivi kadar keskin. Düşüncelerini destekleyen birçok güç mevcut; bunu bilgece kullanmalısın. Bu enerjiyi sahaya taşı ve ne kadar para kazanabileceğini gör! Şans da senin yanında. Kilit nokta beynini çalıştırmak. Yeni fikirlerle oyna ve sakın dönüp eskilere bakma! İşe balıklama dal! Kararsızlık ve şüphe bocalamana sebep olur.Bugün aile yükümlülükleri arasında kaybolmanız muhtemel. Birkaç küçük işle ilgilenebilir, çocukları arabayla arkadaşlarına bırakabilir ve evinizi temizlemeye çalışabilirsiniz. Oldukça yoğun bir gün olacak, dolayısıyla hızınızı ayarlamanızda fayda var. Bir işten diğerine koştururarak iyi bir egzersiz yapabilir ve hatta tüm bu koşturmacada birkaç kalori bile yakabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dilinize hakim olmaya çalışmalısınız; zira her ne kadar bütün cevapları bildiğinizi düşünseniz de, büyük olasılıkla, bulmacanın bazı parçalarını hesaba katmıyorsunuz. Günün üzerinde kendini gösterecek şiddetli bir saldırganlık duygusu, herkesi özellikle de sizi çok fazla etkisi altından bırakabilir. Bugün bir konuşmacı olmaktan ziyade dinleyici olmanızda fayda var.

8 Kasım 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 04:12-14:48 aralığında Ay, boşlukta kalıyor. Sonrasında 14:48'de Koç burcuna geçiyor. Bu andan sonra işlerinizde olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Haber beklediğiniz projeler, işler istediğiniz gibi sonuçlanabilir. Güneş ve Neptün arasında oluşan olumlu açının etkisiyle, duygusal hayatınızda güzel anlara şahitlik edebilirsiniz. Bugün olumsuzluklara hayatınızda yer olmayacaktır.

8 Kasım 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Heyecan duyduğunuz konular ve aşk öne çıkabilir. Kişisel özgünlüğünüzü ve yaratıcılığınızı öne çıkarabileceğiniz bir gündesiniz. Ego problemlerine dikkat etmeyi unutmayın.

8 Kasım 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sağlığınıza ve bedeninize daha dikkat etmelisiniz. Ani sakarlıklarınızı ve aceleci hareketlerinizi iyi kontrol etmelisiniz. Ailevi konularınız ve evinizle ilgili sorumluluklarda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Bugün alım satım gibi işlerinizde hızlı kararlar vermemelisiniz.

8 Kasım 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşk hayatınızdaki konularınız gündeminizi etkileyebilir. Açığa çıkan sabırsızlık duygusuyla, fevri hareketlerde bulunabilirsiniz. Bu ilişkilerinizde huzursuzluğa neden olabilir. Gün boyu tepkilerinizi kontrol etmeye özen göstermelisiniz. İş hayatınızdaki mücadeleci tutumunuz sizi yorabilir. Cesaretli davranışlarınız sayesinde güzel sonuçlar elde edersiniz.

8 Kasım 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizde yapacağınız değişimlerde sevdiklerinizin de fikirlerine danışabilirsiniz.

8 Kasım 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünlerde eski konuları, durumları anıyor, geçmişe odaklanıyor olabilirsiniz. Gün boyunca aşk ve flört alanına odaklanabilir, varsa çocuğunuzla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

8 Kasım 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sürekli konuşmak istiyor olmalısınız! Politikadan ikili ilişkilere kadar her konuda paylaşacak bir şeyleriniz var. Çevrenizdeki insanları sıkmadığınız sürece düşüncelerinizi paylaşmanızda bir sakınca yok.

8 Kasım 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Güneş burcunuzda seyahat ederken Neptün ile uyumlu bir etkileşim içine giriyor. Hayatın şifrelerini çözüp, mistik konuları ele alıp, dünyanın merkezindeki enerjinin varlığını taa derinden hissedebilirsiniz. Eski su boruları, mutfak, banyo gibi ıslak zeminli alanlar sorun çıkarabilir. Dikkatli olun.

8 Kasım 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

8 Kasım 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sonunda Akrep burçlarının da yüzü gülüyor. Haylini kurduğunuz bazı konularda yaşayacağınız heyecanlar sizi gün boyu diri ve mutlu tutacak. Kafanızda çok fazla konu var. Özellikle süresi geçmişe dayanan bazı sırlar artık size yük yapıyor olabilir. Vize bekleyen Akrep burçları ise müjdeli haberlerine ulaşacaklar.

8 Kasım 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; son günlerde yaşanan gelişmeler biraz kafanı karıştırmış olsa da enine boyuna düşünüp içinde bulunduğun durumu değerlendirebilirsin. Öğle saatleriyle birlikte gündemin değişebilir ve işe güce yönelebilirsin. Yoğun çalışma gerektiren koşullar senin de dinamik ve enerjik olmanı gerektirebilir.

8 Kasım 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 19' 30"
Ay
Akrep
26° 26' 31"
Merkür
Koç
26° 31' 24"
Venüs
Balık
21° 48' 40"
Mars
Balık
05° 05' 51"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 46"
Satürn
Balık
13° 19' 13"
Uranüs
Boğa
20° 40' 10"
Neptün
Balık
27° 48' 54"
Plüton
Kova
01° 49' 43"
Chiron
Koç
18° 48' 11"
Lilith
Başak
19° 48' 54"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>