Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendi Kabuğuna Çekilmek Yanlış Anlaşılabilir Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2019, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün yeni bir proje tüm dikkatinizi tüketebilir ve yeni bir macera ya da hedef istiyor olabilirsiniz. Kariyerinizi ilerletmeyi düşünmek ve bazı şeylerde cesaret verici seçimler yapmak için iyi bir gündesiniz. Aşk hayatınızda da benzer bir strateji izleyebilirsiniz. Belki de kafede rastladığınız o sempatik kişiyle daha doğrudan iletişim kurmalısınız?

Yeni ve sağlıklı bir yaşam tarzı ile meşgul olabilirsiniz. Fiziksel uygunluğunuza konsantre olabilir ve daha düzenli çalışmaya karar verebilir veya daha sık koşuya gidebilirsiniz. Egzersiz ile kendinizi iç dünyanıza odaklamanın keyfine varacaksınız. Yapabiliyorsanız, doğada zaman geçirmeyi deneyin. Toprak Ana'nın enerjisine uyum sağladığınızda daha sakin ve rahat hissedeceksiniz. Daha iyi bir sağlık için yola çıkın.

bugün, sistematik olarak son zamanlarda canınızı sıkan tüm küçük sorunlarla yüzleşiyor ve çözüm buldukça, hayatınızdaki memnuniyetsizlikler ortadan kalkacak. Tolerans seviyeniz çok düşük hatta yok denilebilir. Son zamanlarda sizi sinir eden arkadaşlarınıza ya da aile fertlerinizden uzaklaşın. Gardrobunuz, size denk gelmeyen ya da artık kendinize yakıştıramadığınız kıyafetleri gözden çıkarmanıza rağmen çok hızlı doluyor...

Yeni bir romantizm yaşamak istiyor olabilirsin. Belki mevcut sosyal çevrenden birine kapılmışsındır. Şu anda sadece arkadaş olsanız bile, aranızdaki bağı derinleştirmek konusunda adım atabilirsiniz. Bu kişiyi bir şekilde test et ve hakkında ne düşündüğünü öğren. Hislerinin karşılıklı olduğunu öğrenmek gibi bir sürprizle karşılaşabilirsin!İnsanlar artık kendinizi doğrulama ihtiyacını size söylemeyecek. Aslında, bir imparator veya şef gibi davrandığın için Napolyon'a benzeyeceksin. Ama yolunda giden her şeye güvenmeyin çünkü rüzgar hızlıca yön değiştirebilir ve sürprizler sizin için saklanmış olabilir. Gördün mü, imparatorların bile her şey kontrolleri altında değil. Umarım burçlarını okuyorlardır!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Onları yenmeye çalışmak yerine aralarına katılın. Sizden daha fazla eğlenen insanlar karşısında hüsrana uğrayabilir ve onlara kızabilirsiniz. Onları baltalamak ve her daim ciddi olmaları gerekiyor gibi hissettirmektense neden siz de eğlenceye katılmıyor ve keyifli vakit geçirmiyorsunuz? Yoğun geçen gününüzden bir an için kafanızı kaldırın ve çevrenizdeki insanlarla birlikte gününüzün keyfini çıkarın. Pozitif enerjiyi düşüren değil yükselten tarafta yer alın

12 Kasım 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün genelinde Boğa burcunda hareket ediyor. 18:47'de de boşluğa giriyor. Saat 16:34'te 19 derecede Boğa burcunda dolunay gerçekleşiyor. Burcunuzdaki Merkür retrosunun etkisinin aktif olduğu bu dolunayda, sevgilinize veya eşinize karşı agresif tavırlar, sert söylemler içerisinde olabilirsiniz. Aynı şekilde karşı tarafta bu psikolojide olabilir. Yanlış anlaşılmalara açık bir günde olacaksınız. Eski defterleri açmak bir işe yaramayacaktır. Dolunayın güzel etkileri de olacak. Eğitim hayatınızda çaba verdiğiniz konularda hedeflerinize ulaşabilirsiniz. İletişimde olduğunuz çevredehayatınızdaki emekleriniz takdir görerek kariyer hedeflerinize erişebilirsiniz. Ayrıntılı dolunay yazısı için tıklayınız.

12 Kasım 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karmaşık duygulardan arınıp dikkatini yapmak istediğin işlere yöneltmek isteyebilirsin. Bu anlamda eşinden veya sevgilinden ayrı bir gün geçireceksin. Gün içerisinde memnuniyetsizlik yaşadığın konuları, konuşmalarına ve tavırlarına yansıtabilirsin. Ancak gerginliğini, insanlara yaptığın sert eleştirilerle dışa vurmamaya özen göstermelisin. Bu durum hiç beklemediğin dönüşler alamana neden olabilir. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, hoşlandığın kişinin davranışları ona olan duygularını sarsabilir. Eğer ailesi ile yaşayan bir Akrep burcuysan ufak sorunlar yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde yakın arkadaşınla yapacağın telefon görüşmesiyle, ilginç gelişmeler duyabilirsin. Sezgilerinin seni yanıltmadığını bir kez daha anlayacaksın.

12 Kasım 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınız ya da evliliğinizle ilgili konuların yoğun olacağı bir gündesiniz. İş akışınızda meydana gelen aksamalara çok fazla takılmadan ilerleyin. Uzun süren anlaşmazlıklara karşı tavrınızı koymanız gerekmektedir.

12 Kasım 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizi planlamanız sizi rahatlatacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerin hayatlarıyla ilgilenebilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yakın ilişkilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Gün içinde kendinize de zaman ayırmalısınız.

12 Kasım 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğanın canlandırıcı enerjisinden destek alırsanız çok güzel geçecek bir gündesiniz. Vücudunuzdaki gerilim bölgelerinin rahatlamasına yardımcı olun.

12 Kasım 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelecek Boğa burcundaki dolunay ile önümüzdeki 10 gün boyunca ilişkiler arenasında istikrarlı, kalıcı, sağlam adımlar atmak isteyeceksiniz. Partnerinizin hayatında, emeklerinin karşılığını aldığı bir dönem oluşabilir. Dolunay yumuşak etkilere sahip, yine de kimileriniz için tamam mı devam mı etkisi yaratabilir.

12 Kasım 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşyerinde ağzınızdan çıkanlara özellikle bugün dikkat edin. Çok sert çıkışlar yapıp ani tepkiler vermemeye çalışın. Karşınızdaki kişiyle empati yapmaktan hiçbir zarar gelmez, bunu unutmayın.

12 Kasım 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkileriniz üzerinde meydana gelen Boğa burcunda Dolunay, karşınızdaki kişiye ne kadar güvenebileceğinizin farkındalığını size taşıyacak. Maddi yatırımlar için önemli bir fırsat zamanı. İş ortaklıkları güvenle ilerler ya da bir ortaklıktan ayrılıp, diğerine yönelebilirsiniz. Tutkulu aşkı deneyimlemek için partnerinizin sabit fikirlerini dönüştürün.

12 Kasım 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

12 Kasım 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İki üç güne kalmadan çok şaşıracağınız ikili bir görüşmeniz olacak. Şimdiden oturup bu görüşmenin stratejisini saptamanızda yarar var. Kalbinizdeki sıcaklığı, bazı konuları abartarak ve bazı yetersiz kişilerin etkisinde kalarak soğutuyorsunuz. Sebepsiz yere günden güne uzaklaştığınız birinin size karşı büyük bir bağlılığı var.

12 Kasım 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; karşıt burcunda gerçekleşecek olan dolunay ikili ilişkiler, ortaklık vebirliklerinle ilgili farkındalık sağlayabilir. Her ne kadar karşındakine güvenmek istesen de sende yeteri kadar güvenilir olmalısın. Yaşamında daha konforlu bir alan sağlamak istiyorsan somut kararlar almanda yarar var.

12 Kasım 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 07' 58"
Ay
Akrep
24° 01' 52"
Merkür
Koç
26° 26' 26"
Venüs
Balık
21° 34' 15"
Mars
Balık
04° 56' 47"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 18"
Satürn
Balık
13° 17' 53"
Uranüs
Boğa
20° 39' 37"
Neptün
Balık
27° 48' 27"
Plüton
Kova
01° 49' 32"
Chiron
Koç
18° 47' 30"
Lilith
Başak
19° 47' 36"
True Node
Koç
15° 36' 02"
Son Güncelleme : 29/03/2024 11:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>