Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Şartların Durumunu Gözden Geçirdiğin Bir Günündesin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2019, Pazartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Şu an eski bir sevgilinizi düşünüyor olabilirsiniz. Belki de radyoda size eski onu hatırlatan bir şarkı duydunuz. Bu kişi, "kaybettiğiniz" ruh eşiniz olabilir. Ona karşı hala bazı güçlü duygular hissedebilirsiniz. Bu duyguları incelemelisiniz. Onu gerçekten özlüyor musunuz, yoksa sadece onunla geçirdiğiniz zamanlar mı sizi duygusal yapıyor?

Düşünceleriniz bugün açık, ancak düşünceleriniz üzerinden harekete geçmenin zor olduğunu fark edebilirsiniz. Sizi geri tutmaya çalışan kısıtlayıcı bir güç var gibi görünebilir. İçinizdeki disiplin duygusu ortaya çıkacak ve kafanızdaki şey her ne ise buna biraz muhafazakarlık katmanız gerektiğini hatırlatacak. Takip etmeniz ve toparlamanız gerektiren işleri yapmak için bu fırsatı kullanın.

Bir arkadaşınız bugün sizden biraz borç para isteyebilir ve siz de sanki ihtiyacı olandan ve kesinlikle sizin verebilceğiniz miktardan daha fazlasını istiyor gibi hissettiniz. Bunun sizi tuhaf bir duruma soktuğunu düşünebilirsiniz, ancak arkadaşınızla konuşup ona durumu anlatmaya çalışın. Eğer hayır demeniz gerekiyorsa, söyleyin! Zaten gerçekten arkadaşınızsa, sizi anlayacak ve durumuna başka bir çözüm bulacaktır.

Bugün en ateşli tutkuların bile cesareti kırılabilir. İnsanlar her ne kadar soğuk bir insan olduğunu söylese de, içindeki bütün bu buzun altında yanan ateş tam bir volkan gibi. Fakat bugün bir kez daha kendini hislerinden mesafeli bulacaksın. Onları kontrol etmeye çalışacaksın. Çok alayvari ve kinci olmamaya çalış...Onları yenmeye çalışmak yerine aralarına katılın. Sizden daha fazla eğlenen insanlar karşısında hüsrana uğrayabilir ve onlara kızabilirsiniz. Onları baltalamak ve her daim ciddi olmaları gerekiyor gibi hissettirmektense neden siz de eğlenceye katılmıyor ve keyifli vakit geçirmiyorsunuz? Yoğun geçen gününüzden bir an için kafanızı kaldırın ve çevrenizdeki insanlarla birlikte gününüzün keyfini çıkarın. Pozitif enerjiyi düşüren değil yükselten tarafta yer alın

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınız bir kuş gibi kanat çırpıyor fakat önünüze büyük bir engel çıkacak gibi görünüyor. Biri ya da bir şeyler, ilerlediğiniz yolda devam etmenizi istemiyor çünkü muhtemelen onun hayatta pek de tasvip etmediği yepyeni bir tutkuyu keşfetmenizden korkuyor. Sahne kimin, unutmayın. Orada tek bir mikrofon var ve o sizin.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında Ay, 02:17'de Boğa burcuna geçiyor. Sizler için evlilik ve ilişki hayatınızda romantik bir gün başlıyor. Duygularınızı açıkça dile getirdiğinizde her şey daha güzel olacaktır. Ay'ın Uranüs ile kavuştuğu sabah saatlerinde partneriniz karşınıza bir sürprizle çıkabilir. İş ortağınızla birlikte beklenmedik birsayesinde güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini dingin ve yaratıcı bir şekilde ifade etmen birçok konuda öne geçmene neden olacak. Özellikle iletişim araçlarına ve trafiğe dikkat! Günün yoğunluğu akşam saatlerine kadar devam edebilir. Yatırım ve birikim konusunda önemli adımlar atabilirsin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinin ailesiyle tanışabilirsin. Yakın bir arkadaşının başına gelenlerle, sahip olduklarının kıymetini daha iyi anlayabilirsin. İşinden ve bulunduğun pozisyondan mutlu değilsen yeni alanlara ve farklı sektörlere yönelmek isteyebilirsin. Beslenmene daha da dikkat etmen gereken bir dönemden geçiyorsun. Planladığın, gerçekleştirmek istediğin konuları ertelememen de fayda var. Spora yazılmak gibi küçük bir adımla başlayabilirsin.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili güçlü iletişimler kurma zamanı içindesiniz. Beklediğiniz sevindirici haberleri alabilirsiniz. İlişkilerdeki beklentiler sizi biraz yormuş olabilir. Karşınızdaki insanın bencil tavırları sizi ilişkinizden iyice uzaklaştırıyor olabilir.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda farkındalık yaşayabilirsiniz. Bazı konuların üzerinde daha fazla düşünebilirsiniz. İlişkilerinizde tepkilerinizi kontrol etmeye çalışın. Akşam saatlerinde kendinizi duygularınızın içinde kaybolmuş hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konulara yönelmek size iyi gelecektir.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi kararsızlık içerisinde hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle meslek arayışı içerisinde iseniz karar vermeyi ilerleyen süreçlere bırakmalısınız.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz, ikili ilişkilerinizde mutluluk veren bir enerjide olmanıza rağmen, kişisel olarak bazı kararsızlıklar yaşayabilir, yönsüzlük ve agresiflik hissedebilirsiniz. Bu etkinin geçici olduğunu bilerek hareket etmeniz ilişkileriniz açısından faydalı olacaktır.

11 Kasım 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizde beğenmediğiniz fiziksel özelliklerinizin gözünüze son zamanlarda daha çok battığını fark ediyorsunuz. Bugün bu özelliklerinizi nasıl daha iyi hale getirebileceğinizi düşüneceksiniz. Sevdiğiniz bir arkadaşınıza da bu konu hakkında danışabilirsiniz.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün meydana gelecek Merkür tutulması ile kendiniz, hayatınız, ilişkilerden beklentilerinizle ilgili büyük bir farkındalık yaşamanız olasıdır. Krizler yaşanabilir, kendinize dönmenizi tavsiye ederim.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Burcunuzdaki Merkür iletişimi ön plana çıkarırken, retrosu tekrarlayan konuşmalara, fikir ve düşüncelere vurgu yapabilir ve bir tür zihinsel baskı yaratabilir. Ancak yine de kendinizi ifade etme ve anlatma konusunda istekli ve motive olabilirsiniz.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı gözden geçirin, ancak kararı sonraya bırakın. Kişisel endişeleri hakkında güvenilir danışmanlar ile konuşun. Tüm iletişimlerde mantıklı olun.

11 Kasım 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 07' 33"
Ay
Akrep
23° 56' 42"
Merkür
Koç
26° 26' 15"
Venüs
Balık
21° 33' 44"
Mars
Balık
04° 56' 27"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 12"
Satürn
Balık
13° 17' 51"
Uranüs
Boğa
20° 39' 36"
Neptün
Balık
27° 48' 26"
Plüton
Kova
01° 49' 31"
Chiron
Koç
18° 47' 29"
Lilith
Başak
19° 47' 33"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 29/03/2024 11:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>