Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Fikirlere Açık Olup, Tüm Şartları Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Son zamanlarda mutlu bir şekilde beslediğiniz sıcak, sevgi dolu his, romantik yaşamınızı istediğiniz gibi ilerletmek için biraz pratik yapmanızı gerektiriyor. "Az ama öz" lafını unutmayın. Hayatınızda büyük bir aşk ve romantizm olması mutlaka tanıştığınız her kişiyle en iyi arkadaş olacağınız anlamına gelmez. Bugün, daha az insanla daha kaliteli zaman geçirmenin tadını çıkarmak için iyi bir zaman.

Bugün finansal konular gündemde olacak. Bu her zaman en sevdiğiniz bir konu değil, ancak bugünle birlikte mali cepheye iyi haberler gelebilir. İşyerinde bir zam veya bir tür ikramiye hakkı kazanmanız mümkündür, ancak bu fazla gelirin sürpriz bir kaynaktan gelmesi daha olası. Belki de bilmediğiniz zengin bir amcanız vardır! Ya da bir hesap hatası yapmış olabilir ve kredi mevzuatınızı yatırmayı unutmuş olabilirsiniz. Bu sürpriz paranın nereden geldiğini onunla ne yapacağınızı düşüneceğiniz kadar düşünmeye ihtiyacınız yok. Tavsiyemiz: kenara atın!

Şu anda, sahip olduğunuz şeyler hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Yeni birkaç şey almanız gerektiğini düşünebilirsiniz, mesela bazı mobilyalarınız eskimiş ve yıpranmış olabilir. Yeni şeylere para harcama konusunda rahat olun. Bugün alışveriş yapmak size iyi gelebilir ve hatta sadece vitrinlere bakmak bile. Böylece, istediğiniz şeylerin evinizde nasıl duracağını gözünüzde canlandırabilir ve size uygun eşyaları seçmede daha net olabilirsiniz.

Kaygı hissinin hakim olabileceği bir gün. Eğer bir konuda kararsız ve endişeli hissediyorsan, bu muhtemelen bilinçdışından gelen bir sinyaldir ve konuyla alakalı herhangi bir sonuca varmadan önce her şeyi iyice tartmanı önerir. Herkesin çıkarına hizmet etmeyecek şeylere girişmek istemeyebilirsin. Yavaş hareket et ve gereken zamanı kullan.Fikir farklılıkları, tarafları zedelemenin aksine; zengin ve çekici bir diyalog yaşanmasına sebep olabilir. Senle aynı görüşte olmayan birine karşı agresif tavırlar takınmana zaten hiç gerek yok. Herkesin kendi bakış açısına sahip olmasına sıcak bak ve onları anlamaya çalışırkenki süreçte öğrendiklerine odaklan.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar artık kendinizi doğrulama ihtiyacını size söylemeyecek. Aslında, bir imparator veya şef gibi davrandığın için Napolyon'a benzeyeceksin. Ama yolunda giden her şeye güvenmeyin çünkü rüzgar hızlıca yön değiştirebilir ve sürprizler sizin için saklanmış olabilir. Gördün mü, imparatorların bile her şey kontrolleri altında değil. Umarım burçlarını okuyorlardır!

13 Kasım 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün 11:45'e kadar seyrine boşlukta devam ediyor. 11:45'te İkizler burcuna geçiyor. Finansal konularınıza odaklanacağınız bir gündesiniz. Borçlarınız, kredileriniz ile ilgili pozitif yönde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eşinizin kazancında artışlar olabilir. Psikolojik olarak da sizi yükseltecek haberler ardı ardına gelebilir.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün harcamalarına dikkat etmen gerekiyor. Yeteneklerini, çalışmalarına daha fazla yansıtacağın durumlar ortaya çıkabilir. Oldukça tempolu geçen bu günlerde rutin işlerini toparlamakta güçlük çekebilirsin. İşbirliği yapmak isteyenleri, işlerinin kolaylaşmasını arzuladığın için geri çevirmeyeceksin. Aşk ve ilişkiler konusunda temkinli davranmak yerine heyecanlı ve daha fazla beklentiye girebilirsin. Gün içinde bir araya geleceğin arkadaşlarının keskin fikirleri seni düşündürebilir. Bunlara rağmen doğrucu davranmaktan da vazgeçmeyeceksin. Yoğun tempon içinde kendini yorgun hissedebilirsin. Özellikle mide ağrıların nüksederken, sağlığına daha çok dikkat etmen gerektiğini fark edeceksin.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda şanslı gelişmeler gündemde olabilir. Planlarınızı rayına oturtmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz. İletişimde bazı engeller motivasyonunuzu azaltmamalıdır. Geçmişte yaptığınız bazı tahammülsüz yaklaşımlarınızı bugün telafi etmeye çalışın.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sizi endişelendiren konulara karşı daha hassas olabilirsiniz. Size kriz yaratacak konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlişkide olduğunuz insanlarla kopmalar yaşayabilirsiniz. İfadelerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Finansal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullara dikkat etmelisiniz.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı verimli geçireceğiniz bugünlerde bir çok insan entelektüelliğinizden faydalanmak isteyecektir, derin sohbetler içerisinde bulabilirsiniz kendinizi.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile yaşamınıza ağırlık verebilir, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabilir ve evde sevdiklerinizle eğlenceli partiler düzenleyebilirsiniz. Alım satım işlerinizde başarı olan bugün, finansal konularda beklediğiniz bir parayı alabilir, özel hayatınızda romantik bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

13 Kasım 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün odak noktanız aileniz. İşyerinde, sokakta veya arkadaşlarınızda kafede kahve içerken… Yer fark etmeksizin ailenizi düşünüyor olmalısınız. Onları aksattığınızı düşünüyorsanız bazı dengeleri tekrar kurma zamanı diyebiliriz.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki zorlu etkileşim size aşkta hayal kırıklığı yaşatabilir. Gözünüzde çok büyüttüğünüz birinin aslında o kadar değeri hak etmediğini anlarsınız. En güçlü yanınızın kendi yalnızlığınız olduğunu keşfetmek ciddi bir farkındalıktır.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrep burçları doğum günlerini kutluyorlar. Bu sebeple evren en çok onları aydınlatıyor. Akrepler şanslı oldukları konuları yeniden fark etme imkânı bulmaya başladılar. Maddi anlamda süper haberler alacaksınız. Uzun süredir gülmeyen yüzünüz yeniden gülmeye başlayacaktır.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; sabah saatlerinde eskiden yakın ilişkide olduğun kişilerle haberleşebilir, danıştığın kişilerin görüşlerini yeniden değerlendirebilirsin. Aradığın güvenceyi bulmak için sağlam adımlar atman gerekebilir. Öğleden sonra finansal beklentiler devreye girebilir, parasal kaynak arayışında olabilirsin.

13 Kasım 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 51' 29" R
Ay
Başak
10° 00' 58"
Merkür
Koç
17° 30' 41"
Venüs
Koç
17° 37' 13"
Mars
Balık
21° 20' 10"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 57"
Satürn
Balık
15° 33' 32"
Uranüs
Boğa
21° 44' 19"
Neptün
Balık
28° 33' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
20° 02' 04"
Lilith
Başak
22° 08' 02"
True Node
Koç
15° 36' 41"
Son Güncelleme : 19/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>