Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Gözlerin Üzerinde Olması Sana İyi Gelebilir Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Her şeyin sevgi ve güzellikle yapılması gerektiğini savunan bir gündesiniz. Bu hissi yakalayın ve bulutların üzerine çıkın. Kendinize bir mola verip, rahatlayın. Her şeyi aydınlığa kavuşturun ve ayrıntılarda boğulmayın. Biraz eğlenin. Yakın arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle sosyal ortamlarda bir araya gelmeniz bundan daha iyi bir zaman olamaz.

Bugünün gezegensel uyumunun sizi büyük ölçüde etkilemesi muhtemel. İçinizdeki küçük çocuğu ortaya çıkarıyor, doğal hassasiyetinizi çok rahatsız edici bir seviyeye yükseliyor, kaçmak ve saklanmak isteğinizi su üstüne çıkarıyor. Bu göksel etkiye elinizden geldiğince direnin. Güvenlikten ne kadar hoşlanır onu bulmak için ne kadar uzun yollar katederseniz edin, kabuğunuzu sadece büyümeye başladığınızda kırabilirsiniz.

Para mevzuları bugün ilginizi çekebilir ancak muhtemelen bunları düşünecek doğru bir yerde değilsiniz. Aklınız başka şeylerde - büyük ihtimalle projelerinizde - ancak para konularını bir düşünmeye başlarsanız, tüm gün boyunca kaygılanıp duracaksınız. Elinizden geleni yapın, eğer ihtiyacınız olursa yardım isteyin. Eğer böyle yaparsanız, günün geri kalanında keyfinize bakabilirsiniz. Ha gayret!

İyi hissediyor olman gerek. O halde kendini bırak ve hislerini açıkça çevrendekilere yansıt. Bu iyi enerjinin tükenmesi için hiçbir sebep yok. Ne yaparsan yap, büyük bir cesarete ve mizahiliğe sahip olacaksın. Gülümseme ve neşe de, çıkabilecek arızaların tedavisinde seni adeta destekleyecek. Eğer birisi olayların hep negatif yönüne odaklanıyorsa, sen inatla pozitif yönlerini hatırlat!Bugün enerjiniz çok yüksek olmalı. Son zamanlarda olayları bizzat kendiniz ele almaya karar verdiniz. İlişkileriniz de bu kararınızdan faydalanıyor doğrusu. Uğraşmak durumunda kaldığınız anlaşmazlıklar büyük çoğunlukla anlayışsızlığa dayanıyor. Siz de bazen uzlaşmalısınız! Fazla talepkar olmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde zor bir çatışma yaşayabilirsiniz; zira bir yanınız yapmanız gereken şeyler ve halletmeniz gereken sorumluluklar olduğunun bilincindeyken aynı zamanda diğer yanınız onları yerine getirmek istemeyebilir. Gününüzü görevlerinizi unutarak ve sadece keyfinize bakarak geçirmeyi tercih edecek gibi görünüyorsunuz. Kararınız hangi yönde olursa olsun, kendinizi ona verin ve pişmanlık ya da suçluluk duygusunun bu resmi bozmasına izin vermeyin.

17 Kasım 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, çoğunlukla Yengeç burcunda kalıyor. Ay'ın Plüton ile oluşturduğu karşıtlık nedeniyle sabah saatlerinde yolculuklarınızda dikkatli olmalısınız. Ekstrem sporlar yapıyorsanız bugün risk almamalısınız. Ay ve Güneş arasında oluşan güzel etkiyle öğle vaktiyle sizler de iyimser bir ruh halinde olacaksınız. Hayallerinize ulaşmak için harekete geçmeye karar verebilirsiniz. Ay, 23:14'ten itibaren seyrine boşlukta devam ediyor.

17 Kasım 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini etkinlikler içinde bulacaksın. Katıldığın ortamlarda yeni tanıştığın birisinin ilgisi hoşuna gidebilir ve birden duygu değişimi yaşayıp bağlandığını düşünebilirsin. Etrafındaki kişilerin gözleri üzerinde olacak. Duygularını ve hislerini iyi bir şekilde yönetebilmenin mutluluğunu yaşayacaksın. Ufak tefek sıkıntıların üzerinde durmamaya kararlısın. Anlamsız bir tartışmaya şahit olabilirsin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, ummadığın kişinin sana olan ilgisi, duygularını yeniden harekete geçirebilir. Şartlar, yaşamını zorladığından, alanın olmasa bile önüne gelen ektekliflerine sıcak bakıyorsun. Ailede, senden yaşça küçük, eğitim gören bir yakınına maddi destekte bulunabilirsin.

17 Kasım 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak bazı gerginlikler yaşayabilir, üzerinden zaman geçmiş olsa bile kabuk bağlamış yaralarınızı açığa çıkarmaya meyilli olabilirsiniz. Kuruntu yapmak yerine olaylara tarafsız olarak yaklaşmak size iyi gelecektir.

17 Kasım 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentileriniz, ümitleriniz üzerinde durabilirsiniz. Arkadaşlardan ve gruplardan daha çok destek arayabilirsiniz.

17 Kasım 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık noktasındaki şüphelerinizi doktora görünerek çözebilirsiniz. Şüphelerinizin gerçek olma ihtimalini mantık çerçevesi içerisinde değerlendirmeye çalışın.

17 Kasım 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde ve görüşmelerinizdeki iletişiminizde, duygularınızı daha fazla ön planda tutarak, soğuk ve mesafeli davranışlar yerine, sevginizi göstermeniz ve sıcakkanlı davranmanızın faydalı olacağı bugün, yakın çevre ilişkileri ve trafikte gerginliklerle karşılaşabilirsiniz.

17 Kasım 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar tutkuyla bir şeyi elde etmek istiyorsunuz. Bu işinizle de ilgili olabilir ilişkinizle de. Peki istediğiniz şeye gerçekten ihtiyacını var mı? Yoksa hırsınızdan önünüzü göremediğiniz için sadece kendinizi mi tatmin etmek istiyorsunuz?

17 Kasım 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken seyahate çıkabilir, uzaktaki dostlarınızdan haber alabilirsiniz. Deniz kenarındaki yerlerde vakit geçirebilirsiniz.Yabancılar, yurt dışındakilerle irtibata geçmek gündeme gelebilir. Akademik konularla ilgilenebilirsiniz. Bir yabancıyla aranızda duygusal ilişki yaşanabilir.

17 Kasım 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

17 Kasım 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrep burcu ilişkinizde sürekli Polyannacılık oynamaktan sıkılmış olabilirsiniz. Bir şeyler iyi gitsin diye uğraşıp duruyorsunuz ama durumun tek taraflıymış gibi gözükmesi hoşunuza gitmiyor. Beklentilerinizi karşılayamayan bir ilişkiniz var. Ya beklentilerinizi düşüreceksiniz ya da ilişkinizden vazgeçeceksiniz.

17 Kasım 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugün çocuklarla ilgili konularla ilgilenebilir ve yaratıcılık gerektiren her alanda başarılı işler çıkartabilirsin. Gün içerisinde yaşayabileceğin duygusal gerginlik, romantik ilişkilerini de etkileyebilir. Yakın çevre iletişiminde veya sosyal paylaşımlarında dikkatli olmalı, sorumluluk bilinciyle hareket etmelisin.

17 Kasım 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 42' 49" R
Ay
Akrep
22° 11' 51" R
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 01' 36"
Mars
Balık
25° 59' 02"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 51"
Satürn
Balık
16° 08' 09"
Uranüs
Boğa
22° 04' 20"
Neptün
Balık
28° 45' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 22' 57"
Lilith
Başak
22° 48' 00"
True Node
Koç
15° 35' 15"
Son Güncelleme : 25/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>