Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Tek Bir Planla Hareket Etmek Ne Kadar Doğru? Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2019, Cuma

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Manevi ya da felsefi meselelerle ilgili bilgi edinebilirsiniz fakat bu o kadar da güvenilir bir kaynaktan gelmeyebilir. Bugün duyduklarınıza hemen inanmamaya dikkat edin. Yakın bir arkadaşınız ya da sevgiliniz çok uzakta olabilir ve kendinizi çok yalnız hissediyor olabilirsiniz. Ayrılık sürecini atlatmanın en iyi yolu, çalışma ya da araştırma ya da bir tür sanatsal faaliyetlerle meşgul olmanızdır.

Yakın bir arkadaşınızla ya daarkadaşınızla yapacağınız telefon görüşmesi sayesinde kariyerinizi vehayatınızı ilgilendiren güzel haberler alabilirsiniz. Bir süre rüyadaymış gibi dolaşabilirsiniz fakat u son derece normal. Ayaklarınız tekrar yere basacak. Bastığında, hayatınızdaki o özel kişi sizi tebrik etmek için yanınızda olacak, sevincinizi paylaşacak ve gerçek bir kutlama yapmayı önerecek. Bu kutlamaya, sizinle birlikte çalışanları da davet etmek isteyeceksiniz.

Vay canına, finansal durumunuzu ilk kez gözden geçiriyor, toparlıyor ve düzenliyorsunuz. Yapılacak daha çok şey var fakat en sonunda tamamen farklı bir şekile ulaşacaksınız. Örneğin, bugün biri beklenmedik bir şekilde fikirlerinizi destekleyebilir. Finansal istikrarınızı geliştirme sürecindesiniz ve buna dahil olan insanların hepsi bunu destekleyecek gibi görünüyor!

Bugün başkalarının sosyal ruh halleri tarafından etkilenebilirsin. Arkadaşların seni bazı grup aktivitelerine dahil etmeye çalışacaktır. Bir spor musabakasına gidebilirsiniz. Arkadaşlarınla vakit geçirmekten keyif alacak gibi duruyorsun. Çevrendekilerin enerjileri tarafından desteklenebilirsin. Kendini ana kaptır ve kaygılarını unut gitsin. 'Arkadaş terapisi'ne kendini bırak!Bugün sizin için büyük bir gün olacak. Gezegenlerin şu anki enerjisinden gelen manevi güce karşı duyarlı olacaksınız. Akşam eğlenemeye çıkarsanız gece boyunca arkadaşlarınızla aydınlatıcı ve moral verici sohbetleriniz olacak. Hayata dair daha önce bilmediğiniz bir şey keşfedebilirsiniz. Alacağınız bu bildirime açık olun ve uyanışınızın keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, sanatsal yönünüz kendini göstermek istiyor. Kendi internet sitenizi kurmayı ya da yerel bir radyoda bir programa katılmayı düşünebilirsiniz. Hayallerinizin dinleyicisine ulaşmak için bir aracıya ihtiyacı var. Onları diğer insanlara sunmanın yollarını bulun. Ppek çok insana ilham verebilecek kapasiteniz var. Bu yetinizi ciddiye alın ve yaratıcı yeteneklerinizi kullanın.

15 Kasım 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, seyrine gündüz İkizler burcunda devam ediyor. Ay'ın sabah Mars ile uyumlu kontağı sayesinde parayla ilgili işlerinizde olumlu gelişmeler olabilir. Finansal bir girişim yapacaksanız sabah saatlerini tercih etmelisiniz. Ay, 14:39-19:14 aralığında boşlukta ilerliyor. Saat 19:14 olunca Ay, Yengeç burcuna geçiyor. Umutlarınızın gerçekleştiği bir akşamda olacaksınız. Spor yaptığınızda rahat form tutabilirsiniz.

15 Kasım 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlar bugün hoşgörünü kaybettiğini düşünebilir. Bir arkadaşına yaptığın iyiliğin sonucunda iyi niyetinin kullanıldığını fark edeceksin. Farklı insanlarla tanışman, sana kendini iyi hissettirecek. Ani ödemelerin, kıyıda köşede az da olsa bir miktar paranın olması gerektiği hatırlatacak. Sabırsız yapın, ayrıntıları gözden kaçırmana neden olabilir. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin kariyeriyle ilgili alacağı kararlar, yeni bir düzen arayışına girmene neden olabilir. Sınav hazırlığındaysan, çalışma temponun yeterli olmadığını düşünebilirsin. Bir plan ve programa uygun olarak hareket etmenin seni zorlayacak olduğunu bilsen de; buna mecbur kalabilirsin.

15 Kasım 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkiler günün en önemli konusu olmaya aday. Eş veya partnerden romantik adımlar alabilir özel ve geleceğe yönelik uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Geçmişinizdeki dostlarınızda tesadüf bir şekilde karşılaşabilir ve onlarla eski konuları tekrar konuşabilirsiniz.

15 Kasım 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda yakın çevrenizden fikir alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde kendinizi daha fazla adayabilirsiniz. Ortaklı konularda duygusal bağların olması sizin işlerinizi yavaşlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla güven tazelemeye ihtiyacınız olan zamanlardasınız.

15 Kasım 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önümüzdeki günlerde çok yönlü düşünebilmek için biraz daha çaba harcarsanız özelliklealanında çok başarılı olabilir ve mutlu olabilirsiniz.

15 Kasım 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Kasım 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çevrenizde soğuk rüzgarların estiği bir gün. Arkadaşlarınız size normalden daha mesafeli davranıyor olabilir. Ama bu sizin için bir sorum oluşturmuyor çünkü size tek başınıza zaman geçirmek istiyorsunuz.

15 Kasım 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay, paylaşım alanınızda hareketlenme gündeme getirir. Giderlerinizi tekrar gözden geçirmelisiniz. Spiritüel konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kredi çekmek, vergi, sigorta ödemek gibi konuları halletmekakışınızı rahatlatıyor.

15 Kasım 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

15 Kasım 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çocuklarınız veya sevgiliniz ile ilgili konularda kuruntularınız var. Tam olarak güven duymuyorsunuz. Sizin kafanız karışık olduğunda duygusal konuları da doğru değerlendiremiyorsunuz. Bu moda girdiğinizi hissettiğiniz an kısa kaçamaklar yapın. Kendinizi alış-veriş veya istediğiniz bir konuda ödüllendirin. Zihin rahatlığı doğru düşünceleri de beraberinde getirecektir.

15 Kasım 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; sabah saatlerinde plan değişiklikleri yapabilir ya da yaptığın bir alış verişi iade etmeye, ödemeleri geri almaya çalışabilirsin. Öğleden sonra ise etrafındakilere empatiyle yaklaşabilir, sosyal medyada duygusal paylaşımlar yapabilir, duygularının etkisiyle hareket edebilirsin.

15 Kasım 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 00' 39" R
Ay
Akrep
26° 00' 57"
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
25° 24' 12"
Mars
Balık
26° 13' 12"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 05"
Satürn
Balık
16° 09' 51"
Uranüs
Boğa
22° 05' 22"
Neptün
Balık
28° 46' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 24' 01"
Lilith
Başak
22° 50' 02"
True Node
Koç
15° 34' 23"
Son Güncelleme : 25/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>