Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Herkesin Yardımına Koşamamak Seni Üzebilir Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün düşünceleriniz geçmişe odaklanabilir. Kendinizi eski günleri hatırlarken bulabilirsiniz. Bir sınıf toplantısını hatırlıyor olabilirsiniz. Veya eskiden tanıdığınız insanları ve onlarla yaşadığınız şeyler aklınıza gelebilir. Eski bağları yeniden incelemek iyidir, yararlı olabilecek bir şeyi hatırlayabilirsin. Örneğin, size şu anki durumuzla ilgili yardımcı olabilecek bir fikir bulabilirsiniz.

Bugün ebeveynlerinizi ziyaret etmeniz için mükemmel bir gün olabilir. Günün teması, sizi yakın ilişkilerinize bağlayan bağları keşfetmek olabilir. Ebeveynlerinize duygusal veya coğrafi olarak yakın değilseniz, yine de onlarla konuşmaya değer. Onlarla daha iyi iletişim kurmayı deneyin. Ve onlara yaptıkları her şey için daha fazla saygı göstermeye çalışın.

Bugün ne kadar da ciddisiniz! Faaliyetlerinize odaklanacaksınız gibi görünüyor fakat bu tekrardan bunlara odaklanmadan önce yalnızca kısa bir süre için işe yaracak. Tüm bu faaliyetten beklediğiniz şey ne? Şu anda maddi sorunlar yaşadığınız için olabilir mi? Etrafınızdakilerle endişelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Birilerinin size yardım edebilmesi büyük bir şans..

Yapmayı planladıklarını listeye dök. Çünkü bugünün dikkat dağıtma etkisi çok yüksek. Liste yardımıyla daha kolay hareket eder; yapman gerekenleri düzenler ve unutkanlık yaşamazsın. Eğer bugün izinliysen ya da kendine izin veriyorsan, günü dinlenerek geçir. Ciddi konsantrasyon gerektiren işlerle uğraşacaksan, bu işlere gerekenden biraz daha fazla süre ayır.Bugün içinizde zor bir çatışma yaşayabilirsiniz; zira bir yanınız yapmanız gereken şeyler ve halletmeniz gereken sorumluluklar olduğunun bilincindeyken aynı zamanda diğer yanınız onları yerine getirmek istemeyebilir. Gününüzü görevlerinizi unutarak ve sadece keyfinize bakarak geçirmeyi tercih edecek gibi görünüyorsunuz. Kararınız hangi yönde olursa olsun, kendinizi ona verin ve pişmanlık ya da suçluluk duygusunun bu resmi bozmasına izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için büyük bir gün olacak. Gezegenlerin şu anki enerjisinden gelen manevi güce karşı duyarlı olacaksınız. Akşam eğlenemeye çıkarsanız gece boyunca arkadaşlarınızla aydınlatıcı ve moral verici sohbetleriniz olacak. Hayata dair daha önce bilmediğiniz bir şey keşfedebilirsiniz. Alacağınız bu bildirime açık olun ve uyanışınızın keyfini çıkarın.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Yengeç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Sizi mutlu edecek sürpriz gelişmeler yaşayarak güne adım atabilirsiniz. Bugün pozitif enerjinizle etrafınıza ışık saçacaksınızdır. Ay ve Merkür arasındaki güzel açının etkisiyle merak ettiğiniz konular hakkında eğitimler almayı düşünebilirsiniz. Yüksek öğrenimle ilgili işlerinizde başarılı bir sürece ilerliyorsunuz.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşına çıkan sorunlarla başa çıkmanın kolaylaşacağına şahit olabilirsin. Etrafındaki kişilerinbulamama ve maddiyatla ilgili sıkıntılarına çare olamamak canını sıkabilir. Hafta sonu mesaisine kalacak bir Akrep burcuysan, üstünde bir durgunluk ve üşengeçlik hali olabilir. Karşı cinsten aranın bozuk olduğu biri varsa bugün onunla aran yeniden eski haline dönebilir. Çocukları olan bir Akrep burcuysan, ne zamandır istedikleri etkinliğe katılmalarını sağlayabilir, birlikte keyifli bir zaman geçirebilirsin. Uzun zamandır senden haber bekleyen bir dostun ile iletişime geçeceksin. Akşam saatlerinde ortak arkadaşlarınla buluşacaksın. Arkadaşlarınla buluşmak, onların dertlerine yoldaşlık yapabilmek ön planda olacak.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli olan bazı şeyleri kurcalamaktan zevk alabilir ve bunun sonucu olarak artan şüphe duygunuz üzerine kendinizi incitebilirsiniz. Sakinliğinizi koruyup her şeyi mantık süzgecinden geçirmeniz gerekebilir. 

16 Kasım 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha coşkulu ve yaratıcı hissedebileceğiniz imkanlar var. Yaratıcı konular, yolculuklar sayesinde yeni şeyler keşfedebilirsiniz.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size pozitiflik getirecek bir karar noktasında oldukça olumlu durumlar yaşayabilirsiniz. İstikrarlı ve gelişme vaat eden konuları gündeminize alın.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayallere dalmalık bir gün! Uzaklar, yabancılar, eğitimlerle ilgili planlamalar yapabilir; vizyonunuzu genişletecek türlü çalışmalara odaklanabilirsiniz.

16 Kasım 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün enerjilerinizi iyi yönetebildiğiniz bir gün. Özellikle psişik tarafınız bugün çok güçlü. İnsanların davranışlarının ardında ne sebep yattığını hissedebiliyor ve buna göre hareket ediyorsunuz.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

'Zoru sevmek' ve çözüm buldukça güçlenmek sizin yaşam mottonuz olduğu için, bu Cumartesi gününü kriz yönetimi ilkelerinizi belirlemekle geçirebilirsiniz.Diğer yandan sağlık konusunda beklenmedik bir durum ortaya çıkabilir. Çalışanlarınız sürpriz kararı sizi yenidenplanı yapmaya itecektir.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrep burçlarının ön plana çıkması an meselesi. Evren doğum günleriniz dolayısı ile sizi yeterince aydınlatıyor. Egonuzu sağlıklı bir noktaya kadar istediğiniz kadar şişirebilirsiniz. Başarılarınızın alkışlanmasına izin verin. Bırakın biraz da insanlar sizinle ilgilensinler ve bunun tadını çıkarın.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişki ve ortaklıklarda hırslı ve mücadeleci bir tutum içinde olabilirsiniz. Duygusal baskı yaratan güçlü kişiler ve kadınlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak öngörülemeyecek durumlar olabileceğini aklınızdan çıkarmamalısınız.

16 Kasım 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 50' 50" R
Ay
Terazi
28° 39' 23" R
Merkür
Koç
16° 08' 59"
Venüs
Koç
22° 39' 50"
Mars
Balık
24° 30' 08"
Jüpiter
Boğa
22° 23' 17"
Satürn
Balık
15° 57' 20"
Uranüs
Boğa
21° 57' 54"
Neptün
Balık
28° 41' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
20° 16' 20"
Lilith
Başak
22° 35' 15"
True Node
Koç
15° 38' 51"
Son Güncelleme : 23/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>