Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İlişkiler Değişkendir Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Şaşırtıcı bir mesaj/telefon alabilirsiniz. Belki gelen kutunuzda olağandışı bir e-posta bulabilirsiniz. Tanıdık birinin size olan romantik ilgisini ifade etmeye karar verdiğini görebilirsiniz. E-postanız çok garip ve eğlenceli mesajlarla dolu olabilir. Nasıl cevap vereceğinizi düşünmeniz gerekecek. Veya eski bir sevgilinizden bir mesaj alabilirsiniz. Bu tür mesajlardan şu anki sevgilinizi haberdar edip onu üzmeyin!

Gününüz huzurlu bir hisle dolu olmalı. Bugünyerinde insanlar normalden daha iyi geçinecekler. Bir iyi niyet ve uyum ruhunu göreceksiniz. Etrafınızdaki insanlarla daha iyi ilişkiler kurmak için bu pozitif enerjiyi kullanın. Sizinle aynı fikirde olmayanarkadaşınızla barışın. Ortak bir zemin bulun ve ateşkes ilan edin. Bugün havayı yumuşatırsanız kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Yatırım konusunda kolayca fikirler üretebileceğiniz bir ortamdasınız. Bunu yanı sıra, diğerleri hakkında düşündüklerinizi açıkça söyleyebileceksiniz, her şeyden önce kendinizde ve çevrenizdekilerde neler olup bittiğini daha iyi anlayabileceksiniz. Bu nedenle, son zamanlarda yaşayacağınız zor durumlarla daha kolay başa çıkabileceksiniz...

Güne tazelenmiş bir güç ve enerjiyle başlaman olası. Yapılacaklar listesindeki her madde neredeyse kendiliğinden hallolacak. Projelerine güven ve dinç bir şekilde yaklaşacaksın ve ne yapılması gerekiyorsa yapacaksın. El atmak ya da başlatmak istediğin bir mesele var ise daha iyi bir gün bulmakta zorlanacaksın! Mevcut özgüveninin değerini bil – üstesinden gelemeyeceğin hiçbir şey yok.Bugün değişim tutkusu içindesiniz. Gündelik hayatınızın parçası olan şeyler aklınıza yatmıyor mu? Size zaman kaybı ya da ahlaki açıdan yanlış gibi mi görünüyor? Öyleyse harekete geçme zamanı! Siyasi bir amaç için gönüllü olabilir, hatta yerel seçimlere katılabilirsiniz. Fikirlerinizi açıklayacağınız bir konuşma ya da sunum hazırlayabilirsiniz. Zihninizin netliği sayesinde geliştirilmesi gereken noktaları ayırt edebileceksiniz. Gözlemlerinizi paylaşmanın ve destek toplamanın bir yolunu bulun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herkes size aşırı agresif gelebilir. Elbette, çatışmadan kaçınmakta uzmansınız! Her tür nahoşluktan uzak durabilme yeteneğiniz sizi barbarlardan ayrı bir yere koyuyor. Fakat yaşanacak gün, ilginiz çekecek ve geleceğinizi ilgilendiren olayları kapsıyor. Bunlarla baş edebilmek için üzerlerine atılmalısınız. Herhangi bir şüpheniz varsa, bir otorite figürü size sorumluluklarınızı hatırlatabilir.

19 Kasım 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde bir süredir bastırdığınız, içinizde tuttuğunuz duygu ve düşünceleri dile getirebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili bir cesaret gösterebilir, tamam veya devam durumları içinde olabilirsiniz.

19 Kasım 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkiler gündemini oldukça meşgul ediyor. Eğer yeni başlayan bir ilişkin varsa, sevgilini daha yakından tanımak için onunla daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsin. Bugün toprak burcunda Dolunay meydana gelecek. Geçmiş konular bir anda karşına çıkması düşüncelerinin akışını değiştirebilir. Hakkında dönen dedikodulara şahitlik edebilirsin. Aile ilişkilerinde daha yapıcı davranmak isteyebilirsin. Beslenme düzenini yeniden oturtmaya özen gösteriyorsun.

19 Kasım 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal durumunuzu kontrol etmek isterken farkında olmadan aile sırlarınızı açıklayabilirsiniz. Temkinli ve kişisel verileri koruyarak iletişim kurmaya çalışmalısınız. Tüm verilerinizi kontrol edip gerekli şeylerin şifrelerini değiştirmeyi ihmal etmeyin.

19 Kasım 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sizi olgunlaştırıcı koşullar oluşabilir. Bazı konuları daha net görebilmeniz söz konusu. Risk alacağınız durumlar olabilir. Akşam saatlerinde kararlar almanız gerekebilir. Hareketli zamanlar geçirebilirsiniz, dikkatli olmanızda fayda var.

19 Kasım 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinizle birlikte olmak size mutluluk veriyor. Bu yüzden iyi planlama yapmalı ve herhangi bir konuda hamle yapmadan önce iyi düşünmelisiniz...

19 Kasım 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün değişim tutkusu içindesiniz. Gündelik hayatınızın parçası olan şeyler aklınıza yatmıyor mu? Size zaman kaybı ya da ahlaki açıdan yanlış gibi mi görünüyor? Öyleyse harekete geçme zamanı! Siyasi bir amaç için gönüllü olabilir, hatta yerel seçimlere katılabilirsiniz. Fikirlerinizi açıklayacağınız bir konuşma ya da sunum hazırlayabilirsiniz. Zihninizin netliği sayesinde geliştirilmesi gereken noktaları ayırt edebileceksiniz. Gözlemlerinizi paylaşmanın ve destek toplamanın bir yolunu bulun.

19 Kasım 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sınırlarınızı güçlendirmeniz gereken konular olabilir. Gününüzün çalkantılı geçişi her türlü zorlu kişilerarası dinamiklere ışık tutuyor. Başkalarına bakmak için kendi ihtiyaçlarınızdan fedakârlık ediyor musunuz? Ya da belki tam tersi doğrudur ve tamamen kişisel uğraşlarınıza odaklanarak en yakınlarınızın ve en sevdiklerinizin arzularını ihmal ediyorsunuz. Durum ne olursa olsun, alış-verişi dengelemek için adımlar atın. İşler kızışsa bile, bunu havayı temizlemek ve herkesin ihtiyaçlarının dile getirildiğinden emin olmak için bir fırsat olarak değerlendirin.

19 Kasım 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi ifade etmek için her türlü fırsatın size sunulduğunu görüyorsunuz. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. Yeni oluşumlar için her şey mükemmel gelişiyor.

19 Kasım 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir başlangıcın tohumlarını ekebilirsiniz. Kariyerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Ancak başarınız başkalarını kıskandıracağından fazla göze batmayın. Sevdikleriniz size yüzde yüz güven duyacak ve planlarınızın olumlu ve olumsuz yönlerini sizinle konuşacak. Kendinizi ancak bu şekilde başarısızlıktan koruyabilirsiniz. Önünüzdeki fırtınalı zamanları sakin bir şekilde karşılayın. Kendinizi şımartacağınız veya tatile çıkacağınız bir haftasonu harikalar yaratabilir.

19 Kasım 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayal dünyanızın uçsuz bucaksız güzelliklerinden dilediğiniz gibi yarar sağlamak isteyeceksiniz. Düşündüklerinizi uygulamak için harekete geçmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Enerjinizdeki yoğunluk, atacak olduğunuz adımlar konusunda daha belirleyici olabilir. Pozitif yaklaşımlar ortaya koymaya devam edebilirsiniz.

19 Kasım 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı paylaşmakta zorlanıyor, söylemek istediklerinizi bir türlü dile getiremiyorsunuz. Kullandığınız vücut diline dikkat etmelisiniz. Etrafınızdakiler sizi yanlış anlayabilir ya da sizi anlamakta güçlük çekebilirler. İşinizdeki sorumluluklarınızın artması gerginlik yaratmakla beraber, sizi hareketli bir çalışma ortamına itecek. Parasal konularda tutarlı olun. Ağır diyetler yapmak yerine kalorisi düşük yiyeceklerden bolca yiyerek, formunuzu koruyabilirsiniz.

19 Kasım 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 37' 05"
Ay
Akrep
17° 36' 45"
Merkür
Koç
26° 11' 43"
Venüs
Balık
20° 55' 37"
Mars
Balık
04° 32' 27"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 42"
Satürn
Balık
13° 14' 19"
Uranüs
Boğa
20° 38' 10"
Neptün
Balık
27° 47' 17"
Plüton
Kova
01° 49' 01"
Chiron
Koç
18° 45' 41"
Lilith
Başak
19° 44' 08"
True Node
Koç
15° 35' 40"
Son Güncelleme : 28/03/2024 22:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>