Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Güzel Dostluklar Kuruyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda var olan bütün sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Daha dikkatli ve dengeli olmayı çalıştığınız sürece sorun yaşanmayacak.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Her türlü sıkıntının üstesinden gelebilecek güce sahipsiniz. Daha kontrollü olmanız gereken bir gün.

Maddi olumsuzlukları gözünüzde çok fazla büyütmemeye çalışın. Adım adım ilerlemeyi başardığınız sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gayrimenkul işlemleriyle ilgilenebilirsiniz. Aile içi ilişkilerinizi ön planda tutarak bir karar vermeniz zor olabilir. Herkesin her ihtiyacına yönelik bir seçim yapmak için durumları zorlamak yerine öncelikli ve gerekli olan kriterlere göre seçim yapmalısınız.

19 Kasım 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Akrep burcu olarak sakinliğinizi korumak ve içsel dengeyi bulmak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sizi rahatsız eden bazı konuları analiz etmek ve çözümler bulmak için zaman ayırabilirsiniz. İş hayatında ise yaratıcılığınızı ön plana çıkararak yeni fikirler sunabilir ve projelerinizde ilerleyebilirsiniz. Ancak, ilişkilerde kontrolcü tutum sergilemekten kaçınmalı ve partnerinize güven duymalısınız. Yoğun duygusal enerjinizi daha yapıcı bir şekilde kullanmaya çalışın. İyi bir dinlenme ve rahatlama süreci için de zaman ayırmanız önemli olacaktır. Sevgiyle kalın!

19 Kasım 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı bir şehirde yaşamak size ilk başlarda zor gelse de çok geçmeden yeni yaşam alanınıza adapte oluyorsunuz. Kuracağınız yeni arkadaşlıklar hayatınızı daha da kolaylaştırıyor. Hayat standartlarınızı yükseltmek için daha fazla çalışmak istiyorsunuz. Yoğun çalışma saatleriniz yüzünden özel hayatını ihmal edebilirsiniz.

19 Kasım 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hislerinizi doğru anladığınızda bunları doğru bir şekilde yönlendirebilirsiniz. Yaşadıklarınızın etkisine baktığınız kadar sizin hayata, insanlara bıraktığınız izlere de dikkat etmelisiniz. Her şeyin karşılıklı olduğu bir zaman diliminde olduğunuzu, beklentilere uygun davranışlar sergilemeniz gerektiğini unutmayın.

19 Kasım 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde ya da ailenizi ilgilendiren konular içinde daha aktif olabilirsiniz. Bitişler ve başlangıçlar bir arada yaşanıyor.

19 Kasım 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün büyük bir çoğunluğunu ilişkiniz odaklı geçirmek isteyebilirsiniz. İş konusunda karar almanız ve karar uygulayıcı olmanız beklenebilir.

19 Kasım 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal gelgitlerin bolca yaşandığı bir gün geçirebilirsin bugün. Canın sıkılabilir, gülerken ağlayabilirsin, bir şeyler sürekli dengesini kurmakta zorlanabilir. Bu tür duygu durumlarıyla başa çıkmak için stresli ortamlardan uzak durmak iyi bir başlangıç olabilir.

19 Kasım 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün coşkulu ve enerji dolusunuz. Dikkatli olmazsanız, bu artan cesaret ve enerjiye sabırsızlığa neden olabilir! Bu nedenle, mümkün olduğunca bilinçli olmak en iyisidir. Etrafınızda olup biteni ve ne hissettiğinizi gözlemleyin, böylece hızlı kararlar vermeniz gerekiyorsa doğru yerde olursunuz. Sorumluluk almak, liderlik etmek, doğrudan ve açık sözlü olmak artık tercih ediliyor. Eğer kendinizi gergin ve rahatsız hissediyorsanız, durumu yumuşatmanın zararı olmaz. Güven çekicidir; sabırsızlık kötü seçimlere yol açar. Yalnız çabalarınız bugün ve yarın işe yarayacak gibi görünüyor; bağımsızlığınız ön plana çıkıyor. Artık daha fazla güvene ve enerjiye sahip olduğunuza göre, kendi işinizi yapmak ödüllendirici olabilir.

19 Kasım 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle paylaşmak adına yaptığınız çalışmaların, ödülünü beklemeniz en büyük hakkınız. Hayal kırıklığı yaşadığınız zaman, kendinizi her şeyden soyutluyorsunuz. Karar vermeden önce detaylar üzerinde durmalı ve acele etmemelisiniz.

19 Kasım 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir başlangıcın tohumlarını ekebilirsiniz. Kariyerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Ancak başarınız başkalarını kıskandıracağından fazla göze batmayın. Sevdikleriniz size yüzde yüz güven duyacak ve planlarınızın olumlu ve olumsuz yönlerini sizinle konuşacak. Kendinizi ancak bu şekilde başarısızlıktan koruyabilirsiniz. Önünüzdeki fırtınalı zamanları sakin bir şekilde karşılayın. Kendinizi şımartacağınız veya tatile çıkacağınız bir haftasonu harikalar yaratabilir.

19 Kasım 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aşk, tatil, eğlence konularında şans sizinle olacak. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

19 Kasım 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı paylaşmakta zorlanıyor, söylemek istediklerinizi bir türlü dile getiremiyorsunuz. Kullandığınız vücut diline dikkat etmelisiniz. Etrafınızdakiler sizi yanlış anlayabilir ya da sizi anlamakta güçlük çekebilirler. İşinizdeki sorumluluklarınızın artması gerginlik yaratmakla beraber, sizi hareketli bir çalışma ortamına itecek. Parasal konularda tutarlı olun. Ağır diyetler yapmak yerine kalorisi düşük yiyeceklerden bolca yiyerek, formunuzu koruyabilirsiniz.

19 Kasım 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 16' 35" R
Ay
Başak
09° 13' 37"
Merkür
Boğa
01° 12' 51"
Venüs
Boğa
21° 10' 13"
Mars
Koç
12° 17' 14"
Jüpiter
Boğa
27° 48' 33"
Satürn
Balık
17° 51' 46"
Uranüs
Boğa
23° 17' 41"
Neptün
Balık
29° 21' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 32"
Chiron
Koç
21° 32' 28"
Lilith
Başak
25° 09' 16"
True Node
Koç
14° 53' 14"
Son Güncelleme : 16/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>