Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Bir Elin Nesi, İki Elin Sesi Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 50%

Aşk hayatınızda yeni bir yaklaşım benimseyin. Şu anki durum hakkında gerçekçi düşünmüyor olabilirsiniz. Bir süreliğine televizyondan uzaklaşın. Zihninizin sadece Hollywood filmlerinde olan rüya gibi ilişki anlayışlarından temizlemesine izin verin. Her ilişkidesorunla yaşanır. İyiyi ve kötüyü kabul etmeniz gerektiğini anlayın. Sevgilinizdek bekledikleriniz konusunda gerçekçi olun.

Bu sizin için eğlenceli bir gün olmalı ve başkalarıyla birlikte olmanın ve iyi bir ruh halinde olmanın keyfini çıkaracaksınız. Disiplin ya da gerçekçi düşünme gerektiren bir şey yapmayın. Bugün eğlenmek ve sadece rahatlamak için iyi bir gün! Çalışmanız gerekiyorsa, olumlu ruh halinizi korumak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Hem faydalı olup hem de eğlenmeniz mümkün!

Abiniz, ablanız veya komuşunuz uzak bir yerlere taşınmak zorunda kalabilir. Bu sizin için duygusal anlamda bir burkulma olabilir ve bu kişiyle duygusal bir konuşma yapabilirsiniz. Sevdiğiniz birinin gidiyor olması kolay değil fakat bu durum yalnızlık konusunda size değerli bir ders verebilir. Ancak bugünden sonra, hoşunuza gitmese de muhtemelen bu fikre alışmaya başlayacaksınız. Sabırlı olun!

Bugün duvara toslamış gibi hissedebilirsin. Duyguların seni boğuyor olabilir ve her zamankinden daha inatçı davrandığını görebilirsin. Sezgilerini açık tuttuğun sürece faydalı güçlerle yolların kesişebilir. Ne kadar az ararsan, onun seni bulma olasılığı o kadar artar. Ayrıca bir şeyler seni eyleme geçmeye teşvik ediyor.Dünyanda meydana gelen bir kasırga gibi, sana ait olup da tam bağlanmamış olan herhangi bir şey yakalanmaya, daireler çizerek etrafta uçmaya ve yüzlerce metre uzağa savrulmaya eğilimlidir. Hayatınızdaki her şeyin yerli yerinde ve güvende olduğundan emin olarak kendinizi bu rüzgar için hazırlayın. İlki düzgün bir şekilde sabitlenene kadar başka bir projeye başlamayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarına karşı son derece hassassınız ve sizden daha şanssız olanlara şevkat besleyeceksiniz. Bugün, yardıma ihtiyacı olanlara el uzatmak için son derece uygun bir gün. Muhteşemşefkat yeteneğinizi yaşadığınız topluluktaki kişilere gösterin ya da yeteneklerinizden en iyi biçimdefaydalanabilecek kişilere onları sergileyin.

19 Mart 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendinizi mali olarak zor durumda hissedebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken günlerde olabilirsiniz. Bu kalıcı bir durum değil sadece biraz sabırlı olmalısınız. Bununla birlikte bugün ekibinizdeki bazı kişilerin üzerine düşen görevleri yerine götürmediğini fark edip hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini olmadığın kadar yorgun ve üşengeç hissetsen de vaktini boşa oturarak geçirmek istemeyeceksin. Yakınındaki kişilerlebirliği yaparak maddi ve manevi açıdan yükselişe geçebilirsin. Önündeki fırsatları mantıklı bir şekilde değerlendirdiğin takdirde mutlu olmak tesadüf olmayacak. Akşamüzeri sosyal medya üzerinden göreceğin paylaşımlar yüzündeki gülümsemenin sebebi olacak.

19 Mart 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi engellenmiş ya da çevrenize baskı yaratırken bulabilirsiniz. Baskıcı tarafınız sizi ele geçirip manipüle etmek istese bile direnin. Sonuçta sevgiden daha güçlü bir şey yoktur öyle değil mi? Bugün evinizde hiç yapmadığınız bir yemek tarifi yapmak harika bir fikir olabilir.

19 Mart 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızdaki konularla ilgilenebilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili verimli girişimlerde bulunabileceğiniz zamanlar olacak. Ailenizle veya evinizle ilgili önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. İşlerinizde hızlı sonuç alamayabilirsiniz. Sakin kalmakta fayda var. Geçmişten getirdiğiniz işlerinizi sonlandırabilirsiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde birtakım entrikalar içerisinde kalabilirsiniz. Etrafınızdaki insanların dedikoduları ve sizin gibi iyi olmayan tarafları ile yüzleşebilirsiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile finansal anlamda beklediğinizi alabilir, alım satım işlerinizi başarıyla gerçekleştirebilir, para akışı konusunda rahat edebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek, kendinize olan güveninizi insanlara göstermek vehayatında yeni bağlantılar kurmak için ideal bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerde huzur ve güven duygusunu daha yoğun hissedebilirsiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün endişelerinizin büyük çoğunluğu kariyerinizle ilgili konulardan kaynaklanıyor. Hızlı kararlar vererek önemli adımlar atmanız gerektiğinin farkındasınız. Dikkatli olmalısınız.

19 Mart 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Kova burcunda seyahat ediyor. Ev hayatınız ve ailenizle ilgili konular bugün ön planda olacaktır.Dışarıda olmaktansa evde zaman geçirmek isteyeceğiniz bir gün olacak. Ay ile Uranüs arasındaki kare açı ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere işaret ediyor.

19 Mart 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, aşırı iyimserliğe karşı dikkatli olmanız gerekecektir. Hayatınızdaki pek çok olay, tam istediğiniz şekilde gelişiyormuş gibi görünse de, bunların, özellikle de ev ile ilgili hususlarda kolayca aldanmanıza neden olabileceğini aklınızda bulundurun.

19 Mart 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişim açısından hareketlilik bugün de sürüyor. Telefon elinizden düşmeyebilir, sosyal medyadan uzak durmayabilirsiniz. Zihninizi sakinleştirmek biraz daha zor olabilir ama bunu denemelisiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugün içsel sorunlarınla veya ailenle ilgili sorunlarla meşgul olabilirsin. Tek başına kaldığın zamanlarda sorunlara çözüm bulmakta oldukça başarılı olabilirsin; fakat ailenle geçirebileceğin saatlerde işler istediğin gibi gitmezse söylemlerindeki doğruculuktan uzak durmalısın; zira meseleler oldukça büyük bir hale gelebilir.

19 Mart 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 48' 52" R
Ay
Yay
19° 37' 03"
Merkür
Koç
16° 09' 25"
Venüs
Koç
27° 41' 19"
Mars
Balık
27° 39' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 53"
Satürn
Balık
16° 20' 05"
Uranüs
Boğa
22° 11' 39"
Neptün
Balık
28° 49' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 23"
Lilith
Başak
23° 02' 23"
True Node
Koç
15° 28' 21"
Son Güncelleme : 27/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>