Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kaygılarının Üzerine Gideceksin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

İnsanların sana daha fazla ilgi gösterdiğini görebilirsin bugün. İnternette aktif hesapların varsa oralardan sana gelen iletişim talepleri seni şaşırtabilir. Bir şeyleri dikkatlice gözden geçirip önlemlerini alman en iyisi.

Son günlerde size sırtını dönen şansınız, yeniden yüzünüze gülmek üzere. Hafta içinde önünüze yığılan işlerden bazılarıyla sorunlarınız olacak. İşlerinizi yavaş, yavaş düzene sokuyorsunuz.

Bugün maddi konularda büyük beklentilerin olmak zorunda değil. Bugün daha çok elindekilerin kıymetini bilip hata yapmaktan kaçınma zamanı olacak. Gereksiz masraflarla kendini strese sokmaman en iyisi olabilir.

Vitamin takviyeleri almak sana iyi gelecek bugün. Hem var olan enerjini artırmak için hem de mevsim geçişlerinde yaşanabilen bağışıklık sistemi zayıflıkları için önden hareket etmen gerekecek. Kendini biraz daha koruma altına alman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendeki insanların para ile alakalı tavsiyelerine uyarken dikkatli olmanda fayda var. Herkesin sözü doğruyu içermeyebilir. Kendi parandan kendin sorumlu olmalı, başkasının lafıyla hareket etmemelisin. Bugün böyle etkilere daha açık olabilirsin.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güneş, Merkür ve Venüs doğum burcunuzda hareket ederken, almayı planladığınız yola dair tüm şüpheleriniz önümüzdeki 24 saat içinde ortadan kalkacaktır. Başarılı olacağınızdan ve kendinize olan inancınızın bunu gerçeğe dönüştüreceğinden hiç şüpheniz olmasın.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadelenin başarı için öncelikli şans olduğunu bilmen, adımlarını da ona göre atmanı sağlıyor. Kaygılarının üzerine gidip tüm engelleri aşmak için öncelikle psikolojik olarak kendini hazırlamaya başlayacaksın. Konfor alanından çıkmak istemeyişin problemleri ertelemene neden olabilir. Uzun zamandır sürüncemede olan konular hukuki boyuta taşınabilir.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamak ve yapmak istedikleriniz sizi heyecanlandırabilir. Bir şeyleri değiştirme yönünde isteğiniz, kontrollü olduğunuzda sizi yanlış kararlardan koruyabilir. Geçmişte benzer durumlarla karşılaştıysanız, bugün bunun karşılaştırmasını yaparak kaçınmanız gereken noktaları tespit edin.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde yaratıcılığınızı kullanmak kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. İkili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Bugün etrafınızdaki insanlara kendinizi ifade edebilmeniz, önem kazanabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Hayatınızla ilgili risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Akışta kalmaya çalışın.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir yakınınız anlamsız bir şekilde huysuz davranıyor olabilir. Siz bunu olgun olmamasına veya şımarık olmasına bağlıyor olabilirsiniz ama belki de başka bir sorunu vardır sevgili Akrep. Sevdiğiniz bu insanla daha sevgi dolu bir ilişki kurabilmek için onu böyle davranmaya itenin ne olduğunu anlamaya çalışın.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İstediğin şeylere ulaşmak için daha fazla çalışman gerekecek. Hedeflerine ulaştığını gördükçe programına daha sıkı sarılmak isteyeceksin. Yeni ortamlara girmekte çekingen davranmamalısın.

2 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İstemediğiniz bir şeyi söylemek zorunda kalabilirsiniz. Potansiyel olarak hızlı bir konuşma içindeydiniz ve etkileşimin genel tonunu takip etmek zorlaştı. Aklınızdan geçenleri söylemek için acele ederken, diğer kişinin sözleriniz hakkında nasıl hissedeceğini düşünmede başarısız olabilirsiniz. Yorumunuz, istemeden de olsa aşırı sert olabilir. Sözler herkesi etkiler, sizi bile, bu yüzden alıcı tarafta olsaydınız nasıl hissedeceğinizi düşünmek için çaba gösterin.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamla ilgili ilginç fikirleriniz var ve olayları kendi çabanızla yönlendirmeyi arzuluyor; idealleriniz doğrultusunda karar vermek istiyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için yoğun bir çaba içindesiniz.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yavaş yavaş da olsa kesin bir şekilde, küçük sakin adanızdan sıkılmaya başlıyorsunuz. Hayata geçirilmeyi bekleyen yeni fikirleriniz ve planlarınız var. Bunları daha fazla ertelemeyin. Bavulunuzu toplayıp yeni dünyalara yelken açın. Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşırsanız, size destek verecek dinamik bir tayfanız da olacak.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ruh halinizdeki bazı değişimler (belki ruhani konulardaki görüşleriniz olabilir) sizi biraz rahatsız edebilir. Çünkü bu, hayallerinizin çoğunun yok olduğu ve bununla nasıl başa çıkacağınız anlamına gelebilir. Bazı üzüntüler, neredeyse gözyaşları noktasına kadar gelebilir. Ancak yeni ve size daha uygun bir kapıyı açtıklarını düşünürseniz, böylesi daha iyi.Bu sene aşk hayatında beni neler bekliyor?

2 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde karşılıklı güven ve sıcak bir ilgi yaşayacaksınız. Daha önce yaşadıklarınız yüzünden zihniniz allak bullak oldu. Fakat yaşayacağınız dürüst aşk ve ilgi sizi çok mutlu edecek. Yaptığınızdan işten emin değilsiniz. Kendi adınıza başkalarının verdiği kararlara güveniyorsunuz. Bu nedenle de kendi sorunlarınızdan başkalarını sorumlu tutmaktan vazgeçin. Giderlerinizde artış olabilir. Beklenmedik gelişmeler için harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Gün içinde tansiyonunuz düşebilir

2 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 58' 48" R
Ay
Başak
11° 29' 28"
Merkür
Koç
17° 27' 03"
Venüs
Koç
17° 46' 28"
Mars
Balık
21° 25' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 40"
Satürn
Balık
15° 34' 17"
Uranüs
Boğa
21° 44' 44"
Neptün
Balık
28° 33' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
20° 02' 30"
Lilith
Başak
22° 08' 51"
True Node
Koç
15° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>