Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Güzel Haberler Alıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Fikriniz ve bakış açınızla ilgili sıkıntılarınız olabilir. Belki sevgilinizle aynı görüşte değilsinizdir ve bir şeylere sizin baktığınız pencederen bakmıyor olabilir. Sinirlenmemeye ya da üzülmemeye çalışın. Bu durumda kesin bir yargı yok, yani bir kişinin bakışının "doğru" olması gibi bir şey söz konusu değil. Uzlaşma, iletişim ve sabır sizi bugün sınayan şeyler olabilir.

Bugün açık fikirli olmaya çalışın. Diğer insanlar size ilginç fikirler veya tekliflerle gelebilir. Bu önerileri reddetmek yerine, onları dikkatlice düşünmek için zaman ayırın. Belki bir arkadaşınız bir yatırım hakkında öneride bulunabilir. Sizi gerçekten karlı bir hale getirmesi ihtimaline karşı bu olasılığı araştırın. Veya birarkadaşınız bir müşteriyi bağlamanın yeni bir yolunu önerebilir. İnatçılığın veya gururun sizi dinlemekten bile alıkoymasına izin vermeyin.

Kiliseye gitmek veya bir meditasyon programına katılmak gibi ruhani aktiviteler yeni dostluklar edinmenizi ya da uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla tekrar görüşmenizi sağlayabilir. Bu kişiler parlak, yaratıcı ve tamamen faydalı bilgi ve fikirlerle dolu insanlar olabilir. Bu nedenle, onlardan bir sürü şey öğrenebilir, entelektüel ve felsefi konular odaklı sohbetlerde bulunabilirsiniz. Duyduğunuz her şeyi kavrayın ve onları akıllı bir şekilde hayatınızda kullanın.

Belli ki oynaman gereken önemli bir rol var!Günün modu biraz rahatsız edici olabilir ama senin bu rahatsızlıkla başa çıkış şeklin sana tanınırlık ve başka ödüller getirecektir. Gücün, kontrollü tavırların ve durağanlığı başarı ve başarısızlık arasındaki farkı gözler önüne serecek. Yapabilirsin ve yapmalısın da. Kendinle gurur duy!Bugün başkalarının dramıyla uğraşmadan önce kendi sıkıntınızı biraz atmalısınız ki denge ve uyumu teşvik edebilesiniz. Kaygılarınızı dışa vurabileceğiniz, birkaç yastık yumruklayabileceğiniz ya da binanın etrafında birkaç tur koşabileceğiniz stabil bir bölgede kendinizi güvenceye alın. Stresinizi bir defa attınız mı günün sizi bekleyen maceralarına tazelenmiş bir zihinle katılabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bitirmeye çalıştığınız bir işle ilgili beklenmedik bir aksaklık yaşabilirsiniz ve bu durum çevrenizdekilerle aranızda gerginlikler oluşmasına sebep olabilir. Bu durum aile bireylerinin evden uzakta daha fazla zaman geçirmesine yol açabilir. Şunu unutmayın: herkesin kendince endişeleri var ve muhtemelen böyle olmasaydı daha farklı davranacaklardı. Peşlerinden koşmayın. Yapmanız gereken işi bitirin ve onlarla aranızı daha sonra düzeltin. Her şey yoluna girecek.

2 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geçmiş anılar, nostalji hakim olabilir. Olaylara ve kişilere daha gerçekçi bakma eğiliminde; zaman zaman da karamsar olabilirsiniz. Mantıksal ve objektif bakmak ise size kazandıracaktır.

2 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde alacağın güzel haberler seni motive edecek. Evcil hayvanı olan bir Akrep burcuysan, bugün onunla daha fazla vakit geçirmek istiyorsun. 16.36’dan 21.30’a kadar Ay boşlukta hareket ediyor. Gereksiz masraflarını kısman birikim yapman için sana yardımcı olabilir.

2 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir anlam arayışı içinde olabilirsiniz. Size hitap etmeyen durumları sorgulamak ve bunları anlamaya çalışmak zihinsel bir yorgunluk verebilir. Dinlenmeli ve bir şeyleri akışında yaşamaya çalışmalısınız.

2 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizde daha pozitif ve yapıcı olmaya bakın. Zihinsel açıdan gevşemeye ihtiyacınız var.

2 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcı ve üretici halinizden yararlanmak isteyen kişiler sizleri demoralize ederek projelerinizi yok etmeye çalışabilirler.

2 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00’dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

2 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hareketlerinizden emin olmadan, şaşkınlık içinde dolaştığınızı hissedebilirsiniz. Odaklanmaya çalışın ve her zamanki pratik, nesnel benliğinizde olmaya çalışın. Sizin için bunu yapmak genellikle olduğu kadar kolay olmayabilir, ancak yapabilirsiniz. Biraz kahve alın ve yapılması gerekenlerin bir listesini yapın. Bazen gereken tek şey budur.

2 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizden yaşça büyük kişilerle olumlu güç birliği oluşturacak, onların desteğini hissedeceksiniz. Kariyerinizi grup çalışmaları ile destekleyeceksiniz. Keşiflere hazırsınız. Aklınıza esen konuları hayata geçirmede başarılısınız.

2 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, günlük işlerinizin gözünüzdeki önemi artabilir. Bu, işlerinizin içlerindeki detaylarla da daha fazla uğraşabileceğiniz anlamına gelebilir. Uyumlu bir ortam içinde bulunmayı bekleyebilirsiniz; bu, işlerinizi daha kolay halletmenizi sağlayacaktır.

2 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her geçen gün partneriniz ile birbirinize daha çok bağlanıyorsunuz. Finansal olarak bazı inişler ve çıkışlar yaşayacaksınız. Bugün pozitif enerjiler ile dolu olacaksınız ve çevrenizdeki insanlara neşe saçacaksınız.

2 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı ortaya koymaktan yanasınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Olaylara yaklaşım tarzınızı partnerinizin onaylamasını bekliyorsunuz. Kişisel çekim gücünüz çok fazla. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor.

2 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 56" R
Ay
Oğlak
13° 05' 27"
Merkür
Koç
16° 35' 03"
Venüs
Koç
29° 53' 16"
Mars
Balık
29° 01' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 48"
Satürn
Balık
16° 29' 44"
Uranüs
Boğa
22° 17' 44"
Neptün
Balık
28° 52' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 28"
Lilith
Başak
23° 14' 15"
True Node
Koç
15° 23' 03"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>