Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Aceleci Olmayacaksın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Sana yük olan her şeyden uzaklaşman gerekecek bugün, kötü giden ilişkiler de dahil... Kendini artık bir parçası olarak görmediğin bir ilişkiyi bitirmeyi düşünebilirsin o yüzden. İleriye bakmak senin için daha iyi olabilir.

Önerilerinizi sakınmadan, rahatlıkla dile getirmelisiniz. Bazı gelişmeler kariyerinizde olumlu bir gelişmenin ilk adımı olabilir. İş yerinizde yapılacak yeni düzenlemelerle ilgili sizin görüşlerinize ihtiyaç var.

İş konusunda üzerindeki yükü azaltmak isteyebilirsin. Bunu ya sorumluluklarını paylaştırarak ya da yeni bir program yaparak sağlamaya çalışabilirsin. Kuracağın yeni düzen başarıya daha kolay ulaşmanı sağlayacak, o yüzden bu konuda özenli davranman iyi olabilir.

Egzersizin senin için ne kadar önemli olduğunu fark etmen mümkün bugün. Egzersiz programınla daha yakından ilgilenmek isteyebilirsin genel olarak. Profesyonel yardım almak hedeflerine ulaşmanı kolaylaştırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başarıya daha çok yakınlaştığın bir günde olabilirsin bugün. Uzun çalışmalarının sonucunda mutlu olman yakın olabilir. Başarıyı karşılayarak daha mutlu olma şansına kavuşmak seni daha fazlası için motive edecek o yüzden.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ufkunuzu hem fiziksel hem de zihinsel olarak genişletmeniz gerekiyor ve haritanızın en maceralı bölgesindeki Güneş, önümüzdeki birkaç gün boyunca keşfedilecek fırsatların sonu olmayacak. Hayata çok dar bir bakış açısı getiren insanlardan kaçının.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimde laubali olan insanlardan haz etmiyorsun. Çevrende böyle insanlar varsa kendini onlardan soyutlamak isteyeceksin. Ayın henüz ilk günlerinden beklentilerinin arttığına tanıklık edeceksin. İçinde yükselen arzular seni şaşırtabilir. Ancak her ne kadar istekli olsan da aklındakileri ortaya koymak için aceleci davranmayacaksın.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinize, ortaklıklara ve yaşadığınız durumlara objektif yaklaşmakta zorlanabilirsiniz. Huzursuz hissettiğiniz ya da tam tersi huzur ve kafa rahatlığı istediğiniz konular gündeme gelebilir. Kelimelerinizi özenli seçmenizde fayda var. Psikolojik olarak kendinizi rahatlamaya çalışmalısınız.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda Aslan’da ilerleyen Ay, daha çok dikkat çekebileceğiniz ve kendinizi ortaya koyabileceğinizi açıklıyor. Ancak biraz daha sabırlı olmaya bakmalısınız.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde dalgalanmalı enerjilere açık olabilirsiniz. Çok iyiyken küçük bir şeyden sinirlenebilirsiniz. Böyle durumlarda sakin kalmalısınız.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kafa akarışıklıkları gündemde olabilir, özellikle de sezgilerine güvenen biriyseniz. Çevrenizdeki kişilerden biraz huzursuz edici bir elektrik alabilirsiniz. Altıncı hissiniz biraz rayından çıkmış ya da hissettikleriniz strese bağlı, yönsüz şeyler olabilir. Ya da her ikisi birden mümkün olabilir. Her durumda, yarın normale döneceksiniz. Dişinizi sıkın.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tüm dünya sizin gelip de keşfetmeniz bekliyor olabilir. Kendinizin ötesine bakmanız ve duygusal dünyanızın izin verdiğinden fazlasını hedeflemeniz iyi olabilir. Özel bir kişi, bu kişisel yolculuğunuzda size yol gösterici olabilir. Yanınızdaki veya kalbinizde bir boşluk hissediyorsanız, bu çok kısa bir sürede dolabilir.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda yaşadığınız sıkıntıların bir müddet daha devam etme olasılığına rağmen, sınırlarınızı zorlamaktan hoşlanıyorsunuz. Karşı cinsle ilişkilerinizde çok şüphecisiniz. Yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni yakaladığınız enerji ve şevkinizle, sizi heyecan verici ve unutulmaz deneyimlere taşıyabilecek farklı fırsatları keşfetmeye başlamanın tam zamanı! Yalnız, birbirinden çok farklı projelere dalıp kendinizi fazla yıpratmamaya dikkat edin. Aksi takdirde, yükümlülüğünüz haline gelmiş bir sürü yarım işlerle karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olacak.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kariyer vehayatınıza yönelebilirsiniz ve duygusal iniş, çıkışlar yaşayabilirsiniz. İletişimde manipülasyona maruz kalabilirsiniz ayrıca baş bölgesi rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz. Trafikte ise tartışma içinde kalabilirsiniz. Çocuk, aşk, hobi ya da şans oyunlarından dolayı para kaybı yaşayabilirsiniz. Dolandırılmaya da açıksınız.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizin davranışları konusunda haklı çıkmak istiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmeli ve hoşgörülü davranmalısınız. İnsanları sorgulamayı seviyorsunuz. Bugün güvensizlik duygusu içinde olabilirsiniz. Sizin için başarıya çeyrek kaldı.

2 Temmuz 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 00' 35" R
Ay
Akrep
00° 40' 39" R
Merkür
Koç
16° 07' 22"
Venüs
Koç
22° 52' 10"
Mars
Balık
24° 37' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 25' 35"
Satürn
Balık
15° 58' 17"
Uranüs
Boğa
21° 58' 27"
Neptün
Balık
28° 42' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 04"
Chiron
Koç
20° 16' 54"
Lilith
Başak
22° 36' 21"
True Node
Koç
15° 38' 40"
Son Güncelleme : 23/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>