Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Tedbirlisin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Günün yoğunluğu arasında sevdiğin insana zaman ayırmak seni daha mutlu edebilir. Onun kıymetini bilip hayatında yarattığı değişiklikten keyif alacaksın o yüzden. Sevdiğin insanla iletişim halinde olmak gün içinde kafanı rahatlatabilir.

İşlerinizde göz korkutan bazı gelişmeler, önümüzdeki günlerde size ummadığınız sevinçler yaşatabilir. Biraz daha sabırlı olun. Sırtınızı verdiğiniz yerler sağlam görünüyor.

Karşına çıkacak bir fırsat olayları farklı değerlendirmene sebep olabilir bugün. Farklı yaklaşımlar sayesinde farklı sonuçlara ulaşmak seni gelecek hakkında daha değişik fikirler üretmeye zorlayabilir. Bunun faydasını göreceksin.

Zihnini tek bir konuya fazlasıyla odaklamaktan kaçınman gerekecek bugün. Dikkatini dağıtmak için egzersiz programında değişiklik yapmayı düşünebilirsin o yüzden. Daha hareketli geçen bir gün, daha iyi hissetmeni sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının seni istemediğin şeyler yapmaya zorlamasına izin vermemelisin bugün. Kendi fikirlerine güvenip kendi kararlarınla ilerlemek senin için daha iyi olacak o yüzden. Özgür olduğunu bilmek seni daha üretken kılabilir.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün en önemli şey hem uzun vadeli hedeflerinizi hem de onlara mümkün olduğunca çabuk ve acısız bir şekilde ulaşmak için izlemeniz gereken yolları görselleştirmenizdir. Düşünce netliği bir zorunluluktur ve size rakiplerinize karşı büyük bir avantaj sağlayacaktır.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün su burcunda Yeniay meydana gelecek. Eğer çalışan bir Akrep burcuysan,yerinde çıkabilecek aksiliklere karşı önlemlerini erkenden alacaksın. Her koşulda tedbiri elden bırakmıyorsun. Yakın arkadaşlarının zor günlerinde yanında olman, ne kadar iyi bir dost olduğunu bir kez daha gösterecek.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yerinizde yoğun bir temponuz olabilir. Birçok işi bitirmek üzere hareket etmek, bazı şeyleri gözden kaçırmanıza neden olabilir. Küçük kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Çalışma düzeniniz ve sorumluluk alanınız konusunda inisiyatif alacağınız konularla karşılaşabilirsiniz.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla bağlantılı işlerinizde olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Beklentilerin karşılanacağı şartlar, yeni kişilerle ilişkiler yapıcı sonuçlar getirebilir. Eğitim planları ya da akademik hedefleri olanlarınız ise yeni bir araştırma içine girebilirsiniz. Haberleşme trafiğinin artması yanında, farklı düşünceler ve inançlar hakkında öğreneceğiniz bilgiler olacak.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda geçmişte yaptığınız bazı hataları tekrar yapmamak için olumlu niyetlerde bulunabilirsiniz. Kalbinizi sevgiye açmak size iyi gelecek.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok fazla tamamlanmamış göreviniz veya angarya iş, onları yapmanız için baskı hissetmenize yol açabilir, gereksiz bir stres ya da gerginlik yaşayabilirsiniz. Keninizi sakinleştirin, eğer bir kaçından bugün kurtulmanız gerekiyorsa panik yapmayın. Muhtemelen her zamankinden daha duygusal hissediyorsunuz, bu yüzden çevrenizdeki insanlardan da mutsuzluk kapabilirsiniz. Periyodik aralar verin ve yürüyüşe çıkın. Bu kafanızı boşaltmanıza ve daha net düşünmenize yardımcı olacaktır.

29 Haziran 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güvenilir bir arkadaş, bugün size bazı önemli geri bildirimler sağlayabilir. Saygın insanlardan, özellikle kadınlardan tavsiye almak, büyük gelişmelerle sonuçlanmalıdır. Hayatınıza bakın ve nerede daha iyi yapabileceğinizi belirlemeye çalışın! Bir duvara çarparsanız, hayatınızdaki kadınlara faydalı tavsiyeler için yönelebilirsiniz veya sadece dinlenmek bile yeterli gelebilir.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek istiyorsunuz. Entelektüel davranışlarınız sayesinde, istediğiniz kişilerin dikkatini çekme konusunda zorlanmayacaksınız. Motivasyon gücünüz yüksek.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sanki her şey kendiliğinden yerine oturuyor. Çevrenizdekilerin heyecanınızı ve canlılığınızı fark etmemesi mümkün değil. İşyerindeki tüm görevlerinizi başarıyla tamamladınız ve artık yeni projelere rahatça geçebilirsiniz. Özel hayatınızda bile, karşılaştığınız herkes üzerinde bıraktığınız umut verici izlenim sayesinde mutlu anlar yaşıyorsunuz. Zahmetsizce ulaştığınız bu başarılı dönemin keyfini, sona ermeden önce doya doya çıkarın.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazen biraz hoşgörü, etiketteki fiyatın çok ötesinde bir değere sahiptir. Günün ortasında bir köpük banyosu için kendinize zaman ayırın; bir kitapçıda gezinerek geçirdiğiniz lüks bir saat; uzun zamandır ihtiyaç duyduğunuz özel bir eşarp veya kıyafet. Bunlar bugün ruhunuzu dürtülemenin yollarından sadece birkaçı. Neden yapmıyorsunuz ki? Bunun için şu an kendinizi destekleyebilirsiniz.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olaylara fazla duygusal yaklaşıyorsunuz. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız, sizden saklanan gerçekler konusunda fevri davranmak yerine, beklemeyi yeğlemelisiniz. İlişkilerinizde güvensizlik duygusu içinde hareket ediyorsunuz. Parasal konularla ilgili kısa yolculuklar olabilir.

29 Haziran 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 03' 15" R
Ay
Balık
03° 03' 22"
Merkür
Koç
18° 10' 34"
Venüs
Boğa
04° 20' 13"
Mars
Koç
01° 48' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 25"
Satürn
Balık
16° 48' 37"
Uranüs
Boğa
22° 30' 09"
Neptün
Balık
28° 59' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 39"
Lilith
Başak
23° 38' 17"
True Node
Koç
15° 21' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>