Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Çözüme Ulaşıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşkta sakin bir gün olabilir. Büyük beklentiler olmadan daha rahat bir gün geçirebilirsin. Bir şeyler kendi halinde seni daha memnun edebilir. Kendini biraz geri çekebilirsin hatta.

İşyerinizde birisiyle asla yıldızınız barışmayacak gibi görünüyor. İkinizin de anlaşılmaz biçimde uzattığınız bu çekişmeveriminizi de düşürüyor. Bugün biraraya gelip konuşmanız için tesadüfler yaratılabilir. Değerlendirmekte isteksiz davranabilirsiniz.

Bugün para konularında kafan rahat olacak. Genel olarak bütün hafta var olan bu rahatlık bugün de devam edebilir. Masrafları dert edinmeyeceğin ve bir şeyleri kısmayacağın bir gün olabilir.

Kendini fazladan yoracak şeylere odaklanmaman gerekebilir. Daha sağlıklı ve daha iyi kararlar alabilmek için biraz dinlenmen gerekecek. Fırsat bulabildiğin zaman dinlenebilmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün daha rahat ve keyifli bir gün geçirmek için fırsat yaratabileceksin. Kendinden beklentilerini kontrol edebileceksin. Günü olduğu gibi yaşamak sana daha iyi gelecek.

26 Haziran 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, arkadaşlarınız bugün sizinle iletişime geçmek istese de her zamankinden daha az sosyal bir gününüzdesiniz. Bugün tahammül eşiğinizin azaldığını fark edeceksiniz ve normalde sinirlenmediğiniz konuların sizi gerginleştirdiğini göreceksiniz. Bu nedenle bugünün iletişim için iyi bir zaman olmadığını aklınızın bir köşesine yazın.

26 Haziran 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinde, saklı perde arkasındaki konular aydınlanıyor. Eğer evliliğinde sorunlar yaşıyorsan üçüncü kişilere rest çekeceksin. Bugün sana iyi gelmeyen konularda kesin bir çözüme ulaşıyorsun. Kendine yakın hissettiğin fakat uzakta olan arkadaşların ile yol ayrılıkları yaşayacaksın. Aile içerisinde yapılan konuşmalarda sorumlulukların gündeme gelebilir.

26 Haziran 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili bazı gerçekler ortaya çıkabilir ve siz bunları görmezden gelmek isteyebilirsiniz. Ancak bunun sorunu çözmeyeceğini kabul etmeli, karşılaştığınız durumlara tamamen kayıtsız kalmamalısınız. Anlaşılma, duygularını ifade etme isteği iki tarafta da baskın olabilir.

26 Haziran 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün psikolojik açıdan test edici olabilir. Bazı endişeler ya da sağlıkla ilgili koşullar yüzünden huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Olaylara daha yukarıdan bakmayı deneyin.

26 Haziran 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda tutku ve sevginin arttığı bir güne girebilirsiniz. Hayatı algılayış biçiminiz partnerinizle uyumlu hale gelebilir ve tartışmalar önlenebilir.

26 Haziran 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi göstermek için ideal bir gün, dolayısıyla elinizden geleni yapın. Yaptıklarınız için layık olduğunuz takdiri gördüğünüzden emin olun ve kendinize acıma tuzağına düşmeyin. Kendiniz olursanız insanlar zaten peşinizden gelecektir. Geleceğe dair planlar yapmak için bundan iyi bir zaman olamaz. Sağlam durun ve hedeflerinize odaklanın. Başkalarının motivasyon ve heveslerinin sizi yolunuzdan ayırmasına izin vermeyin.

26 Haziran 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir kişi bugün dünyanızı sarsabilir ya da en azından sizi hazırlıksız yakalayabilir. Gün, dikkatinizi kalite ve eşitlik konularına çeviriyor. Önemli bir kişi, belki de sizden vermeye hazır olduğunuzdan daha fazlasını isteyerek hiç beklemediğiniz bir anda yolunuza birkaç engel çıkarabilir. Öte yandan, bugün sizi için şaşırtıcı fırsatlar saklıyor olabilir.

26 Haziran 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel davranışlarınızla çevrenizde farklı olmayı başarıyorsunuz. Duygusallığınızla ilgili yaşadığınız alınganlıkların temelinde, düşüncelerinizden kaynaklanan egoistlik yatıyor. Tavırlarınızda biraz esneklik göstermelisiniz. Şartlarınızı zorlayacaksınız.

26 Haziran 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda neye elinizi atsanız başarıyorsunuz. Arkadaşlarınız, aileniz veçevrenizin enerjinize ve becerikliliğinize duyduğu hayranlık ve takdir, kendinize duyduğunuz güveni olağanüstü seviyelere taşıyacak. Havalara girmeyin ve bu kıymetli hediyeyi siz de çevrenizdekilere eşit derecede dağıtmaya özen gösterin. İşler yine ters gitmeye başladığında bu desteğin ne kadar değerli olduğunu siz de anlayacaksınız.

26 Haziran 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün maddi kaynaklarınız, borç, vergi konuları gündeme gelebilir ama kadınlardan destek görebilirsiniz. Ayrıca çalışma hayatınızdaki olumlu gelişmeler ve önemli fırsatlarla maddi kaynaklarınızı büyütebilirsiniz.

26 Haziran 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, küçük engellerin motivasyonunuzu bozmasına izin vermemelisiniz. Ay'ın bulunduğu konum, sizi aşan sıra dışı konular üzerinde çalışmanızı gerektirebilir. Güçten yanasınız ama çevrenize yardım etmeyi de seviyorsunuz.

26 Haziran 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 12' 45" R
Ay
Balık
20° 16' 27"
Merkür
Koç
18° 54' 03"
Venüs
Boğa
05° 48' 29"
Mars
Koç
02° 43' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 12"
Satürn
Balık
16° 54' 40"
Uranüs
Boğa
22° 34' 16"
Neptün
Balık
29° 01' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 37"
Lilith
Başak
23° 46' 14"
True Node
Koç
15° 23' 20"
Son Güncelleme : 04/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>