Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yoğunluğun Artıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk konusunda verdiğin kararlar sayesinde bugün rahat olabilirsin. Geçmişte aldığın kararlar sayesinde bugün adımlarını daha düzgün attığını göreceksin çünkü. Bu tavrın aşkta sana daha iyi şanslar getirecek.

İşyerinizde birisiyle epeyce uzattığınız çekişmeveriminizi düşürüyor. Bugün, önemli bir konuda bir araya gelip konuşmanız için diğer çalışma arkadaşlarınız tarafından biraz baskı görebilirsiniz.

İleriye dönük yaptığın planların düşündüğün gibi gitmesi seni mutlu edecek bugün. Başkafırsatları hakkında girişimlerde bulunmayı düşünebilirsin bugün. Doğru plan ve program sayesinde halledemeyeceğinolmayabilir, bugünün kıymetini bilmelisin.

Gün içerisinde ilgilenmen gereken birden fazla işin olabilir. Ve bu işlere yetişebilmek için de enerjini sağlam tutman gerekecek. Yediklerine ve içtiklerine özen göstermek bu açıdan sana fayda sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla beraber her zamankinden farklı aktiviteler peşinde koşmak isteyebilirsin bugün. Yepyeni maceralara girmek hayata karşı bakışını değiştirebilir, seni canlandırabilir. Daha cesur ve güçlü hissetmen mümkün bugün.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, aile sorunları bugün önemli bir rol oynuyor. Problemleri çözebilmek için samimi adımlar atın ve plan yapmadan hareket edin. Genel olarak, enerjinizle biraz ayrılmış hissedebilirsiniz. Şu anda büyük adımlar atmanız gerektiğini düşünmeyin. Daha çok uğruna çalıştığınız şeyden keyif alma zamanı. Geri çekilin ve tüm sıkı çalışmanızın ödüllerini toplayın.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde isteklerini uygulamaya geçirmek istediğinde kısa zamanda net sonuçlar elde edemeyebilirsin. Temkinli ve tedbirli olmanda yarar var. Eğer çalışan bir Akrep burcuysan, kariyer hayatında yoğunluğunu artıracak işlere imza atabilirsin. Stilinde değişiklik fikri için soluğu güzellik salonunda alabilir, saç stilini değiştirmek isteyebilirsin.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tatil planlarınızı netleştirip o tarihe kadar tüm işlerinizi tamamlamak için çalışabilirsiniz. Aynı anda birçok işle ilgilenmek, zamanı doğru kullanmak sözkonusu olabilir. Sözlerinize ve hareketlerinize dikkat etmeniz, sizi istenmeyen kırgınlıklardan ve küçük kazalardan koruyacaktır.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Biraz esnek olmalı, bu ara kronikleşen bağımlılıklarınıza göz atmalısınız. Duygusal açıdan huzursuz edici bağları bu sayede aşma şansınız olacak. Çift durumların getirdiği riskler ortak para konularını öne çıkarabilir. Geçmişte yaşanan fikir ayrılıklarına dikkat edin. Kişisel adımlarınızda ise acele etmeyin. İşten kaynaklanan zorunlu sorumluluklar sizi zorlayabilir.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şey beklediğinizden daha hızlı gerçekleşerek sizde rahatlama hissi yaratabilir. Şansınız açık ve yeteneklerinizi sergilemek için uygun bir gündesiniz.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün en iyisi kendinizi günün akışına bırakmak. Telefon çağrılarını, sosyal ziyaretleri ve kişisel toplantıları yönetmekle çok meşgul olabilirsiniz. Biraz soluklanmak bile zor gelebilir. Bunların altında ezilmemeye çalışın. Teker teker halledin. Ara verme ihtiyacı duyarsanız, kısa bir mola verin. Birkaç dakika meditasyon yapın. Biraz derin nefes alın ve dikkatinizin dağılmasına ya da kafanızın karışmasına izin vermeyin. Çok yakında bir sonraki zorlukla baş etmek için hazır hissedeceksiniz.

27 Haziran 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli bilgiler gelen kutunuza dolmak üzere olabilir. Bugünün enerjisi, özel ilişkilerinize tartışma için oldukça ciddi bir konuyu masaya getiriyor. Siz ve özel biri bir konu etrafında çabalıyorsanız, sonunda sorun çözülebilir. Bu yüzden sırf gerilimden kaçınmak için konuyu dağıtmaya çalışmayın. Muhtemelen bu durumla başa çıkmanız gerekecek.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi huzursuz hissediyorsunuz. Hedeflerinize doğru yol almanız, siz mutlu etse de, isteklerinizde çoğulluk olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz. Üstlerinize karşı saygılı olmakta yarar var siz de biliyorsunuz.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son zamanlarda belirsizlikten bıktıysanız ve bir türlü karar veremiyorsanız, sonunda her şeyi daha parlak bir ışıkta görebileceksiniz. Kendinizi, verdiğiniz bir kararın iyi sonucunu görebilecek kadar aklı başında hissedeceksiniz. Artık sorunlara farklı perspektiflerden bakabilecek ve tüm açılardan kabul görecek bir uzlaşma noktası bulabileceksiniz.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün her şeyi dengede tutmak için, birisinin duruma dair gerçekle örtüşmeyen fikirleri hakkında dürüst olup lafınızı esirgememeniz gerekebilir. Bir kişinin egosunu uykudan uyandırmaktan çekinmeyin. Tabiatınız gereği şu anda sorun çıkarmak istemeyebilirsiniz, ancak büyük olasılıkla, bu tür bir eylem her şeyin çözümü. Hiç kimse gerçeğin karşısında duramaz, bu nedenle onu tüm dünyaya haykırmaktan korkmayın.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularla ilgili bazı gizlilik söz konusu olabilir. Bugün Ay'dan aldığınız etki sizi bağımlı olduğunuz konularda daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini takip ediyorsunuz.

27 Haziran 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 08' 19" R
Ay
Balık
19° 09' 53"
Merkür
Koç
18° 51' 06"
Venüs
Boğa
05° 42' 51"
Mars
Koç
02° 40' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 08"
Satürn
Balık
16° 54' 17"
Uranüs
Boğa
22° 34' 00"
Neptün
Balık
29° 01' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 22"
Lilith
Başak
23° 45' 44"
True Node
Koç
15° 23' 13"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>