Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Stresten Uzaklaşıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2022, Salı

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün hoşlandığın kişinin tavırlarından onun neler hissettiğini daha net görebileceksin. Aşka dair bazı şeyleri biraz da kendi iç sesine sorman gerekecek. Ve içine sinmeyen hiçbir şeye evet dememek de seni bu konuda iyi bir noktaya getirebilir.

Kariyerinizle ilgili önemli bir dönüm noktasındasınız. Çalışma temponuzun oldukça yüksek olması başarıyı getirecektir. Performansınızı düşürmeyin, terfi edebilirsiniz.

İş ve gelişim konuları el ele gidebilir bugün. Her zamankinden daha fazlasına odaklanabilir, her zamankinden daha fazlasını elde edebilirsin. Bu tür konularda daha keyifli gelişmeler elde etmek adına güzel girişimlerin olacak. İş ve maddiyat sana iyi bir gelecek kazandırabilir.

Kendini daha iyi hissetmek için biraz dinlenmen gerekebilir. Ama dinlenmek tembellik etmek demek değildir. Bazen sadece bilgisayar ekranlarından uzak durmak bile bu konuda yeterli olabilir. Kendini bu konularda geliştirmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birçok farklı konudan ilham alabilirsin. Etrafında olan bitenden daha fazla etkilenmen olası. Güzel şeyleri kendine çekip daha keyifli bir gün geçirmek için biraz çaba göstermen gerekebilir. İlham alacağın şeyleri iyi seçmelisin.

28 Haziran 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yaklaşan yeni ay, önümüzdeki birkaç gün içinde eğlenceli zamanlar bekleyebileceğiniz anlamına geliyor, ancak bunun sizi nihai hedefinizden uzaklaştırmasına izin vermeyin. Gözünüzü ödülden bir an bile ayırırsanız, sonsuza kadar gözden kaybolabilirsiniz.

28 Haziran 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlulukların arttıkça kaygılarını yönetme konusunda zorluklarla karşılaşıyor olabilirsin. Özellikle bugün plansız bir şekilde gelişen olaylar, işlerinde kesintiye yol açacak. Maddi konularda düzenlemeye gitmeni gerektirecek durumlarla karşılaşabilirsin. Akşam saatlerinde günün stresini atmak için arkadaşlarınla bir araya gelme planların olabilir.

28 Haziran 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim konularınızı hızlandırabilir, sonuç almak için çalışmalarınızı arttırabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek, zamanı daha etkin kullanabilmek adına planlarınızı uygulamaya koyuyorsunuz. Çalışma ortamınızdaki ve günlük rutinlerinizdeki hareketliliğin yönünü kendinize çevirme zamanındasınız. Uzun vadeli tatil planlarını gündeme alabilirsiniz.

28 Haziran 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün erken saatlerindeortamında ve günlük rutinlerinizde biraz canınızı sıkan olaylar yaşanabilir. Ancak öğleden sonra uzun süredir planladığınız konulara yöneliyorsunuz. Üzerinde çalıştığınız yurt dışı işlerin sonuçlarına yaklaştığınız bu dönem önemli. Ticari faaliyetlerin, belki ihracat, ithalat işlemlerinin getireceği yolculuklar olabilir. Ortaklaşa anlaşmalar, verilen sözlerin getirdiği aksaklıklar sizi meşgul edecektir.

28 Haziran 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzak gördüğünüz kişilerle beklenmedik bağlantılar kurabilir,konusunda yaratıcılığınız ve fikirlerinizi başka insanlara da açmak için fırsat kollayabilirsiniz.

28 Haziran 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen af dilemek izin istemekten daha kolaydır. Eğer bugün yapmak istediğin bir şey varsa yap. Sonuçlar mükemmel olmayabilir ama yaptığın şeyler için değil; yapmadığın şeyler için pişman olup kendini yiyip bitirdiğini fark edeceksin. Tehlikeli yaşamaktan çekinmemelisin.

28 Haziran 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En rutin meseleler bile bugün beklenmedik bir şekilde zevkli olabilir. Her zaman hakkında aynı şeyi düşündüğünüz bir konuda bugün bir şans daha vermek, sizi farklı yerlere götürebilir. Ayrıca öz bakıma odaklanmak için iyi bir zaman, bu yüzden kendinizi beslediğinizden emin olun. Bugün hayatınızda ne kadar önemli olacak biriyle tanıştığınızı bilemezsiniz!

28 Haziran 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda açılmaktan ve genişlemekten yanasınız. Partnerinizin size sunacağı tekliflerden yola çıkarak, kısa sürede isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Bazı alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin vermemelisiniz.

28 Haziran 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte başarılısınız - hiç kimse fark etmese veya herhangi bir takdir göstermese bile, başkalarına yardım etmeye ve destek olmaya her an hazır olmanız size fayda sağlayacak. Sevdikleriniz size destek vermek istiyor. Şu anda sahnede kimse olmasa da, gerçek aşkı bulmak için bir gözünüzü açık tutmanız gerekebilir. Tembellik ve isteksizlik zamanı geçti – enerjiniz artık sınır tanımıyor.

28 Haziran 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz. Aşk, çocuk, hobi konusunda ise belirsiz bir dönemde gibi hissedebilir, önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz.

28 Haziran 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başarınızı, biraz da iletişim içinde olduğunuz kişilerin mantığına hitap ettiğiniz zaman yakalıyorsunuz. Bugün kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız. Şansınız size yardım ediyor.

28 Haziran 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 59' 25" R
Ay
Balık
16° 56' 57"
Merkür
Koç
18° 45' 16"
Venüs
Boğa
05° 31' 33"
Mars
Koç
02° 33' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 59"
Satürn
Balık
16° 53' 31"
Uranüs
Boğa
22° 33' 28"
Neptün
Balık
29° 01' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 52"
Lilith
Başak
23° 44' 43"
True Node
Koç
15° 22' 60"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>