Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Rehavete Dikkat! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin insan ile birlikte yeni ortamlara girmek ilişki hakkında farklı fikirlere odaklanmanı kolaylaştırabilir. Sevdiğin insanın farklı taraflarını keşfedip onu daha çok tanımaya başlaman, bu aşktan ne bekleyeceğini de netleştirebilir.

Doğru zamanlamayla eğildiğiniz bir sorunda sevinçleriniz olacak. İkna yeteneğiniz size genellikle kazandırıyor, ama bir konudaki ısrarınız, siziyaşamınızda dönüşü olmayan bir yola doğru sürükleyebilir.

Yeni fırsatlar konusunda daha cesur davranmak seni diğerlerinden daha öne çıkarabilir. Yanındaki insanlar senin bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak isteyebilir hatta bugün. Onlara yardımcı olmak yöntemini tekrar düşünmeni de sağlayabilir.

Daha sağlıklı bir gelecek için radikal kararlar alabilirsin bugün. Alışkanlıkların hakkında daha cesur kararlar alıp daha etkili önlemler için harekete geçebilirsin hatta. Yemek düzenini gözden geçirmekte, yağdan uzak durmakta yarar var o yüzden.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki olayları kontrol etmeye çalışmak senin için çok yorucu olabilir bugün. Olayları akışına bırakıp gidişata göre tepki vermek senin için daha iyi olabilir o yüzden. Kendini boş yere üzmekten ve yormaktan vazgeçmelisin.

30 Haziran 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazılarınızın uygun yatırımlar için bir finans uzmanının yardımına ihtiyacı olabilir. Daha sonra sorunlara neden olabileceğinden,yerinde açık uçlu konulara karşı dikkatli olmalısınız. Partnerinizle bir konuda uzlaşmaya çalışacaksınız.

30 Haziran 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinden memnun olmayan bir Akrep burcuysan, evini değiştirmek için hazırlık yapmaya başlayacaksın. Ailevi konularda ayakları yere basan kararlar veriyorsun. Aile büyükleri tarafından takdir ediliyor oluşun nedeniyle, rehavete kapılabilirsin. Modayı yakından takip ediyor oluşun, masraflarını artırabilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerin önem kazandığı bir gün olabilir. Değer verdiğiniz insanlara vakit ayırmak, var olan durumu iyileştirmek adına size olanak tanıyacaktır. Yan gelir elde etmek ilgili düşünceleriniz hızlanabilir. Kendi çabalarınız kadar aileniz tarafından gelecek olan destekler de yoğun ve hızlı geçecek bir süreci başlatabilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Tüm gün boyunca yabancılarla ilgili işleriniz ve karşılıklı beklentilerin sonuçları üzerinde kafa yoracaksınız. Günün ilerleyen saatlerine kadar işle ilgili kısa yolculuklar ve görüşmeler sürebilir. Sonrahayatına yönelik kararlar ve somut beklentiler öne çıkacak. Daha fazla dikkat çekmeyi başaracaksınız. Sorumluluk getiren pek çok konuya hâkim olma beceriniz göstereceksiniz.

30 Haziran 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluklarınızı bir kenara bırakıp eğlenmeyi de öğrenmeniz gerekmekte. Aşırı ciddi olmakta ısrarcı olan yönünüz sizi seven insalara karşı ürkütücü gelebilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ne olursa olsun, tek bir felsefeye ve bakış açısına bağlı kalmanın şimdi sırası değil.Hangi yoldan gitmek gerektiğine karar veremiyor olman sebebiyle rahatsız hissedebilirsin, fakat bu sorgulamalar sana iyi gelecektir. Elindeki fenerle olayı araştırmaya devam et bakalım, ancak bu şekilde tekrar sağlam bir umut kazanabilirsin! Sadece senin için ısmarlanmış, hepsinden güzel bir umut olacak bu!

30 Haziran 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi uzaklarda nelerin beklediğini düşünebilir, farklı ihtimaller arasında kaybolabilirsiniz. Bu sizi hayal kurmaya teşvik ediyorsa iyi ancak sadece keşke cümleleri kuruyor ve zamanınızı boşa harcıyorsanız odağınızı derhal değiştirmelisiniz. Bugün tamamen bakış açınızı genişletmekle ilgilidir, bu yüzden size bunu sağlayabilecek kişilerle ve olaylarla haşır neşir olmaya çalışın.

30 Haziran 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Hayatınızda bazı değişikliklerin arifesindesiniz. Planlarınızı yaparken, partnerinizin fikirlerini de almalısınız fakat sizin düşünceniz daha baskın.

30 Haziran 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve ruhsal açıdan güzel bir denge içindesiniz. Dışarıdan da yolunuza taş koyan olmayacak. Aksine, çevrenizdeki insanlar son derece samimi ve yardımcı yaklaşımlarıyla hayatınızı daha da güzelleştirecek. Enerjiniz yüksek olduğundan, içinizden gelen ne varsa yapabilirsiniz. Ama dikkatli olun ve yaptıklarınızın sizi hangi noktalara götüreceğini de hesaba katın, ileride her şeyin bu kadar kolay olmayacağı dönemler de olacak.

30 Haziran 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün seyahat, eğitim, yurt dışı konularıyla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızda çevrenizdeki eril figürlerle tartışma içinde kalabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza dikkat etmelisiniz. İletişim sorunlar, yakın çevre ya da kardeşlerin manipülasyonuna ise dikkat etmelisiniz.

30 Haziran 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi duygusal anlamda kısıtlanmış hissediyorsunuz. İsteklerinizde aşırıya kaçmadığınız müddetçe sorun çıkmayacaktır. Güven duygunuzu dengeli kullanmalısınız. Yaşam kalitenizde yükseliş olacak. Karşınızdaki kişinin düşünceleri önem kazanıyor.

30 Haziran 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 57' 22" R
Ay
Başak
23° 17' 14"
Merkür
Koç
17° 00' 24"
Venüs
Koç
19° 00' 28"
Mars
Balık
22° 12' 27"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 24"
Satürn
Balık
15° 40' 11"
Uranüs
Boğa
21° 48' 02"
Neptün
Balık
28° 35' 56"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 00"
Lilith
Başak
22° 15' 31"
True Node
Koç
15° 38' 08"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>