Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İkili İlişkilerde Ne İstediğini Açıkça Dile Getiriyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2019, Çarşamba

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Aşk hayatınızdaki mevcut veya potansiyel partneriniz görüş alanınızdan düşebilir ve telefon görüşmelerinize dönmeyebilir. Bu kişinin ilgisini kaybettiğinizi düşünerek paniğe kapılabilirsiniz. Hemen sonuca varmayın. Belki de diğer meselelerle ilgileniyordur. Şu sözü hatırlayın: Bir şeyi seviyorsanız, bırakın gitsin. Dönerse sizindir, dönmezse zaten hiç sizin olmamıştır.

Bugün, yaşamınızdaki büyük ve yavaş ilerleyen şeylere uyum sağlamak için çalışmanız gereken bir gün. Hem parasal hem de duygusal olarak uzun vadeli yatırımlar yapmayı düşünün. Şu anda sizin için büyük bir refah görünüyor, ancak başkaları tarafından aldatılmaktan kendinizi koruyun. Hazır cevap ve her şeyi vaat edip ancak hiçbir şey sağlamayan insanlara dikkat edin. Neyin gerçek neyin gerçek olmadığını ortaya çıkarabileceğiniz konusunda kendinize güvenebilirsiniz.

Bugün bir miktar beklenmedik para elinize geçebilir. Belki size borcu olan bir arkadaşınız sonunda borcunu ödeyebilir ya da ekstra para kazanmak için beklenmedik bir fırsat yakalayabilirsiniz. Aşk hayatınız da yolunda gidiyor, siz ve sevgili adayınız sıcak ve duygusal hisler yaşıyorsunuz. Favori restaurantınıza gidin ve bu şansınızı kutlayın, sonrasında kontrol sizde!

Sıradışı ve garip olmakta kendini özgür hisset. Gerçeklikten biraz uzaklaş. Daha özgür bir düşünce yapısına gir. Birkaç film kirala; daha da iyisi kendin film yap! Kendini kıyafetler al; duvarlarını boya, evini dekore et. İçindeki özgür ruh bırak dışarı çıksın. En büyük fantezilerini insanlarla paylaş. Bırak hayallerin bugünü yönetsin.Yüksek seviyedeki önsezileriniz ve diğer insanları anlama yetiniz sosyal bir ortamda ilgi odağı olmanıza sebebiyet verebilir. Bilginiz ve tecrübeniz bir olup size bir bilgelik getirecek ve öngörüleriniz bazı şeyleri yaparken daha etkili yollar gösterebilir. Bu durumu muhtemelen diğer insanlara da ileteceksiniz, özellikle şu sıralar yaşadığı özel durumlar hakkında bir kişi size sorular sorabilir. Ama mizahı elden bırakmayın! Hayat yeterince ciddi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı tatlı rüzgarların duygusal hayatınızda esmeye başlaması çok olası. Yenilenmiş ve enerjik hissedeceksiniz! Örneğin, yurt dışında yaşamayı düşünebilirsiniz, bu da sizi ve partnerinizi beraber bir gelecek düşünmeye sevk edebilir. Takım ilişkisini güçlendirmek için büyük bir proje gibisi yok, sence de öyle değil mi?

20 Kasım 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

00:10-04:54 aralığında Ay, bugün boşlukta ilerliyor. Saat 04:54 olduğunda Başak burcuna geçiyor. Böylelikle güne şanslı başlayanlardan oluyorsunuz. Ay ve Uranüs arasındaki güzel etkiyle birlikte hiç beklemediğiniz şekilde güzel olaylar yaşayabilirsiniz. Sizin diğer enerjinizi yükselten şey ise Merkür olacaktır. Burcunuzdaki Merkür retrosu 22:11'de sona eriyor. Artık aksilikler peşinizi bırakıyor olacak.

20 Kasım 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi ihtiyaçlarını geri plana attığını düşünüp, bugün kendine yönelebilir, gelecek ile ilgili yatırım yapma kararları alabilirsin. Maddi anlamda yeni kazanç kapıları için insanlarla iletişime geçeceksin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, ilişkine dair güven duygusunu yeniden sorgulayabilirsin. İçine atmaktansa, açık açık konuşmayı tercih edebilirsin. Çocukları olan bir Akrep burcuysan, doğru iletişimin nasıl olması gerektiğine dair konuşma yapabilirsin. Sanatla ilgilenen bir Akrep burcuysan, sergi ya da söyleşiye katılabilirsin. Felsefi ve edebi konulara olan ilgin, daha profesyonel bir araştırmaya dönebilir.

20 Kasım 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde yeni bir yön yakalamayı seçmelisiniz. Sorun yaşadığınız ilişkinizi sonlandırabilir ve ekonomik anlamda yepyeni kararlarda alabilirsiniz. Kendinizi cesaretlendirmeli ve hedefe odaklı ilerlemelisiniz.

20 Kasım 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili yeni beklentiler içine gireceğiniz bir gündesiniz. Çalışma hayatınızda alacağınız desteklerle, işlerinizi daha kolay sonuç alabileceksiniz. Ümit ettiğiniz konularda yapıcı koşullar söz konusu. Gün içinde zevk aldığınız şeyler için harcama yapmaktan çekinmeyeceksiniz. Akşam arkadaşlarınızla birlikte plan yapmak iyi olabilir.

20 Kasım 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu ve verimli bir süreçten geçmektesiniz. Sosyal olarak kendinizi sınırlanmış hissetseniz de partnerinizle iç huzuru yakalayabiliyorsunuz

20 Kasım 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzun yöneticisi Mars bugünden itibaren burcunuzda ilerliyor olacak. Hayatınızın kontrolünü daha çok elinize alabilir, ilişkilerinizde söz sahibi olabilir, girişimci tarafınızı daha çok öne çıkarabilirsiniz. Mars size enerji getiriyor, ancak bunu doğru ve yerinde kullanmaya özen göstermelisiniz, aksi takdirde yıpratıcı olabilir.

20 Kasım 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha önceki günlerde aldığınız sağlıklı yaşam kararlarını hala uygulamaya başlamamış gibisiniz. Hatta bunun tam tersi şekilde çok kötü besleniyorsunuz. Sağlıkla ilgili koyduğunuz hedefleri hatırlamanın tam zamanı.

20 Kasım 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcundaki Ay, sizin arkadaşlarınızla rahat ama üretken bir gün geçirmenizi sağlar.Eleştirel konuşmalardan çıkarılan dersler, alacağınız kararları ve geleceğe dair görüşlerinizi destekler. Toprak alım satımı, organik tarım, sağlıklı beslenme günün gündemini oluşturur.

20 Kasım 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

20 Kasım 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamdaki hırslarınızın arttığını fark edebilirsiniz. Biraz daha sabır. Zorlandığınız konularda güzel haberler alabilirsiniz. Değer verdiğiniz kişilerle ilgili sorunlarınız da yavaş yavaş çözülecek. Ancak rehavete sakın kapılmayın. Çok çalışmanız ve hakkını almanız gereken zamanlardan geçiyorsunuz.

20 Kasım 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; uzun zamandır kendinle yaptığın iç hesaplaşmayı bırakarak, fikirlerini, algını ve motivasyonunu dış dünyaya yöneltebilirsin. Gün içinde sürpriz ve değişken koşullara açık olabilir,birliklerinden fayda sağlayabilirsin. Hedeflerine doğru azimle ilerlemen mümkün ama bunu hırsla karıştırmamanda fayda var.

20 Kasım 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 28' 13" R
Ay
Akrep
19° 05' 15" R
Merkür
Koç
15° 59' 10"
Venüs
Koç
24° 43' 07"
Mars
Balık
25° 47' 27"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 22"
Satürn
Balık
16° 06' 45"
Uranüs
Boğa
22° 03' 30"
Neptün
Balık
28° 44' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 22' 06"
Lilith
Başak
22° 46' 20"
True Node
Koç
15° 35' 54"
Son Güncelleme : 25/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>