Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
El Elden Üstündür Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün çok uzun süredir olduğunuzdan daha kendinden emin ve rahat hissediyorsunuz. Söyleyebileceğimiz tek şey şu ki; zamanı geldi! Çok başarılısınız ancak neden bunu kabul etmekte zorlanıyorsunuz? Ah, peki önemli olan, sonunda elde ettiğiniz şey. Arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle biraz rahatlamak ve sosyalleşmek için başınızı masanızdan yeterince yukarı kaldırmaya çalışın. İşe o kadar odaklandınız ki, ilişkilerinize çok zaman ayıramadınız. Bugün değer verdiğiniz insanlarla kaliteli zaman geçirin.

Atmosfer bugün karışık ve gergin. Mesleki yaşamınızda, neyin "işe yaradığını" ve neyin işe yaramadığını bilirsiniz. Ne yazık ki,arkadaşlarınız aradaki farkı bilmiyormuş gibi hissediyorsunuz ve disiplin eksikliği olduğunu düşündüğünüz için rahatsız olabilirsiniz. Bununla birlikte, bazen rahatsızlığın içinde, sadece yumurtadan çıkmayı bekleyen harika bir fikir vardır ve bunu görebilecek tek kişi siz olabilirsiniz ...

Bugün zaman duracak ve hatta geçmişe gideceksiniz. Motivasyonunuz üzerinde uzun uzadıya düşünmek için bu duraklama iyi olabilir. Burç haritanız, başka birinin geleceğini ilgilendiren sorunlara çözüm bulabileceğinizi söylüyor. Belki de, kendi geleceğinizi düşünürken de aynı derecede vakit ayırmalısınız.

Bugün sabırlı olmaya yönelmelisin. Yüzlerce görev bitirme modunda olabilirsin ama bir kerede bir proje çok daha gerçekçi görünüyor! “Büyük bir atılım”ın hayalini kuruyorsun, adeta Hollywood senaryoları tarzı bir şeyler bekliyorsun. Kariyerin adına belirli kapılar açılmadan önce biraz daha vakit geçmesi gerekebilir. Şimdilik sakince nefes al ve rahatla! Başarı seni yakında bulacaktır.Bugün aklını besle. Şüphesiz aktif ve sosyal olmanın keyfini çıkarırken, şansınız da aynı derece çabuk sıkılacak. Bu bir Yay için klasik bir durumdur; kendinizi en iyi şekilde hissetmeniz için sürekli ve ilgi çekici bir malzeme kaynağı sağlamanız gerekecek. İlginç olduğunu düşündüğünüz veya yeni bir hobi edineceğiniz bir konu keşfedin. Zihninizi canlandırın böylece vücudunuz da daha enerjik olacak. Olaylardan uzaklaşamazsan, bunun için interneti kullan.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün değişim tutkusu içindesiniz. Gündelik hayatınızın parçası olan şeyler aklınıza yatmıyor mu? Size zaman kaybı ya da ahlaki açıdan yanlış gibi mi görünüyor? Öyleyse harekete geçme zamanı! Siyasi bir amaç için gönüllü olabilir, hatta yerel seçimlere katılabilirsiniz. Fikirlerinizi açıklayacağınız bir konuşma ya da sunum hazırlayabilirsiniz. Zihninizin netliği sayesinde geliştirilmesi gereken noktaları ayırt edebileceksiniz. Gözlemlerinizi paylaşmanın ve destek toplamanın bir yolunu bulun.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde bir süredir bastırdığınız, içinizde tuttuğunuz duygu ve düşünceleri dile getirebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili bir cesaret gösterebilir, tamam veya devam durumları içinde olabilirsiniz.

19 Kasım 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yardımsever tavrın öne çıkıyor. Yakın bir arkadaşına zor zamanında destek olacak ve onu yalnız bırakmayacaksın. Dün toprak burcunda gerçekleşen Ay tutulması, bugün güzel haberler duymanı sağlayabilir. Hukuksal konular çözüme kavuşabilir. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinle baş başa geçecek özel bir hafta sonu planı yapmak isteyebilirsin. Beslenme düzeninde değişiklik yapmak için farklı mutfak lezzetlerini deneyimleyebilirsin.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde tutkularınızı dile getiriyorsunuz. İstek ve beklentilerinizde açık sözlü olmak isteyeceksiniz. Karşı taraftan da bu konuda aynı beklentiler içinde olmanız sizin merakınızı tetikleyebilir. Beklenti ve istekleriniz konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ya da yakın arkadaşlarınızla ilgili olabilecek bir çaba içerisinde olabilirsiniz. Ancak bu konularda tam olarak karar veremeyebilirsiniz.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinizle birlikte olmak size mutluluk veriyor. Bu yüzden iyi planlama yapmalı ve herhangi bir konuda hamle yapmadan önce iyi düşünmelisiniz...

19 Kasım 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aklınız oradan oraya savruluyor olabilir ve asıl düşündüğünüz şeye odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi başkalarına açık ve tutarlı şekilde ifade etmek daha da güç olabilir. Sadede gelinceye kadar lafı biraz dolandırabilir, kastettiğiniz şeyi söylediğinizden bir türlü emin olamayabilirsiniz.

20 Kasım 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Elbette, o büyük yaşam hedefinize ulaşmadan önce daha kat edilmesi gereken uzun bir yol olabilir. Ancak bu, şimdiye kadar yaptığınız tüm ilerlemeleri görmezden gelmeniz gerektiği anlamına gelmez! Minik kilometre taşlarını bugün kutlayın ve yolculuğun keyfini çıkarın. Çekiciliğin denklemin sadece bir parçası olduğunu unutmayın, gerçek ilişkiler istiyorsanız emek, zaman ve saygı göstermelisiniz.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde, partnerinize haksızlık yapmama eğilimdesiniz. Onun düşüncelerinden yola çıkarak, bazı problemlerinizin üstesinden gelebileceksiniz. Dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecektir.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki birçok yeni fırsat var. İşyerinizde yepyeni eğilimleri başlatan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınız da değişikliklerle dolu. Yeni gelen insanlara kucak açın, şimdiki arkadaşlarınıza yenilerinin de eklenebileceğini göreceksiniz.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karmaşık durumlarla karşılaşmamak için mücadele etmeniz gerekebilir. Kendinizi yoğun baskı altında hissedebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Etkin adımlar atmak için beklemede kalmanızın çok daha iyi olabileceğini de unutmayın. Şartlara uygun adımlar atmayı başardığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatının tartışmaları, inatlaşmaları ilişkinizi yıpratıyor. İlişkinize heyecan gerekiyor, her ikiniz de değişime olumlu bakarsanız beraberliğiniz tekrar canlanabilir. Birtakım kişilerle girdiğiniz para ortaklıkları size kazanç getirmek üzere. Mesleğinizde takdir toplamayı seviyorsunuz, fakat çok yorulup sağlığınızı bozmamak için enerjinizi dikkatli kullanmanız gerekebilir. Kendinize sağlık açısından biraz daha itina etmeniz önemli. Şu anda bir sorun yok ama, ilerleyen yaşlara da hazır olmalısınız.

20 Kasım 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 20' 36"
Ay
Akrep
14° 12' 39"
Merkür
Koç
26° 03' 03"
Venüs
Balık
20° 35' 01"
Mars
Balık
04° 19' 29"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 11"
Satürn
Balık
13° 12' 25"
Uranüs
Boğa
20° 37' 24"
Neptün
Balık
27° 46' 40"
Plüton
Kova
01° 48' 45"
Chiron
Koç
18° 44' 42"
Lilith
Başak
19° 42' 17"
True Node
Koç
15° 35' 28"
Son Güncelleme : 28/03/2024 16:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>