Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Çözüm Aramalısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2020, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Geniş ailenizle bir araya gelmekten hoşlanacağınız ve bir süredir görmediğiniz akrabalarınızı ziyaret edebileceğiniz bir zaman olabilir. Kuzeninizi, teyzenizi ya da büyük anne-babanızı telefonla arayabilirsiniz. Onları bir öğle yemeğine çağırmak veya bir yerde görüşmek için bir buluşma ayarlayın. Zaman çok hızlı akıyor ve sevdiklerinizle teması kesmek kolay. Zamanı durdurun ve bugünü ailenizle geçirin. Kardeşleriniz, yiğenleriniz ve kuzenlerinizle olmaktan keyif alabilirsiniz.

Karmaşık problemleri analiz ederken size yol gösteren gezegensel enerji sebebiyle, konsantrasyon gücünüz bugün yüksek. Bir bilgisayar programcısı iseniz, bu, sistem genelindeki sorunların giderilmesi ve bazı şeyleri iyileştirmenin net yolunu görmek için iyi bir gün. Çok sayıda iniş ve çıkışı olan kişisel bir ilişki üzerine düşünüyorsanız, aniden bunun iyileştirilebileceği bir yol göreceksiniz. Vizyonunuz bugün geniş ve global çözümler bulma yeteneğiniz de geliştirilmiş.

Bugün para harcama konusunda sınırları zorlayabilirsiniz dikkat edin. Şu konuda hiç şüphe yok ki: Alışverişi çok seviyorsunuz! Fakat bugün elbise dolabınızı size hiç yakışmayan şeylerle dolduracak kadar çok fazla şey alabilme riskiniz var. Onun yerine, alışveriş eğilimlerinizi farklı şeylerde kullanın. Örneğin, bir kütüphaneye veya müzeye gidin. Buralarda, bir kuruş harcamadan sanatın zenginliğinin tadını çıkarabilirsiniz.

Derin bir nefes al çünkü iyi olacaksın. Zor zamanlardan geçiyorsun ama seni destekleyecek insanlar çevrende. Seni anlıyorlar, o yüzden yalnız değilsin. Bunu da hep yaptığın gibi aşacaksın, merak etme. İşleri ağırdan al ve yeni yaşam tarzları keşfet. Şu anda çok da fazla büyük değişiklikler yapma yoksa kafayı yemen mümkün.An itibariyla yoğun bir iletişim rüzgarı esebilir. Bir gün içinde onlarca e-posta alabilirsiniz. Ve bir sürü ziyaretçiniz olabilir! Sizi sekteye uğratacak hiçbir şeye elinizden geldiğince izin vermemeye çalışın. Bugün bitirmeniz gereken işlerin bir listesini oluşturun. Kendinize bir yol çizebilirseniz, gün içinde bazı bölünmeler dahi yaşasanız, kısa süre içinde her şeyi rayına oturtacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dünyanda meydana gelen bir kasırga gibi, sana ait olup da tam bağlanmamış olan herhangi bir şey yakalanmaya, daireler çizerek etrafta uçmaya ve yüzlerce metre uzağa savrulmaya eğilimlidir. Hayatınızdaki her şeyin yerli yerinde ve güvende olduğundan emin olarak kendinizi bu rüzgar için hazırlayın. İlki düzgün bir şekilde sabitlenene kadar başka bir projeye başlamayın.

20 Mart 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Seyahat yapmak, macera dolu anlar yaşamak isteyebilirsiniz. Heyecan verici ilgi alanları hakkında bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Ancak bu düşüncelerinizi ileri bir tarihe ertelemeniz iyi olacaktır.

20 Mart 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerde gereğinden daha fazla kasılabilirsin. Hem kendini anlatma konusunda hem de karşındaki insanı anlama konusunda performansın iç açıcı değil. Sorun çözücüsün. Yakın bir arkadaşını işten ayrılması seni etkileyebilir. Kardeşine bugün daha fazla baskı kurman bazı gerilmelere sebebiyet verebilir. Rutin doktor kontrollerin varsa bunları aksatmamalı, kullandığın ilaçlar varsa yan etkilerini iyice okumalısın.

20 Mart 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sessizliğinizle bazı durumları yönetmek sizleri yoruyor olsa da haklılığınızın anlaşılacağı bir gün genelindesiniz. Hızlı ve aceleci kararlar almamalısınız. Bugün biraz daha evinizde kendinize kişisel bakımlar yapabilir, kafanızı dinleyebilirsiniz.

20 Mart 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün güven içinde olmak sizin için çok önemli olabilir. Kendinizi rahat hissettiğiniz kişilerle görüşmek isteyebilirsiniz. Geçmişe yönelik konular gündeme gelebilir. İlişkilerde sıkışmalar yaşanabilir. Kabullenme içine gireceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kaynaklı olaylarda iç sesinizi dinlemelisiniz.

20 Mart 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizi daha sevgi dolu bir halde dışa bırakmalısınız. Topraklanmak, elementlere temas etmek ya da doğa yürüyüşü bu enerjileri atmanıza yardım edebilir.

20 Mart 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bahar gündönümüyle Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte yaşam ortamınız ve gündelik yaşamınızla ilgili konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. Sağlık ve beslenme konularıyla daha çok ilgilenebilirsiniz. Çalışkan ve üretken yönlerinizi ortaya koymak isteyebilir, başkalarına yardım ve hizmet için kendinizi motive hissedebilirsiniz.

20 Mart 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün para konusunda biraz endişelenebilirsiniz. Ancak para hakkında saatlerce düşünmek sorunlarınızı çözmeyecek, buna emin olabilirsiniz. Başka konulara da odaklanmalısınız.

20 Mart 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Kova burcunda seyahat etmeye devam edecek. Ay ile Venüs arasındaki kare açı ailenizdeki kadınlarla yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor.Güneş bugün itibariyle Koç burcunda seyahat etmeye başlıyor. Önümüzdeki günlerde gündeminizde sağlığınızla ilgili konular olacaktır.

20 Mart 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aile yaşantınız ve evinizle ilgili görev ve sorumluluklarınıza odaklanmışken, sosyal hayatınızla ilgili bazı gelişmelerle de karşılaşabilirsiniz. Evde vakit geçirmek ile dışarıya çıkmak ve sosyal yaşamınızla ilgilenmek arasında kararsız kalabilirsiniz.

20 Mart 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrep burçları günün en neşeli insanları olabilirler. Hayata dair yep yeni planlarınız sizi heyecanlandırıyor. Uzun süredir baharı bekleyenlerdensiniz. Gözünüz aydın. Nedendir bilinmez Akrep burçları kışı pek sevmezler, soğuk havayı hiç. Ani kararlar vermekten kaçınmalısınız, özellikle deile alakalı.

20 Mart 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; yakın çevre, komşu veya kardeşlerinle ilişkilerinde fazla sorumluluk almak zorunda kalabilirsin. Gün içinde oldukça agresif ve düşük enerjili olman hem eğitiminle alakalı bir gelişmenin sonlanmasına hem de yakınlarınla arandaki meselelerin büyümesine neden olabilir. Söylemlerine oldukça dikkat etmelisin.

20 Mart 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 51' 14" R
Ay
Oğlak
03° 35' 23"
Merkür
Koç
16° 22' 59"
Venüs
Koç
29° 00' 23"
Mars
Balık
28° 28' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 49"
Satürn
Balık
16° 25' 53"
Uranüs
Boğa
22° 15' 18"
Neptün
Balık
28° 51' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 02"
Lilith
Başak
23° 09' 30"
True Node
Koç
15° 24' 56"
Son Güncelleme : 28/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>