Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Zihnini Boşaltıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2020, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün büyük işleri bitirmek zor ve zihniniz çok fazla yöne odaklanmış olabilir. Bir ilişkiyi düşünebilir, kısa bir yolculuğa çıkmaya karar verebilir ve finansal durumunuz üzerine kafa yorabilirsiniz! Çok karmaşık bir şey yapmamaya, rahatlamaya ve gevşemeye çalışın. Sevgilinizle samimi sohbetlerin tadını çıkarın ve birlikte biraz zaman geçirin.

Bugün geçmişten birinden haber alabilirsiniz. Belki eski bir okul arkadaşınız sizi arayabilir veya arkadaşça bir e-posta gönderebilir. Bu kişi sizinle yeniden bağlantı kurmakla ilgilenebilir. Zamanınız varsa, onlara ulaşmaya çalışmalısınız. Değer verdiğiniz insanlarla teması kesmek çok kolaydır. İş ve diğer kaygılar, belirli arkadaşlıkları ihmal etmeyi kolaylaştırır. Şimdi bunun ekstra çaba gösterin.

Bugün, gününüzü hukuki konulardaki konuşmalarla geçirebilirsiniz. Belki de, birveya ortaklık kurma hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Finansal sözleşmeler, anlaşmalar ve diğer resmi belgelere odaklanmak için güzel bir gün çünkü zihniniz çok odaklanmış durumda ve başka zamanlarda kaçırabildiğiniz kavramları anlayabileceğiniz bir gündesiniz. Her şeyi dikkatlice düşünün, belirsiz şeyleri not etin ve yapacaklarınızı kafanızda hazırlayın. Büyük ihtimalle doğru kararı vereceksiniz.

Biraz özel zamana ihtiyacın var. Bazen tam bir sosyal kelebek oluyorsun, ama şu anda tek başına kalmak istiyorsun. Enerjin düşük ve kendini şarj etmek istiyorsun. Bir buluşmayı, partiyi ya da bir başka sosyal etkinliği başka bir tarihe almak isteyebilirsin. Sinir sistemin yıpranmış gibi duruyor, o halde kendine daha da dikkat et. Telefonları kapa ve kendine zaman ayır.Aklınız bugün hayali bir takım senaryolarla dolu olduğu için Psişik duyularınız bugün keskin olma eğiliminde. Kafanızdaki resimler, düşündüğünüz kadar uzak ihtimalde gerçekleşecek şeyler değil. Bugün iç sesinizi dinlemek için iyi bir gün ve sadece belirli insanların çarçabuk kavrayabileceği önemli mesajları duymak açısından da uyumlu bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birisiyle ilginç bir flörtleşme yaşayabilirsiniz. Sizden çok daha farklı birine doğru çekilme ihtimaliniz mevcut. Bilirsiniz ki bu tarz zıtlıklar ne kadar çekicidir! Bu insanın ne gibi özelliklere sahip olduğunu gözlemleyin. Onun sahip olduğu yetenekler ya da bazı karakteristik şeyler sizde olmadığı için onunla ilgileniyor olabilirsiniz. Bu insandan bazı şeyler öğrenmek isteyebilir ve kayıp parçaları özümsemek isteyebilirsiniz. Çünkü bazen kayıp taraflarımızı tamamlayacak insanlara doğru çekiliriz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Özgürlüğün tadını çıkarıyorsunuz. Çok bağımsız bir insan olduğunuz için yolunuza engel çıkmasına tahammülünüz yok. Finansal durumunuza bir göz atmak isteyebilirsiniz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş burç değiştiriyor. Günlerdir rüyalarında bir karmaşa hüküm sürüyor. Bilinçaltına dair sinyallere önem veren biri olarak, son günlerde gördüğün rüyalara yönelik bir anlam araştırması yapmış olabilirsin. Bunun sonucunda kendini daha huzurlu hissedip, rahat bir nefes alabileceksin. İçinden çıkamadığın düşüncelerinde artık zihnini eskisi kadar meşgul etmeyecektir, rahatla! İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, yeni tanışacağın kişi seni oldukça etkileyebilir.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün eşinizin ailesinden kalan miras ya da ortaklı finansal konular üzerine birtakım sorunlar yaşayabilir ancak bundan eşinizin haberdar olmaması isteyebilirsiniz. Siz her ne kadar durumu saklarsanız da bazı kişilerin bu olayı duyurmak gibi bir telaşları olduğunu da anlayabilirsiniz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yapmak istediğiniz tatiller için tahmininizden daha çok parayı gözden çıkarmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde başkalarından destek almak size iyi gelecektir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi duygularınızın içinde boğulmuş hissedebilirsiniz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgüveninizin artması ile beraber profesyonel yaşantınızda yenilikler için hayaller kurabilir ve planlamalar yapabilirsiniz. İstikrarlı gidişatla başarılı da olabilirsiniz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte ev ve aile konularıyla yoğrulacağınız bir dönem başlıyor. Bu dönemde en büyük dayanağınız aileniz ve yuvanız olabilir. Aile bireylerinizle keyifli vakit geçirebilir ve onlara daha çok zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapacak bir şey bulamadığınızdan dolayı canınızın sıkıldığını fark ediyorsunuz. Çevrenizdeki insanlara yardıma ihtiyaçları olup olmadığını sorun ve boş vakitlerinizi onlara yardım ederek değerlendirin.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in Kova burcuna girişi ile eviniz ve aile hayatınızla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Gayrimenkul alım-satım işleriniz için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.Ay'ın para evinizdeki seyahati bugün ekonomik konuları ön plana çıkaracaktır. Kendinize finansal hedefler koymak için akşam saatlerini değerlendirebilirsiniz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Güneş'in bugün Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte ev ve aile konularının önem kazandığı bir aylık bir dönem başlıyor. Bu dönemde ailenizle daha çok ilgilenmek, evinizde daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kalbinizin kırılması muhtemel. Çünkü özellikle partnerlik ilişkileri ve çocuklarınız konusunda çok hassassınız. Oldukça duygusal bir gün. Kendinizi bazı konularda çok yıpranmış ve yorgun hissedebilirsiniz. Kin tuttuğunuz, öfke beslediğiniz bazı temalarla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Akrep burçları için zor bir gün olabilir.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; önümüzdeki dönemde ev ve yuva alanını aydınlatacak olan Güneş; ailevi konular, ev içinde halledilmesi gereken sorunlar ve sosyal hayatını gündem yapabilir. Günün geç saatlerine doğru beklentilerin biraz yüksek olabilir veya beğenilerin hızla değişebilir.  Ne istediğini bilerek ilerlemek gerekebilir.

20 Ocak 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 47' 10"
Ay
Kova
29° 06' 56"
Merkür
Koç
18° 01' 19"
Venüs
Boğa
03° 59' 47"
Mars
Koç
01° 35' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 32"
Satürn
Balık
16° 47' 12"
Uranüs
Boğa
22° 29' 11"
Neptün
Balık
28° 58' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 43"
Lilith
Başak
23° 36' 27"
True Node
Koç
15° 21' 18"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:22

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>