Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Emeklerin Sonuç Veriyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2021, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Kalbinizi bugün birine açmayı mı düşünüyorsunuz? Onu şaşırtmayacaksınız! Kendiniz için biraz zaman ayırmak, elinize kalemi alıp duygularınızı özel sayfalara aktarmak çok daha güvenli olacak. Bugün, duygusal patlama yaşayacağınız bir karşılaşma, muhtemelen kafa karışıklığına ve belki de paniğe neden olabilir!

Bugün size karşı çıkan güçlü bir karşı güç var. Başkalarının kararlı tutumunun, başarmaya çalıştığınız şeylerden sizi geri bıraktığını görebilirsiniz. Bozuk paranın diğer tarafını da görmeye çalışın. Büyük bir perspektif kazanabilir ve günün olayları sayesinde sağlıklı bir denge sağlayabilirsiniz. Birisi sizinle aynı fikirde olmasa bile, bakış açınızdan ödün vermeyin.

Bugün yolculuk sizin için yapacağınız şeyler arasında. Bir arkadaşınızla günübirlik bir gezi planlayabilirsiniz ve bu gezi muhtemelen kısa bir gezi olacak. Bir arkadaşınızı ziyaret edebilir ya da indirimlerden faydalanıp biraz alışveriş yapabilirsiniz. Zihniniz bugün oldukça aktif ve ev ortamınızı daha iyi hale getirme yollarıyla ilgili tüm fikirlere açıksınız. Rutin işler bitince, eve gidin ve kendi yaşam alanınızı bir inceleyin: Bu ortamı daha iyi hale getirmeniz için yapacak çok şeyiniz var.

Egonun güçlü olduğunu fark edeceğin bir gün. Ve fethetmek için güçlü bir isteğe sahipsin. Dünyaya hükmetme planlarını yürürlüğe koymak için güzel bir zaman. Kuvvetli duygu ve agresyonlarından olumlu çıktılar almak üzere gücünü kanalize ettiğine emin ol. Yok etme; yarat. Olumlu yönden kullanılmayan bir enerji, kazalara ve öteki insanlara karşı düşmanlıklara yol açar.Bugün ne yapsanız içinizin rahat etmediği günlerden biri olabilir. İçiniz kıpır kıpır ve sürekli hareket halindesiniz ama aynı zamanda asıl ihtiyaç duyduğunuz şey huzur ve sükunet içinde dinlenmek. Maalesef bunu yapmanız pek kolay değil, çünkü bir türlü yerinizde duramamanız kafa dinlemeye odaklanmanızı zorlaştırıyor. Siz yine de elinizden geleni yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşamın programında ziyaretinize gelecek olan misafirler olabilir ya da belki ateşli bir randevu, ama öğleden sonra kendinizi dışarı çıkamayacak kadar yorgun hissettiğinizden durumu iptal edip edemeyeceğinizi düşüneceksiniz. Aktivitelerinizi daha sakin ve ılımlı tutmak sizin için en iyisi olacaktır. Birlikte dışarı çıkmak yerine bir kahve alıp kek yapın, hatta kekiniz pastaneden bile olsa olur! Akşamınız heyecan verici konuşmalarla dolu geçecek. Yani planlarınıza sıkı sıkıya bağlı kalmadığınız için memnun olacaksınız.

21 Eylül 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gece saatlerinde Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunayın etkileriyle ilahi adalet durumlarıyla karşılaşabilirsiniz. Nasibiniz ve kısmetiniz farklı alanlarda önünüze gelebilir. Akışı ve şartları zorlamadan kaderin size sunduğunu kabul etme gerekliliği doğabilir.

21 Eylül 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Emeklerinin karşılığını alıyor, başarı merdivenlerini hızla tırmanıyorsun. Bugün su burcunda Dolunay meydana geliyor. Keskin, savunmacı ve inatçı yanlarını tetikleyecek olan Dolunay, birçok kişiyi baskı altına almana neden olabilir. Özel sektörde çalışan bir Akrep burcuysan,yoğunluğun artabilir. Fiziksel olarak yenilenmek için spora yöneliyorsun. Kendine uygun spor faaliyetlerini incelemeye alabilirsin.

21 Eylül 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda sosyal çevreniz ile yanılgılar içerisinde olduğunuzu fark ediyorsunuz. Birlikte ortak gruplar içerisinde yeni sınırlar oluşturacaksınız. Hem arkadaşlık hem aşk bağı kurmak kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlıyor.

21 Eylül 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Aldığınız sorumluluklarınız için fedakâr hissedebilirsiniz. Tamamlanması gereken işler için çalışma arkadaşlarınızla birlikte planlama yapabilirsiniz. İş hayatınızda gelene destekleri göz ardı etmemeye çalışın. Sosyal konulara zaman ayırın.

21 Eylül 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi konular, inançlar ve dualar gibi konulara yönelebilir, manevi inanışlarınız hususunda sorgulama ve anlamaya yönelebilirsiniz.

21 Eylül 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen bazı kişisel alışkanlıklar konusunda katı olabilirsiniz. Her zaman aynı yiyecekleri yiyor veya belirli egersizleri yapıyor olabilirsiniz. Ama şu anda, vücudun biraz değişiklik istiyor! Beslenme şeklinizi değiştirirseniz daha iyi hissedeceksiniz. Eğer et yemiyorsanız, o zaman proteinlere yüklenin. Çok fazla et yiyorsanız, bir süreliğine vejetaryen yaşam sürün. Vücut sisteminiz için şu anda sert bir değişiklik iyi gelebilir.

21 Eylül 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özel biriyle olan iletişiminiz etrafınızdakilerin de dikkatini çekebilir. Bir sohbetin size katkılarıyla, yeni düşünce ve hayallere yönelebilirsiniz. Etkileşim ve ilişki kurmanın yeni yollarına açık olmak bugün başarının anahtarı gibi görünüyor.

21 Eylül 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili olayların gündem kazanmasıyla, kişisel sorunlarınızı arka plana atacaksınız. Toplumsal olaylardan uzak kalmanız biraz canınızı sıkacaktır. Bugün çalışmalarınızı dengeleyecek yeni düşünceler içindesiniz.

21 Eylül 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

21 Eylül 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel paylaşımlarınız konusunda daha dengeli olmaya çalışın. Gerekli olduğunu düşündüğünüz adımları atarken biraz daha sabırlı olmanız gerektiğini de unutmayın. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabilirsiniz. Karmaşadan uzak durmayı başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var.

21 Eylül 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişinin düzelmesini beklemek için koyduğunuz zamanı sürekli uzatmamalısınız. Önünüze kadar gelen fırsatları kullanabilmeniz için kendinize şans tanıyın. Mesleğinizi geliştirmek için yeni düşünceler üretebilirsiniz. Gerçekleri sakin bir şekilde değerlendirmeniz ve bazı sorunlarınızdan kurtulmanız için önemli fırsatlarınız olacak. Sahip olduğunuz şeylerin değerini bilin. Büyük borçlara girip gereksiz alışverişlerden kaçınmanız, harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor.

21 Eylül 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 18' 15"
Ay
Akrep
26° 10' 59"
Merkür
Koç
26° 30' 53"
Venüs
Balık
21° 47' 08"
Mars
Balık
05° 04' 53"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 30"
Satürn
Balık
13° 19' 05"
Uranüs
Boğa
20° 40' 07"
Neptün
Balık
27° 48' 51"
Plüton
Kova
01° 49' 41"
Chiron
Koç
18° 48' 07"
Lilith
Başak
19° 48' 45"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>