Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Oldukça Meraklısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2020, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün sizi rahatsız eden ya da ilham veren bir şey hakkında fikrinizi belirtmeye karar vererek eyleme geçebilirsiniz. İş ortamınızda bazı güçlü hisler uyandıran bir şeyler oluyor olabilir. Gerçek duygularınızı dile getirmekten korkmayın, çünkü gerçek olduğunu düşündüğünüz şeyin arkasında durmalısınız. Kişisel yaşamınızda, sevdiğiniz bir kişiye açık ve dürüst olmanızı gerektiren bir sorunla karşılaşabilirsiniz.

Mesleki yaşamınızı geliştirmek için kişisel kapasitelerinizden hangisini kullanabilirsiniz? Bugün, işinizin vearkadaşınızın işlerinin sonuçta tehlikede olmadığına inanmanıza yol açabilecek bazı bilgiler bulabilirsiniz. İnsanların bu kötü zamanı geçirmelerine yardımcı olmak için gerekli niteliklere sahipsiniz. Durumu analiz etmelerine ve birlikte uyum içinde çalışmalarına yardımcı olacaksınız. Tavrınızı takınma zamanı.

Bugün için bir beklentiniz olmasa iyi olur çünkü bazı sürprizler yaşayacaksınız gibi görünüyor. Sıkıca elinizde tuttuğunuz yapmanız gerekenler listenizi kararlılıkla düzenleyebilirsiniz. Fakat gün ortasında bazı haberler veya sürprizlerin ortaya çıkması rota değiştirmenize sebep olacak. Bugün beklemediğiniz bir şekilde de olsa verimli olmayı bir kenara bırakacaksınız.

Senden çok farklı biriyle vakit geçirebilirsin. Normalde aynı arkadaş grubuyla takılmaya eğilimlisin. Ya da yakın aile üyelerinle kafa dağıtıyorsun. Ama bugün daha ilginç bir topluluk içinde olabilirsin. Etnisitesi, dini veya enerjisi seninkinden farklı biriyle tanışabilirsin. Bu kişiyle sohbet ve fikir alışverişi keyifli olacaktır!Son zamanlarda, herkesle her şey hakkında tartışan inanılmaz derecede açık görüşlü biriydin! Lafınızı esirgemez, hiçbir şeyi tolere etmez, başkalarının söyleyeceklerini dinlemezdin. Son zamanlarda sana ne oldu? Kişisel ifade özgürlüğünü engelleyen kurumlarla savaşacağını söylüyorsun. Ama aslında kendinize karşı mücadele veriyor olabilir misin?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Açılar bugün yeni bir içe dönüş döngüsüne başlamak için çok uygun. İnişleriyle çıkışlarıyla hayatınızı gözden geçireceksiniz. Ayrıca geleceğiniz hakkında da düşüneceksiniz! Gelecek yıl bu zamanlar hayatınız sizce nasıl olmalı? Kolay görünmüyor bile olsa, bunu düşünüp aileniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkinizi güçlendirmeyi düşünün. Bugün tekrar ve tekrar dengeyi bulmaya çalışacaksınız.

21 Haziran 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uzaktaki sevdiklerinizle iletişime geçebilir, telepatik durumlar yaşayabilir, etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Eğitim, davalar ve başvurular gündeminizde olabilir. Kısa veya uzun seyahat konularıyla ilgilenebilirsiniz.

21 Haziran 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyi tanımadığın biri sana birteklifinde bulunabilir. Karşı tarafa güven duymadığın için reddediyorsun. Esrarengiz olaylara karşı olan araştırma isteğin artabilir. Merakını kontrol altında tutmalısın. Fazla merak başına bir takım sorunlar açabilir. Öğrenmeye ve öğretmeye heveslisin. Yeni edindiğin bilgilere kendini adapte etmekte sorun yaşamıyorsun.

21 Haziran 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınız ya da kalbiniz yara bere içinde olabilir. Kırgınlığınıza çözüm bulmak pek mümkün olmasa da artık geçmişi bırakmalısınız. Ruhunuzda taşıdığınız geçmiş yaraları onarmanın zamanı geldi. Bu yaralara artık veda etmek bile sizin için zor olabilir ama bunu yapmaktan başka çareniz olmadığını görüyor olacaksınız. Lütfen kendinize acı çektirmekten vazgeçin.

21 Haziran 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Yengeç burcunda gerçekleşen Güneş tutulması düşünce ve inançlarını gündeme getirecek durumlara işaret edebilir. Olaylara bakış açınızda daha muhafazakar olabilirsiniz.

21 Haziran 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zevkinize uygun bir kitap ya da film ile baş başa vakit geçirmek size iyi gelebilir. Huzurlusunuz. Duygusal açıdan kendinizi yenilediğiniz bir sürece girebilirsiniz.

21 Haziran 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizin ve moralinizin yüksek olduğu,hayatınızda görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, çalışmalarınızı hızla tamamlayarak, keyifli ortamlarda yer alabileceğiniz pozitif bir enerji hakim. Bu süreçte partnerinizin ve dostlarınızın abartılı davranışları ile karşılaşabileceğiniz bir zamandasınız.

21 Haziran 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Detaylı bir resim bugün daha net görülebilir bir hale gelecek. Gördükleriniz sizi gerçekten çok şaşırtabilir. Ancak bunun farkına varmanız gerekiyordu.

21 Haziran 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Yengeç burcunda Güneş Tutulması meydana geliyor. Yurt dışı, hukuk ve eğitim konuları önümüzdeki aylarda ön planda olacaktır.Vizyonunuzu genişletecek çalışmalar yapabilirsiniz. Uzak yerlere seyahatler planlayabilirsiniz.

21 Haziran 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

21 Haziran 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizde bazı huzursuzluklar ve gerginlikler yaşayabilirsiniz. Fakat yaşayacağınız problemlerin hiçbiri çözemeyeceğiniz büyüklükte değil. İş arkadaşlarınızdan tavsiyeler almaktan çekinmeyin.

21 Haziran 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Finans konularına olumlu yaklaşımlarınız var ve olayların mantıksal yönlerine yorum getirmekte sonderece ustasınız.

21 Haziran 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 02' 07" R
Ay
Yengeç
15° 07' 52" R
Merkür
Koç
25° 59' 47"
Venüs
Boğa
15° 45' 41"
Mars
Koç
08° 55' 56"
Jüpiter
Boğa
26° 46' 19"
Satürn
Balık
17° 32' 60"
Uranüs
Boğa
23° 02' 22"
Neptün
Balık
29° 14' 40"
Plüton
Kova
02° 04' 58"
Chiron
Koç
21° 18' 50"
Lilith
Başak
24° 40' 02"
True Node
Koç
15° 00' 13"
Son Güncelleme : 12/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>