Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İkili İlişkilerde Ne İstediğini Açıkça Dile Getiriyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 60%

Bugün, hayatınızdaki aşkın eksikliğini çikolatayla doldurabilirsiniz, çünkü kendinize iyi davranmaya ihtiyacınız var. Bu iyi bir şey. Ancak, kendinizi küçük bir kutu çikolata ile sınırlayın ve daha fazlasını almayın. Çok fazla tatlı, sabah bir mide ağrısı ile uyanıp pişmanlık duymanıza neden olabilir, alacağınız kaloriden bahsetmeye gerek bile yok! Unutmayın, ölçülü olmak önemli!

Son zamanlarda biraz fazla şey yapmaya çalışıyorsunuz. Gün boyu çalışarak geçirdiğiniz günlere iyi bakarsanız, çok zayıf sonuçlar veren şeyler için enerjinizi çok fazla kullandığınızı fark edebilirsiniz. Bugün, bir kereliğine de olsa hayatın tadını çıkarmak için biraz kendinize zaman ayırmayı düşünebilirsiniz. Neden arkadaşlarınızla güzel bir akşam yemeği yemek için dışarı çıkmayı düşünmüyorsunuz, ya da daha iyisi, küçük bir tatile gitmeyi düşünüyorsunuz? Deneyin ve gerçekleşmelerine izin verin. Kendiniz için biraz boş zamanı hak ediyorsunuz.

Grup aktiviteleri ve toplantılar bugün oldukça yoğun çünkü etrafınızdakiler ilgilendikleri konularda tartışmalara çekiliyor, bunlar hepsinin hemfikir olmadığı konular da olabilir. Zekanız bu fikri çok cazip bulsa da, bugün bu hararetli tartışmalara siz girmeseniz iyi olur. Sizin için bu yalnızca yorucu bir aktivite olur. Bu tartışmalardan uzak duran bir başkasını daha bulun, onunla konuşun.

İnsanlara nasıl enerji verileceğini bilen bir insansın. Bugün, canlandırıcı kişiliğin zirvede. Dağları yerinden oynatacak bir enerjin var. Eğer kendine inanırsan, hiçbir şey ilerlemene mani olamaz. Kimsenin seni engellemesine de izin verme. Hatta belki başka 'öncüler' ile de bu yolculukta tanışabilirsin...Senin gibi yoğun tutkulu biri için ilginç bir gün olabilir. Evet, tutku, heyecan ve diğer duygusal dışa patlamalara hazır ol. Sahip olduğun müthiş teoriler ve yüreklendirici felsefi bakış açıları bugünün moduna uygun olup olmadı net değil. Fikirlerini kendine saklarsan iyi olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yüksek seviyedeki önsezileriniz ve diğer insanları anlama yetiniz sosyal bir ortamda ilgi odağı olmanıza sebebiyet verebilir. Bilginiz ve tecrübeniz bir olup size bir bilgelik getirecek ve öngörüleriniz bazı şeyleri yaparken daha etkili yollar gösterebilir. Bu durumu muhtemelen diğer insanlara da ileteceksiniz, özellikle şu sıralar yaşadığı özel durumlar hakkında bir kişi size sorular sorabilir. Ama mizahı elden bırakmayın! Hayat yeterince ciddi.

21 Kasım 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün genelinde Başak burcunda hareket ediyor. Ay ve Neptün karşıtlığının yaşandığı sabah saatlerinde duygusal olarak melankolik bir ruh halinde olabilirsiniz. Kendinizi negatife şartlamamalısınız. Ay ve Satürn devamında Plüton arasındaki uyumlu açılar sayesinde eğitimde gücünüzü kanıtladığınız bir günde olabilirsiniz. Ay-Venüs gergin açısının etkisiyle akşam saatlerinde hem dostlarınıza hem sevdiğinize sert tepkiler verebilirsiniz.

21 Kasım 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hızlı bir gün seni bekliyor. Özellikleyaşamınla ilgili önemli bir gün? Kariyerinle ilgili farklı insanlarla tanışabilir; yeni fikirler edinebilirsin. Bugün iletişim kurduğun insanların uzun vadede de sana faydası olabileceğini hatırlatmak isterim. Eğer yeni birarayışında isen bir süre önce yaptığın başvurularından geri dönüş alabilirsin. Bu durum seni cesaretlendirebilir. Finansal durumunda tatmin edici gelişmeler yaşamaya başlamış olabilirsin. Uzun süren yalnızlığını doldurmak için eskilerden medet ummamalısın. Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşlarının sorunları motivasyonunu düşürebilir. Kafanı ve hayat tarzını değiştirmek sana şifa gibi gelecektir.

21 Kasım 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızla ilgili bazı pişmanlıklar yeniden gündeme gelebilir. Zamanında değerlendiremediğiniz konular yüzünden kendinize kızmamalısınız. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Bu yüzden dönmeniz gereken yerden dönün.

21 Kasım 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı hayal gücünüzü gelecekle ilgili beklentileriniz yönünde kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınız için fedakârlık yapabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha kolay yön çizebileceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde zevklere düşkünlük söz konusu olabilir.

21 Kasım 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Mars tutku duyduğunuz bir konuda gelişim vaat edecektir. Aşk konularındaki isteklerinizin artması ile partneriniz hızınıza yetişemediğini hissedebilir.

21 Kasım 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çocuklarınızla iletişiminiz ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde belirsizlikler, yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, aşk hayatınızda size verilen sözlere hemen inanmak yerine bir süre karşınızdaki insanlara zaman vermek ve bu sözleri yerine getirip getirmediğini gözlemlemek faydalı olacaktır. Sanat sahne işleri yapanlar için maksimum derecede faydalı bir zamanda bulunuyorsunuz.

21 Kasım 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçinde bulunduğunuz ilişkinin size bir şey katmadığını düşünüyor olabilirsiniz. İlişkiyi düzeltmek için tek taraflı çaba harcamak yerine bazen yalnızlığı tercih etmek daha doğru olacaktır.

21 Kasım 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatın yüksek temposu bugün sizi bayağı yorar. Herkesin işini hallederken kendi eksiklerinizi tamamlamayı unutmayın. Çocuğunuzla ilgili konulara ekstra özen göstermeniz gerekebilir. Sevdiğiniz kişinin zaaflarından bıkmış olabilirsiniz. Bağımlılık yaratacak tutum ve davranışlardan kaçının. Şans oyunlarından uzak durmanızı tavsiye ederiz. Bugün hayatınızdan birkaç kişiyi çıkarmak isteği duyabilirsiniz.

21 Kasım 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Akrep'ler, sizi kendi derininize götüren, kör noktalarınız ve hayatınızda değişmesi gerekenlerle yüzleştiren merkür retrosu artık bitiyor. Bugün durağan halde olacağı için işler kontrolsüz olabilir, yarını bekleyin.

21 Kasım 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizle sağlam ilişkileriniz var. Zaten bir insanın çevrenizde olması için ona izin vermiş olmanız gerekiyor. Onlardan duygusal anlamda destek göreceksiniz. Atmak istediğiniz adımlar konusunda size güç verebilirler. Maddi anlamda zorlayıcı etkiler bir süre duraklayacaktır. Bu zaman diliminde rahat bir nefes alabileceksiniz.

21 Kasım 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugün uzun zamandır yaşadığınstresini üzerinden atman için kendine zaman ayırmayı tercih edebilir; kendini iyi hissettiğin alanlara veya sosyal faaliyetlerine yönelebilirsin. Gün içinde sanatsal etkinliklerde boy göstermek hem partnerine hem de sena hoş vakit geçirme fırsatı sağlayacaktır.

21 Kasım 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 30' 54"
Ay
Akrep
16° 20' 07"
Merkür
Koç
26° 08' 32"
Venüs
Balık
20° 47' 53"
Mars
Balık
04° 27' 35"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 22"
Satürn
Balık
13° 13' 36"
Uranüs
Boğa
20° 37' 53"
Neptün
Balık
27° 47' 03"
Plüton
Kova
01° 48' 55"
Chiron
Koç
18° 45' 19"
Lilith
Başak
19° 43' 26"
True Node
Koç
15° 35' 35"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>