Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İlişkinde Soru İşaretleri Artıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 50%
Sağlık 50%

Hiç beklemediğinizi birileri (özellikle kadınlar) söyleyecekleri şey ile sizi şaşırtacak. Belki de anneniz sizi artık hüzünlü ruh halinizden çıkarıp aklınıza bile gelmeyen bir konuyla yüzleştirebilir. Belki de hayatınızdaki önemli bir kadının geçmişte size söylediği bir şeyi hatırlayabilir ve duygular alt üst olabilir. Duygularınız kalbinizden aklınıza oradan karnınıza ve tekrardan kalbinize sıçrıyor gibi. Bu sözlere ve hislere kulak verin, ancak kararlarınızın tümüne hakim olmalarına izin vermeyin.

Birini koruyup kollamaya ve onu kanatlarınızın altına almaya karar verebilirsiniz. İnsanların bilgilerini öğrenmelerine ve genişletmelerine yardımcı olmayı her zaman seversiniz. İşyerinizde kendiyüküne ayak uydurmakta zorlanan birileri olabilir. Onlara görevlerini veya zamanlarını yönetmenin daha iyi bir yolunu gösterebilirsiniz. Dostça rehberliğiniz, o kişinin güvenini ve enerjisini artıracak, bu yüzden bugün iyi biryapın!

Bugün hayatınıza yeni ve heyecan verici bir kişi girebilir ve ikiniz de birbirinize karşı çekim hissedebilirsiniz. İkiniz de ortak şeyleri paylaştığını ve birlikteliğinizden keyif aldığınızı bilmeniz için bu kişiyle biraz zaman geçirebilirsiniz. Bu çekimin peşinden gidip gitmemeniz tabii ki durumunuza bağlı ama her halukarda bugün çok eğleneceksiniz.

Ruh halin inişli çıkışlı seyrediyor. Neden duygularının kararsız olduğunu anlamayabilirsin. Ama bu durum da günün enerjisinin bir parçası sadece! Kendini, tıpkı bir film karakterini gözlemler gibi izle. Bir konuda öfkelenirsen, kendini hemen suçlama. Kendini kontrol etmek için elinden geleni yap ve yoluna bak. Öfke patlamalarına bir filmden kareler olarak bak. İşte şimdi de yeni sahneye geçiyoruz!Yoğun zıtlıklarla karşılaşabilirsin. Birisiyle takışırsan, iki taraf da kolay kolay alttan almayacak. Olay da gittikçe büyüyebilir. Birisiyle veya bir şeyler savaşa girişmeden önce eylemlerinin sonuçlarının ağırlığını düşünsen iyi edersin. Eğer öfkeliysen bunu dışa yansıt elbet ama bunun diğerlerini nasıl etkileyebileceğini de düşün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen hayal dünyanızda yaşıyorsunuz. Ayaklarınızı yere basmanız çok zor oluyor. Fakat bugün vücudunuz sizi yeni alışkanlıklar edinmeye zorluyor olabilir. Belki, daha sık spor yapmalısınız. Bir rutin oluşturmak isteyebilirsiniz. Bisikletinizi alıp uzun bir tura çıkın. Akşamları evinizin yakınında birkaç kilometre yürüyün. Daha fazla fiziksel aktivite sizi mutlu edecek!

21 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde ise Venüs sizin burcunuza geçiyor. İlişkiler, dostluklar ve ortaklıklarda yepyeni bir durum ortaya çıkabilir. Yeni bir başlangıca doğru gidebilir, eski ilişkilerle ilgili yeni bir karar ve tavır içinde olabilirsiniz. Aile üyeleriyle ilişkilerde hassasiyet önem kazanıyor.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Venüs burcuna geçiyor. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan karşı taraf hakkındaki soru işaretlerin artabilir. Çaplarını bütün rutinlerine eşit bir şekilde dağıtmaya çalışıyorsun. İş yerinde oluşturduğun kalıcı çözümlerin işe yaradığını görebilirsin. Kişisel gelişimin hakkında ertelediğin kararları uygulamaya koyuyorsun.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişim fikrinin kişiliğinizdeki gizem ve derinlikle buluşarak ilham oluşturacağı bir gündesiniz. Siz özgün kimliğinizi saklasanız da çevrenize yansıttığınız enerji bu ilhamın yayılmasına olanak sağlayacaktır.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve ya da ailenize ait bir konuda sıkışıklıklar ya da bitişler gündeme gelebilir. Gereksiz yere ısrarcı olmamaya bakmalısınız.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızda bazı bitmesi gerekenleri fark ederek aksiyon almanız sizler açısından çok önemli. İşinizde güvenilirliğinizi kanıtlayabileceksiniz...

21 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs bugünden itibaren burcunuzda ilerlerken cazibenizi de yükseltiyor. Dikkat çekici ve göz alıcı bir duruş sergileyebilirsiniz. Aşk ve sevgi yanında ilişkiler yaşamınızda daha büyük ve önemli bir yere sahip olabilir.

21 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birarkadaşınızı analiz etmek için daha ne kadar zaman harcayacaksınız? Her dakikanız aslında boşa gidiyor bu yüzden düşüncelerinizi kendi işinize odaklayın.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gün boyunca işlerimizi tamamlamakta, odaklanmakta zorlanabiliriz. Akşam saatlerinde Venüs burcunuza geçiyor. 18 Aralık tarihine kadar ilişkilerinize güzellik gelecektir. Beğenildiğiniz, sevildiğiniz, itibarınızı yükseltecek bir dönem olacak.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yüksek seviyedeki önsezileriniz ve diğer insanları anlama yetiniz sosyal bir ortamda ilgi odağı olmanıza sebebiyet verebilir. Bilginiz ve tecrübeniz bir olup size bir bilgelik getirecek ve öngörüleriniz bazı şeyleri yaparken daha etkili yollar gösterebilir. Bu durumu muhtemelen diğer insanlara da ileteceksiniz, özellikle şu sıralar yaşadığı özel durumlar hakkında bir kişi size sorular sorabilir. Ama mizahı elden bırakmayın! Hayat yeterince ciddi.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin, verdiğiniz kararlara ve fikirlerinize karışmasından hoşlanmıyorsunuz. Parasal sıkıntılarınız yavaşça ortadan kalkmaya başlayacak. Sevdikleriniz ile birlikte güzel bir akşam yemeğine çıkacaksınız.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızın düzene girmesi sizin kararlı olmanıza bağlı. Olayların dış görünüşünden anlam çıkarmak, hep kötüye yormak, kaprislere kapılmak sizi bir yere götürmez. Aşırı tutkulu yapınızıyaşantınıza da yansıtıyorsunuz. Çevrenizdeki herkes bu huyunuzu hem takdir ediyor, hem de kızıyorlar. Maddi konularda sıkıntınız fazla uzun sürmeyecek. Yaptığınız ortak çalışmalar size başarı sağlayacak. Kilolarınızla ilgili problem yaşamak istemiyorsanız yağlı ve ağır yiyeceklerden kaçının.

21 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 12' 24" R
Ay
Akrep
15° 43' 57" R
Merkür
Koç
15° 59' 49"
Venüs
Koç
24° 23' 05"
Mars
Balık
25° 34' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 42' 37"
Satürn
Balık
16° 05' 14"
Uranüs
Boğa
22° 02' 35"
Neptün
Balık
28° 44' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 10"
Lilith
Başak
22° 44' 32"
True Node
Koç
15° 36' 33"
Son Güncelleme : 25/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>