Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Cesaretin Körükleniyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Yaklaşık on gün önce, güçlü bir kardeşlik duygusu yaşamış olabilirsiniz. Size yakın olan insanlar kalplerini açtılar ve geleceğe dair umutlarını, yalnızken ya da sizinle birlikteyken dile getirdiler. Bugün, önceki deneyiminizden doğabilecek yeni hevesleriniz olabilir. Her iki durumda da, yıldızlar bugün sizin için ilham kaynağı olacak!

Bugün motivasyon eksikliğinizin yanında hem fiziksel hem de zihinsel enerjinizin de düşük olması, rehavete kapılmanıza yol açabilir. Pek bir şey yapmak istemeyebilirsiniz ve herhangi bir şekilde çalışmak zorunda kalırsanız inanılmaz derecede rahatsız olabilirsiniz. Akşam sinemaya, bir gerilim ya da aksiyon filmi izlemeye gitmek iyi gelebilir. Bu tarz bir film izlemek kanın damarlarınızda yeniden hızla akmasını sağlar.

Çok fazla para harcayıp, öte yandan da çok fazla biriktiriyor olabilirsiniz. Şu çok açık ki, eğer sonsuz bir hüzünden ziyade mutluluk bulmak istiyorsanız, hayatınızda bir denge olmalı. Bu çok ilginç bir olay, sanki vücudunuzla ilişkiniz kesilmiş gibi. Fakat, dengeyi sonunda bulacağınız yer yine vücudunuzda gizli: Onu kesinlikle mental olarak bulamazsınız.

Akrep enerjisinin güçlü duygulardan beslendiği ve cesaret gerektiren durumlarla birlikte anıldığı söylenir; ki bunlar da muhteşem bir heyecanın püf noktalarıdır. İşte günü anlamak için gerekli olan nitelikler de bunlar. Doğru, tüyler ürpertici ve ilginç bazı şeylerle karşılaşmayı bekleyebilirsin ama yeteneklerini bir partner ya da bir çalışan olarak her ne olursa olsun iyice göstermen gerekiyor. Strese girme, günün keyfini çıkarmaya çalış.Bazı garip rüyalar, görüler ve psişik deneyimler gün boyu yakanızı bırakmayabilir. Bu sizin için alışılmadık bir durum olabilir ve bu defa ayaklarınızın yere sapasağlam bastığı bir ruh hali içerisinde olduğunuzdan tüm bunlar size hayal ürünü şeyler gibi gelebilir. Soru: Hayal gücü tam olarak nedir? Bilmiyoruz! Hisssettiklerinize şüpheyle yaklaşabilirsiniz ama ne olursa olsun altında yatan mesajları da bir düşünün. Size bir şeyler söylemeye çalışıyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklını besle. Şüphesiz aktif ve sosyal olmanın keyfini çıkarırken, şansınız da aynı derece çabuk sıkılacak. Bu bir Akrep için klasik bir durumdur; kendinizi en iyi şekilde hissetmeniz için sürekli ve ilgi çekici bir malzeme kaynağı sağlamanız gerekecek. İlginç olduğunu düşündüğünüz veya yeni bir hobi edineceğiniz bir konu keşfedin. Zihninizi canlandırın böylece vücudunuz da daha enerjik olacak. Olaylardan uzaklaşamazsan, bunun için interneti kullan.

21 Kasım 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Boğa burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor. Gün içinde birliktelikleriniz, ortaklıklarınız bir tamanlanma noktasına gelecek ve varması gereken noktaya gelecektir. Kadersel ve karmik süreçler karşınıza geliyor. Atacağınız her adımın uzun vadeli etkilerini görebilirsiniz.

21 Kasım 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tatil gününde dostlukların ve arkadaşlıkların ön planda olacak. Bu yüzden telefon trafiği içinde olabilir ve sonrasında onlarla bir araya gelebilirsin. Evli bir Akrep burcuysan, eşinle rahatsız olduğun bir konu hakkında dertleşmek isteyeceksin. Kendine daha çok odaklanmak isteyebilirsin. Duygusal anlamda sana yük olan konuları geride bırakmak isteyeceksin. Hayatını yeniden inşa etmeye karar vermişken, cesur kararlar almaktan çekinmiyorsun.

21 Kasım 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Miras konularınız da sizleri ön plana atarak arka planda farklı düşünceler içerisinde olacak yakın akrabalara dikkat etmelisiniz. Üzerinize gelen her konu için ayrıntılara önem verin. Kontrol etmediğiniz ve sizin ağzınızdan çıkmayan hiçbir şeye onay vermeyin. Mantıklı ve tutarlı bir biçimde hareket edin.

21 Kasım 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında kafanız oldukça karışık ya da dağınık olabilir. Günün ikinci yarısında ortaklı bir konunda destek bulabilirsiniz.

21 Kasım 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Harcama konusunda dikkatli olun yarın zor bir durumda kalmamak için. Baş bölgenizi soğuktan korumalısın. Ona sakin bir tavırla aksilikleri izah edebilirsiniz.

21 Kasım 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen hayal dünyanızda yaşıyorsunuz. Ayaklarınızı yere basmanız çok zor oluyor. Fakat bugün vücudunuz sizi yeni alışkanlıklar edinmeye zorluyor olabilir. Belki, daha sık spor yapmalısınız. Bir rutin oluşturmak isteyebilirsiniz. Bisikletinizi alıp uzun bir tura çıkın. Akşamları evinizin yakınında birkaç kilometre yürüyün. Daha fazla fiziksel aktivite sizi mutlu edecek!

21 Kasım 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mutluluk ve güvenlik için başka birini aramak yerine, burada ve şimdi kendi memnuniyetinizi yaratabilirsiniz. Hayatınızda şu an öz-sevgiye muazzam bir vurgu yapılıyor. Etrafınızda olmasını istediğiniz türden bir insan olmaya ve kendinizi başkalarının sizi sevmesini istediğiniz şekilde sevmeye çalışın. Bunu düşündüğünüzde, iyi olmak için ihtiyacınız olan her şeye zaten sahip olabilirsiniz. Bedeniniz, zihniniz ve ruhunuz uyumlu bir şekilde birleşsin!

21 Kasım 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konuların sizi rahatsız etmesine izin vermemelisiniz. Karşınızdaki kişiyi olduğu gibi kabul etmelisiniz. Yaşam kalitenizle ilgili gelişmeler söz konusu. Kariyerinizle ilgili bazı konuşmalar içinde olacaksınız.

21 Kasım 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

21 Kasım 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Doğru planlama yapmaya ve uzun süredir aklınızda olanları gerçekleştirmeye çalışmalısınız. Mantığa yatkın adımlar atamadığınız sürece her şey daha karmaşık olabilir. İç dünyanızdaki huzuru korumaya çalışmalısınız. Nedenler üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlamayı da başarabilirsiniz.

21 Kasım 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarına uyum sağlamak senin için daha iyi olacak. Onların yaptığı planlara dahil olmak yeni şeyler keşfetmene yardımcı olabilir. Yeni insanlarla tanışıp yeni fırsatlarla karşılaşma şansını değerlendirmek sana iyi gelecek.

21 Kasım 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 04' 14" R
Ay
Akrep
01° 26' 12" R
Merkür
Koç
16° 06' 48"
Venüs
Koç
22° 56' 48"
Mars
Balık
24° 40' 46"
Jüpiter
Boğa
22° 26' 27"
Satürn
Balık
15° 58' 38"
Uranüs
Boğa
21° 58' 40"
Neptün
Balık
28° 42' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 05"
Chiron
Koç
20° 17' 07"
Lilith
Başak
22° 36' 46"
True Node
Koç
15° 38' 36"
Son Güncelleme : 23/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>