Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Emeklerinize Sahip Çıkıyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2023, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunların son bulmasını sağlamalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Beklemede kalmanın sizin açınızdan daha iyi olabileceği bir süreçtesiniz. Koşullara uygun adımlar atmaya çalışın.

Düşündüklerinizi uygulama konusunda daha dengeli ve dikkatli olmaya çalışın. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermek için uygun zamandasınız. Koşullara uygun adımlar atmanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha kontrollü olmanız gerekiyor. Harcamalarınız konusunda hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiçbir şey yapmadan, hiçbir şeyi takip edip düşünmeden zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Bu sizi hayatı boşladığınızı değil, kendinizi doldurduğunuzu gösterir. Kendinizi mutlulukla, iyi niyetle ve rahatlıkla doldurmaya gayret edin; unutmayın ki günün sonunda kazandığınız ve hayal ettiğiniz her şeyi kucaklayacaksınız.

21 Kasım 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal olarak yoğun bir gün yaşayabilirsiniz. İç dünyanızda derin düşüncelere dalabilir ve duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. İlişkilerinizde derin bağ kurmak ve güven oluşturmak önemli olacak. Kendinizi başkalarının yerine koyarak empati yapabilir ve ilişkilerinizi daha derinleştirebilirsiniz. Fakat, aşırı kıskançlık veya kontrolcülük eğilimlerinizi kontrol etmek önemlidir. Kendinizi daha rahat hissetmek için meditasyon veya yoga gibi rahatlama tekniklerini uygulayabilirsiniz. İyi bir denge kurarak duygusal sorunların üstesinden gelebilir ve olumlu bir gün geçirebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir!

21 Kasım 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızla yaşadığınız problemler, gergin bir ruh haline bürünmenizi sağlayabilir. Arkadaşlarınıza karşı kullandığınız sözlerde daha dikkatli olmalısınız. Özel sektörde çalışan bir Akrep burcuysanız, fikirlerinizi kendilerine mâl etmeye çalışan kişilere karşı önlem almanız gerekebilir.

21 Kasım 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularda birtakım dengesizlikler söz konusu olabilir. Hesabınızı bilmek ve kontrollü olmak elbette önemlidir ancak mutluluğunuz ya da işiniz için yaptığınız her harcamadan pişmanlık duyarak yaşayamazsınız. Kendinize sınırlar koymayın.

21 Kasım 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek için hevesli olabilirsiniz. Değişik konulara ilgi duyabilirsiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. İş hayatınızda daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

21 Kasım 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal konularda gözlem yeteneğinizin ön planda olması gerekebilir. Partnerinizi iyi dinlemeli ve ne istediğini anlamalısınız.

21 Kasım 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün beklenmedik fırsatlar, beklenmedik insanlar aracılığıyla gelebilir. İş konularında daha şanslı olabilirsin. Şansının bu tür konularda döndüğünü görmek sana ayrı bir keyif ve neşe verecek. Bunun peşine düşmelisin.

21 Kasım 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün sizi mutlu edecek olan şey ilgi görmek ve takdir edilmek olacaktır. Çevrenizde kurduğunuz iletişimler kendinize karşı dürüst olmayı destekler. Kendinizi özgün bir şekilde ifade etmek veya ilham verici fikirleri paylaşmak için güzel bir fırsat olabilir. Arkadaşlıklar ve aşk ilişkileri daha eğlenceli ve etkileşimler daha yaratıcıdır. Fikirleriniz ve eğlence anlayışınız büyük ve başkaları sizin bakış açınıza veya bakış açınıza çekiliyor. Etrafınızdaki insanlarla her zamankinden farklı bir uyum içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz.

21 Kasım 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal aktivitenizde canlanma söz konusu. Düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz. Bazı olayları takibe alıp, sessiz bir yorum geliştirmek isteyebilirsiniz. Radikal düşünceler içindesiniz. Huzursuz bir gün yaşıyorsunuz.

21 Kasım 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

21 Kasım 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aşk, tatil, çocuk konularında partnerinizle beraber harekete geçebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

21 Kasım 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizden yaşça büyük kişilerle sohbet edecek ve fikir alışverişinde bulunacaksınız. Yaşamsal konularda var olan bütün sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturma şansınız da var. Problemler karşısında dik durmayı başarabilirseniz, her şeyin daha da iyiye gitmesini sağlayabilirsiniz. Kendinize her açıdan güvenmeniz gereken bir gündesiniz.

21 Kasım 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 14' 10" R
Ay
Başak
08° 43' 60"
Merkür
Boğa
01° 09' 39"
Venüs
Boğa
21° 07' 08"
Mars
Koç
12° 15' 20"
Jüpiter
Boğa
27° 47' 58"
Satürn
Balık
17° 51' 36"
Uranüs
Boğa
23° 17' 32"
Neptün
Balık
29° 21' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 33"
Chiron
Koç
21° 32' 20"
Lilith
Başak
25° 08' 60"
True Node
Koç
14° 53' 10"
Son Güncelleme : 16/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>