Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Oldukça Girişkensin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 10%
Para 30%
Sağlık 70%

Bugün bir ilişkide sözler vermeye odaklanmış olabilirsiniz. Biriyle ilgileniyorsanız, ilişkinizi bir sonraki seviyeye taşımaya hazır olabilirsiniz. Belki de sevgilinizle beraber yaşama, evlenme ya da çocuk sahibi olma zamanınız gelmiştir. Gezegensel enerjiler, gerçekçi ve güvenli bir ilişkiye başlamanıza yardım edecek. Şu an hayatınızda biri yoksa, yakında aynı değerleri ve hayalleri paylaştığınız biriyle tanışabilirsiniz.

Bugün sezgiler top noktada olacak. Ve çok geçmeden bu sezgiler size doğru gelecekler. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, kariyerinizin yörüngesini önemsemiş olabilirsiniz. Ama artık değil. Bugün başarıya giden yol önünüze çıkacak. Aslında, fırsat tam orada ayaklarınızın altında. Yolculuğunuza başlamak için sadece ilk adımı atmanız yeterli.

Grup aktiviteleri ve sosyal etkinlikler özellikle bugün sizi tatmin edebilir. Eski arkadaşları görmek ve yeni arkadaşlar edinmek güzel olabilir özellikle de, bir sürü güzel haber ve bilgi almak açısından. Birisi sizinle bazı noktalardave para konuşmak isteyebilir. Kendinizi özellikle dışadönük hissedeceksiniz böylece insanlar arkadaşlığınızdan en az sizin kadar keyif alacak.

Evle ilgili planlarında bir değişiklik olabilir. Artık mahalleni değiştirmeyi düşünüyor olabilirsin. Gazetelerde yer alan apartman dairesi ilanlarına bakabilirsin. Ya da evinin enerjisini yükseltecek yeni bir dekorasyona girişebilirsin. Yeni bir boya veya duvar kağıdı taze bir başlangıç olabilir.Bugün sosyal ve eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz. Eğer arkadaşlarınızla bir araya gelmek söz konusu olursa ya da bir partiye davet edilirseniz, mutlaka gitmelisiniz. Arkadaşlarınızın ya da ailenizin eşliğinde huzurlu bir şekilde keyifleceksiniz. Evinizde öyle tek başınıza oturmayın! Hali hazırda uğraştığınız bir takım stresli işler olsa bile, onların uzaklaşmasına izin verin. biraz eğlenceyi hakediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

An itibariyla yoğun bir iletişim rüzgarı esebilir. Bir gün içinde onlarca e-posta alabilirsiniz. Ve bir sürü ziyaretçiniz olabilir! Sizi sekteye uğratacak hiçbir şeye elinizden geldiğince izin vermemeye çalışın. Bugün bitirmeniz gereken işlerin bir listesini oluşturun. Kendinize bir yol çizebilirseniz, gün içinde bazı bölünmeler dahi yaşasanız, kısa süre içinde her şeyi rayına oturtacaksınız.

21 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Seyahat yapmak, macera dolu anlar yaşamak isteyebilirsiniz. Heyecan verici ilgi alanları hakkında bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Ancak bu düşüncelerinizi ileri bir tarihe ertelemeniz iyi olacaktır.

21 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Araştırmacı yönünün ağır bastığı bir gündesin. Etrafındaki kişilerin zorlandığı durumlarda onlara fikir vermek ve yönlendirici olmak durumunda olabilirsin. Zeki yönünü saklamak istemiyorsun. Girişken yapın sayesinde kendine bazı önemli fırsatların yolunu açabilirsin. Sağlık sorunları olan bir arkadaşına maddi ve manevi anlamda destek olman gerekebilir. Bu desteğin olumlu sonuç vermesi seni sevindiriyor.

21 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ile aranızda biraz sert konuşmalar olabilir. Aile ile uzun süre evde kalmak sizi biraz bunaltmışta olsa da bu aslında bazı problemleri çözmek için bir fırsatta olabilir. Bu noktada özellikle kendinizi ezdirdiğinizi düşünmemelisiniz. Biraz daha empati yapmalı, ailenizden gelen eleştirilerin iyiliğinizi için olduğunu unutmamalısınız.(

21 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün güven içinde olmak sizin için çok önemli olabilir. Kendinizi rahat hissettiğiniz kişilerle görüşmek isteyebilirsiniz. Geçmişe yönelik konular gündeme gelebilir. İlişkilerde sıkışmalar yaşanabilir. Kabullenme içine gireceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kaynaklı olaylarda iç sesinizi dinlemelisiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şartlarınızı olduğundan da kötü görmenize neden olacak bu ruh halinden çıkmanız oldukça önemli olacak. Özellikle yasal işlerinizde sakinlik başarı için önemli.

21 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler ve yakın dostluklarınızda kendinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz, sizin için uyumlu ve sevgi dolu görünümler var. Aşk ve sevgi ihtiyacınız artarken, varolan koşulları iyileştirebilmek için enerjinizi en iyi şekilde kullanabileceğiniz günlerden birindesiniz. Para konusunda yeni ilerlemeler sağlayabilirsiniz. 19.00 sonrası gruplarla hareket etmek, arkadaş çevrenizle keyifli vakit geçirmek ve organizasyonlarda yer almak için harika bir zaman, eğlenmeye bakın

21 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızda seyahat ve macera dolu planlarınız var. Ancak bu aralar bu planları gerçekleştirmek ne yazık ki mümkün değil. Biraz daha sabretmelisiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, öğlen saatleri itibariyle Balık burcunda seyahat etmeye başlayacak. Sabah saatlerini eviniz ve ailenizle ilgilenmek için değerlendirebilirsiniz.Ay'ın Balık burcuna girişi ile aşk hayatınızla ilgili konular ön plana çıkıyor. Çocuklarınızla ve partnerinizle olan iletişiminizi güçlendirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün karşılaşacağınız fırsat ve şanslar, düzenli gelirinizde artışlar olmasını mümkün kılacak nitelik taşıyabilirler. Kısa süre içinde, size ekstra bir gelir sağlamaya başlayacak bir işe girişmeniz de, günün konuları arasındadır.

21 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda hızlı gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Maddi anlamda ise şanslı bir gündesiniz. Elinize sıcak para geçmese bile, haberleri ile mutlu olabilirsiniz. Ailenizle zaman geçirmeye ve ailenizden şefkat almaya ihtiyacınız var.

21 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; sabah saatlerinde geçmişten beri devam eden bir borçla veya alacakla ilgili gelişmeler olabilir ve çözüm için arayışlara gidebilirsin. İlerleyen saatlerde keyif ve hobilerini aynı görüşte olduğun kişilerle paylaşmak isteyebilir; risk içeren yatırımlarda hislerine güvenebilirsin. Aşk ilişkilerinde uyumu yakalamakta zorlanmayabilirsin.

21 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 11' 09" R
Ay
Yay
24° 34' 34"
Merkür
Koç
16° 13' 38"
Venüs
Koç
28° 09' 33"
Mars
Balık
27° 56' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 13"
Satürn
Balık
16° 22' 10"
Uranüs
Boğa
22° 12' 57"
Neptün
Balık
28° 50' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 41"
Lilith
Başak
23° 04' 55"
True Node
Koç
15° 27' 04"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>